Size göre bir şey olmayabilir ama bu kadar insan sizin tarafınızdan terslendiğini düşünüyorsa yanılmıyorlar herhalde. Bir çok yerde zaten onlara canınız istediği zaman gittiğinizi, burada da derdinizin güzel kıyafetler giyinip salınarak oynayamamak olduğunu yazmışsınız. Hep bir bahaneniz var yazılanlara hayır şunu anlamıyorum madem git diyenlere bahaneniz var zaten kafaya koymuşsun gitmemeyi neden başlık açıp öneri istiyorsunuz. Zaten gitmeyeceksiniz ki belli bir şey. Suyum gelirse filan demişsiniz peki evde yalnız olunca kim götürecek sizi hastaneye. Öyle su gelince de hemen doğum olmuyor yaygaraya gerek olmaz yani yarım saatlik mesafe hastaneye gidilir. Ben aynı şehirde bile hastanem yarım saat uzaklıkta. Kim sizi azarlıyor hanımefendi biz size öneri sunuyoruz şöyle yapsanız olmaz mı diye. Tepenize çıkmak deyimi ne zamandan beri hakaret oldu asıl düz mantıksınız, size laf anlatılmaz, doğru düzgün okuyabilseniz keşke, yok ben anlatıyorum ama anlayamıyorsunuz sanırım gibi cümleler hakarete giriyor bence. Ben 1 saat sandalyede oturuyor diye hamileliği tehlikeye giren birine rastlamadım ya da yarım saat yol gidecek diye. Olacağı varsa evde de olur ve bana kalırsa eşinizin yanında olmanız daha doğru evde yalnız olmaktansa. Herkes kendi doğrularını söylüyor alınacaksınız madem konu açıp fikir sormayın herkes sizin düşüncelerinizde olsun istiyorsunuz kendi düşüncelerinizi kabul ettirmeye çalışıyorsunuz ama hiçbir şekilde getirilen önerilere aa bak bu olur bir düşüneyim demiyorsunuz. Burada herkes git bile dese size zaten gitmeyeceksiniz.
bu kadar kişi dediğin sen ve zoe yle sorun oldu aramızda ,kaç kişi yorum yazmış konuma çoğuda beni haksız bulmuş ama ben nedense ikinizle tartışmışım, sorun kimde dönüpte bi bakın bakalım
ayrıcada ben ikinizin konuma artık cevap yazmanızı istemiyorum ,çünkü ikili tartışmalara girmek istemiyorum , düşüncem yanlışsada doğruysada ben buraya kimseyle kavga etmek için konu açmadım, kimsede oturduğu yerden tamam sinirimi atıcam konu açılmış diye üstümden stres atmasın ,
rica ediyorum ikinizden ne siz gerilin nede ben