• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece kısacık bir soru (herkes 2 dk sıını ayırırsa çok sevinirim)

NOLUR GİTMEEEE..Sen karar vermişsin git diyene kızıyorsun e neden soruyosun birdaha anlamadımki? Bence yaptığın düpedüz kıskançlık onun çocuğu, benim çocuğum derdine düşmüşsün..Vay efendim benim doğum zamanı geldi görümcenin çocuğuna gitcek bütün ilgi ben ikinci planda kalacağım diye korkuyorsun!!yalansa yalan de ama değil..
Bak aslında bi fikrim var; diosun ya ya düğünde suyum gelirse , doğuma gidersem diye heh süper olur aslında bir anda sünnet düğünü unutulur herkes sana odaklanır valla güzel plan..Bence GİT ..
Kendine iyi bak üzme kendini bunlar için..

NOLUR GİTMEEEE..Sen karar vermişsin git diyene kızıyorsun e neden soruyosun birdaha anlamadımki? Bence yaptığın düpedüz kıskançlık onun çocuğu, benim çocuğum derdine düşmüşsün..Vay efendim benim doğum zamanı geldi görümcenin çocuğuna gitcek bütün ilgi ben ikinci planda kalacağım diye korkuyorsun!!yalansa yalan de ama değil..
Bak aslında bi fikrim var; diosun ya ya düğünde suyum gelirse , doğuma gidersem diye heh süper olur aslında bir anda sünnet düğünü unutulur herkes sana odaklanır valla güzel plan..Bence GİT ..
Kendine iyi bak üzme kendini bunlar için..

bu sinirin sebebi ne ,beni nekadar tanıyosun kıskanç ilan ettin , kimseye bişey ıspatlamak zorunda değilim bi çok git diyen oldu ama kaçtanesini neden tersledim dön bida oku istersen,

nekadar komplekslisin ki bu düşündüklerini ben gerçekten düşünmedim ,ön planda olma gibi bi çabamda olmadı hayatta çok şükür gerekte duymadım

böyle çirkin cevaplar yazdığınızda size hakkettiğiniz cevapları verince hemen kolayınıza geleni yapıyosunuz ,İSTEDİĞİN CEVABI VERMEDİK ONDAN KIZDIN

ÜSLUP ÜSLUP ÜSLUP.....

Son düzenleme:
şuan 8 inci ayım bitti ,doktor eylül sonundan itibaren biryere kıpırdamayın dedi ,beklenen doğum tarihim 15 ekim

ve bunlar çok öncedden belli olmasına rağmen ,görümcem bu zamana kadar beklettiği çocuğuna sünnet yaptırıyo ( 6 yada 7 ye gidicek galiba) önceden kaynanam olmaz öyle şubatta yapsınlar demişti ama duyduk ki eylül sonu düğün varmış ...

Ben de bozuldum açıkçası normal bi zaman olsa bana göre ayarlamak zorunda değil ama sonuçta halim ortada ,kaynanam bana bişey diyemedi ama eşime ilayda oynamaz gelir oturur demiş...

Ki kalabalığa gidip oturamam hemde en riskli günlerim ,açıkçası ben gitmek istemiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum ,eşime sen gidersin dayısın sonuçta dedim,ben dul adammıyım düşünselermiş ,bizi bilmiyolar mı dedi... Bende öyle düşünüyorum bukadar beklenmiş doğumum beklenemez miydi bukadar mı yok sayılıyoruz ...

Siz olsanız gider miydiniz ?
benim bebeğim herkesin bebeğinden daha önemli onlar da kendi çocuklarını düşünüyolarsa yapacak bişi yok gitme çünkü ben gitmezdim.. Senin durumun surpiz bi durum değil ki biliyolardı gitmesen de hiç bişi diyemezler ne güzel ki eşin de senin gibi düşünüyo ya hayır illa gidecez deseydi :30::30::30:

benim bebeğim herkesin bebeğinden daha önemli onlar da kendi çocuklarını düşünüyolarsa yapacak bişi yok gitme çünkü ben gitmezdim.. Senin durumun surpiz bi durum değil ki biliyolardı gitmesen de hiç bişi diyemezler ne güzel ki eşin de senin gibi düşünüyo ya hayır illa gidecez deseydi :30::30::30:

işin komiği kendileride yanlış olduğunu söylüyolardı şimdi noldu,bizimi oyalıyolardı halbuki samimi olup açık açık söylesinlerdi demi ama, Allahtan eşimle hep ortak noktada buluşuyoruz dediğin gibi olsaydı zaten mecbur giderdim bu sefer gerçekten surat yapardım :19:

eğer aynı şehirdeysek eşimi 1-2 saatliğine gönderir kendim gitmezdim.

işte canım böyleside benim içime sinmiyor eşimde öyle düşünüyo ,eşimi düşünüyorum aklı bende kalıcak tekbaşına boynu bükük eylenemez ki bizimki öyle :50: , durum göstericek bakalım

yani gitsem kendi gururumu yıkıcam gitmesem bu sefer biliyorum canımızı sıkıcaklar ,

Son düzenleme:
bu sinirin sebebi ne ,beni nekadar tanıyosun kıskanç ilan ettin , kimseye bişey ıspatlamak zorunda değilim bi çok git diyen oldu ama kaçtanesini neden tersledim dön bida oku istersen,

nekadar komplekslisin ki bu düşündüklerini ben gerçekten düşünmedim ,ön planda olma gibi bi çabamda olmadı hayatta çok şükür gerekte duymadım

böyle çirkin cevaplar yazdığınızda size hakkettiğiniz cevapları verince hemen kolayınıza geleni yapıyosunuz ,İSTEDİĞİN CEVABI VERMEDİK ONDAN KIZDIN

ÜSLUP ÜSLUP ÜSLUP.....

Hepsini okudum desem yalan ama çoğunu okudum gururdan filan bahsetmişsin en son mesajda:) Bu arada çok eğlendim konunda inan hiç sinirli değilim..Derdin böylesine can kurban..
gitme gitme gururunu ayaklar altına alma, sen hamilesin onlar sünnet düğünü yapıyolar ne ayıp şey ben olsam hayatta gitmezdim..

Kesinlikle gitme ben olsam gitmezdim. Eşinde yanlış düşünüyor dullukla ne alakası varmış ? Herkes biliyor senin Doğumun olacağını Bebeğini ve kendini riske atma. Aslında eşinin seni götürmemesi gerekiyo bence...

işaretlediğin yerlerde ne var ... ne bi tersleme ne bi hakaret ,siz tepenizemi çıkıcaklar derseniz tabi seviyesiz derim ...

konuyu açanın sınırlarını zorluycaksın sonra ters cevap vericeksin niye açıyosun madem diyceksin ,nasıl bi çelişki bu

eleştirmek ayrı iğnelemek , hakaret etmek ayrı , kusura bakmayında buraya kimse azar işitmek için konu açmıyor

canım yazdım başka arkadaşa çocuk sünnet oldu düğün eylül sonu

yok ama gerçekten siz hala diyceğnizi diyosunuz , biz sizinle anlaşamıycaz anlaşıldı

asıl benden saygılar ...!

Size göre bir şey olmayabilir ama bu kadar insan sizin tarafınızdan terslendiğini düşünüyorsa yanılmıyorlar herhalde. Bir çok yerde zaten onlara canınız istediği zaman gittiğinizi, burada da derdinizin güzel kıyafetler giyinip salınarak oynayamamak olduğunu yazmışsınız. Hep bir bahaneniz var yazılanlara hayır şunu anlamıyorum madem git diyenlere bahaneniz var zaten kafaya koymuşsun gitmemeyi neden başlık açıp öneri istiyorsunuz. Zaten gitmeyeceksiniz ki belli bir şey. Suyum gelirse filan demişsiniz peki evde yalnız olunca kim götürecek sizi hastaneye. Öyle su gelince de hemen doğum olmuyor yaygaraya gerek olmaz yani yarım saatlik mesafe hastaneye gidilir. Ben aynı şehirde bile hastanem yarım saat uzaklıkta. Kim sizi azarlıyor hanımefendi biz size öneri sunuyoruz şöyle yapsanız olmaz mı diye. Tepenize çıkmak deyimi ne zamandan beri hakaret oldu asıl düz mantıksınız, size laf anlatılmaz, doğru düzgün okuyabilseniz keşke, yok ben anlatıyorum ama anlayamıyorsunuz sanırım gibi cümleler hakarete giriyor bence. Ben 1 saat sandalyede oturuyor diye hamileliği tehlikeye giren birine rastlamadım ya da yarım saat yol gidecek diye. Olacağı varsa evde de olur ve bana kalırsa eşinizin yanında olmanız daha doğru evde yalnız olmaktansa. Herkes kendi doğrularını söylüyor alınacaksınız madem konu açıp fikir sormayın herkes sizin düşüncelerinizde olsun istiyorsunuz kendi düşüncelerinizi kabul ettirmeye çalışıyorsunuz ama hiçbir şekilde getirilen önerilere aa bak bu olur bir düşüneyim demiyorsunuz. Burada herkes git bile dese size zaten gitmeyeceksiniz.

Deyinmeyim dedim buna ama dayanamadim...bi yerde kv ve görümce icin iki yüzlü demissiniz, sonrada sizin onlara karsi ve esinize karsi burda yazdiklarinizi yansitmadiginizi olan oldu kismet böylemis falan dediginizi yazmissiniz görümcenize gecmis olsuna gittiginizde...Peki bu ne oluyor??? Siz Ikiyüzlü olmuyormusunuz? Olaylara hep kendi pencerenizden bakiyorsunuz,banada ön yargili demissiniz ama ben sizin yazdiklariniz davranislardan sonra yorumumu yaptim yani tipinize bakip siz söylesiniz demedim hatta kesin bisey demedim,eger hep böyleyseniz dedim yani kesin bisey demedim,tamimiyorum sizi bina karar veremem zaten,ama yazim seklinizden az cok anliya biliyor insan...gidip gitmemek sizin bilceniz is,esinizle karar verirsiniz, ama yapilmasi gereken eger o andada bi saglik sorunuz yoksa beraber gitmeniz...

Hepsini okudum desem yalan ama çoğunu okudum gururdan filan bahsetmişsin en son mesajda:) Bu arada çok eğlendim konunda inan hiç sinirli değilim..Derdin böylesine can kurban..
gitme gitme gururunu ayaklar altına alma, sen hamilesin onlar sünnet düğünü yapıyolar ne ayıp şey ben olsam hayatta gitmezdim..

nekadar lakayıtsınız :19:

Deyinmeyim dedim buna ama dayanamadim...bi yerde kv ve görümce icin iki yüzlü demissiniz, sonrada sizin onlara karsi ve esinize karsi burda yazdiklarinizi yansitmadiginizi olan oldu kismet böylemis falan dediginizi yazmissiniz görümcenize gecmis olsuna gittiginizde...Peki bu ne oluyor??? Siz Ikiyüzlü olmuyormusunuz? Olaylara hep kendi pencerenizden bakiyorsunuz,banada ön yargili demissiniz ama ben sizin yazdiklariniz davranislardan sonra yorumumu yaptim yani tipinize bakip siz söylesiniz demedim hatta kesin bisey demedim,eger hep böyleyseniz dedim yani kesin bisey demedim,tamimiyorum sizi bina karar veremem zaten,ama yazim seklinizden az cok anliya biliyor insan...gidip gitmemek sizin bilceniz is,esinizle karar verirsiniz, ama yapilmasi gereken eger o andada bi saglik sorunuz yoksa beraber gitmeniz...

ama canım benim yaptığım verdiğim sözün arkasında durmamak değil ki , ben herşey hallolmuşken surat yapsam nolucak , umursamıyor gibi davranmaya çalışıyorum onlara karşı ,ama bana bi burda itham olduğu zaman savunmaya çalışıyorum haliyle kendimi ,burda fevri davranmış olabilirim kırdıysam kusura bakma ama bi arkadaş açıklamama rağmen kurmalı gibi kendi ailen olsa böyle yapmazdın ,kendi ailen olsa böyle yapmazdın ,............................ diyince haliyle insanın sinirlerini zorluyo, bu hoş bişeymi sence ...

Son düzenleme:
Size göre bir şey olmayabilir ama bu kadar insan sizin tarafınızdan terslendiğini düşünüyorsa yanılmıyorlar herhalde. Bir çok yerde zaten onlara canınız istediği zaman gittiğinizi, burada da derdinizin güzel kıyafetler giyinip salınarak oynayamamak olduğunu yazmışsınız. Hep bir bahaneniz var yazılanlara hayır şunu anlamıyorum madem git diyenlere bahaneniz var zaten kafaya koymuşsun gitmemeyi neden başlık açıp öneri istiyorsunuz. Zaten gitmeyeceksiniz ki belli bir şey. Suyum gelirse filan demişsiniz peki evde yalnız olunca kim götürecek sizi hastaneye. Öyle su gelince de hemen doğum olmuyor yaygaraya gerek olmaz yani yarım saatlik mesafe hastaneye gidilir. Ben aynı şehirde bile hastanem yarım saat uzaklıkta. Kim sizi azarlıyor hanımefendi biz size öneri sunuyoruz şöyle yapsanız olmaz mı diye. Tepenize çıkmak deyimi ne zamandan beri hakaret oldu asıl düz mantıksınız, size laf anlatılmaz, doğru düzgün okuyabilseniz keşke, yok ben anlatıyorum ama anlayamıyorsunuz sanırım gibi cümleler hakarete giriyor bence. Ben 1 saat sandalyede oturuyor diye hamileliği tehlikeye giren birine rastlamadım ya da yarım saat yol gidecek diye. Olacağı varsa evde de olur ve bana kalırsa eşinizin yanında olmanız daha doğru evde yalnız olmaktansa. Herkes kendi doğrularını söylüyor alınacaksınız madem konu açıp fikir sormayın herkes sizin düşüncelerinizde olsun istiyorsunuz kendi düşüncelerinizi kabul ettirmeye çalışıyorsunuz ama hiçbir şekilde getirilen önerilere aa bak bu olur bir düşüneyim demiyorsunuz. Burada herkes git bile dese size zaten gitmeyeceksiniz.

bu kadar kişi dediğin sen ve zoe yle sorun oldu aramızda ,kaç kişi yorum yazmış konuma çoğuda beni haksız bulmuş ama ben nedense ikinizle tartışmışım, sorun kimde dönüpte bi bakın bakalım

ayrıcada ben ikinizin konuma artık cevap yazmanızı istemiyorum ,çünkü ikili tartışmalara girmek istemiyorum , düşüncem yanlışsada doğruysada ben buraya kimseyle kavga etmek için konu açmadım, kimsede oturduğu yerden tamam sinirimi atıcam konu açılmış diye üstümden stres atmasın ,

rica ediyorum ikinizden ne siz gerilin nede ben

Son düzenleme:
bu kadar kişi dediğin sen ve zoe yle sorun oldu aramızda ,kaç kişi yorum yazmış konuma çoğuda beni haksız bulmuş ama ben nedense ikinizle tartışmışım, sorun kimde dönüpte bi bakın bakalım

ayrıcada ben ikinizin konuma artık cevap yazmanızı istemiyorum ,çünkü ikili tartışmalara girmek istemiyorum , düşüncem yanlışsada doğruysada ben buraya kimseyle kavga etmek için konu açmadım, kimsede oturduğu yerden tamam sinirimi atıcam konu açılmış diye üstümden stres atmasın ,

rica ediyorum ikinizden ne siz gerilin nede ben

pardon? sizin insanlara yazdıklarınızı kırmızı ile işaretleyip göstermiştim. Bir tek iki kişi ile tartıştım diyorsunuz ben sizinle tartılmadım hanımefendi doğru bildiklerimi söyledim tartışmak çok başka şey. Ben size hakarette etmedim tek dediğim tepenize çıkmayacaklar ya dedim bu da hakaret oldu siz insanlara yok anlamıyorsunuz, ben kk kadınlarını anlamıyorum, keşke geçmişe bakma zehmetini gösterseniz vs. diyorsunuz. Bir yerde evet giyinip süslenmek oynamak isterdim bunları yapamıcam dediniz başka yerde benim kimseye güzel görünme derdim yok dediniz. Ben neden sinirimi burada atayım sinirli olduğumu nereden çıkardınız siz konu açtıysanız bende yorum yaparım istemediğiniz yorumlar geliyor diye kimseye yazmayın diyemezsiniz. Kavga etmedim ki ben nereden çıkarıyorsunuz. Asıl siz baya gerginsiniz bence burada her sizden yana olmayana bir bahaneniz var ama anlamaya çalılşıp ya o gün bir gelsin de bakarız belki de giderim eşimi yalnız bırakmam demiyorsunuz. Siz zaten gergin birisiniz biz germiyoruz yani. İstediğiniz cevapları almak için konu açmayın o zaman siz de ve eminim k yakın zamanda başka konulardan yine böyle eşinizin ailesiyle ilgili konu açacaksınız.

konu sahıbı hamıle ve bızlere gore daha hassas daha alıngan daha duygusal, bu yuzden ben ,yalan degıl ama dogru kelımelerı secerek yazmak ıstedım hamılelıgın son zamanlarında uzulmesın ıstedım

şuan 8 inci ayım bitti ,doktor eylül sonundan itibaren biryere kıpırdamayın dedi ,beklenen doğum tarihim 15 ekim

ve bunlar çok öncedden belli olmasına rağmen ,görümcem bu zamana kadar beklettiği çocuğuna sünnet yaptırıyo ( 6 yada 7 ye gidicek galiba) önceden kaynanam olmaz öyle şubatta yapsınlar demişti ama duyduk ki EYLÜL SONU düğün varmış ...

ben de bozuldum açıkçası normal bi zaman olsa bana göre ayarlamak zorunda değil ama sonuçta halim ortada ,kaynanam bana bişey diyemedi ama eşime ilayda oynamaz gelir oturur demiş...

ki kalabalığa gidip oturamam hemde en riskli günlerim ,açıkçası ben gitmek istemiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum ,eşime sen gidersin dayısın sonuçta dedim,ben dul adammıyım düşünselermiş ,bizi bilmiyolar mı dedi... bende öyle düşünüyorum bukadar beklenmiş doğumum beklenemez miydi bukadar mı yok sayılıyoruz ...

SİZ OLSANIZ GİDER MİYDİNİZ ?

gitmezdim eşin haklı

vallahi ben bekarım ancak mantık yürütüyorum sanki sünnet tarihinde bi kasıt var gibi geldi bana ayrıca benim canım benim bebeğim ( kan benim , damar benim :D )
hiç bi yere gitmezdim o gün sünnet gece mi koy bi film uzat bacaklarını ohh izle filmini eşofman mı giyiyon ne giyiyon rahatca otur ablacım sen son zamanındasın eşinede maşallah cok akıllıymış yani al nutellenı ye enerji olsun miniğe :D görümcen altınları önceden toplama teleşına düşmüş olabilir bence :D sen doğum yapınca sana gelcekti önceden alıyım die düşünmüş müş müdür ki ?

vallahi ben bekarım ancak mantık yürütüyorum sanki sünnet tarihinde bi kasıt var gibi geldi bana ayrıca benim canım benim bebeğim ( kan benim , damar benim :D )
hiç bi yere gitmezdim o gün sünnet gece mi koy bi film uzat bacaklarını ohh izle filmini eşofman mı giyiyon ne giyiyon rahatca otur ablacım sen son zamanındasın eşinede maşallah cok akıllıymış yani al nutellenı ye enerji olsun miniğe :D görümcen altınları önceden toplama teleşına düşmüş olabilir bence :D sen doğum yapınca sana gelcekti önceden alıyım die düşünmüş müş müdür ki ?

:1: güldürdün canım beni

aslında böyle rahat olmak lazım gerçekten ,gelen eleştrilerden yorumlardan anladığım kadarıyla seni nekadar önemsiyolarsa sende onları okadar önemse :ssz: ,

belki düşünmüştür bilmiyorum canım , 3 fazla altınla zenginler artık :27:

Back
X