Kimi Arkadaslari gercekten anlamiyorum...
1. Konusahibinin Esi ben sensiz giderim falan filan demiyoki,aksine Esinin arkasinda ve kendi gitmek istemiyormus düsüncesizlik var diye...
2.Konusahibi esine gitme demiyor aksine senin gitmen gerekir diyor esini doldurmuyor...
Sonuc: bu iki davranista esler arasi cok güzel demekki birbirlerini cok düsünüyorlar ve anlasiyorlar....
3. gitme,esinde gitmesin diyen arkadaslar... Neden???? Küfürmü edilmis, Dayakmi yemis??? Evet aralarinda sorun var ama anladigim kadariyla herkeste olan sorunlardan,iste su yapilmadi bu yapilmadi o sunu dedi bu sunu dedi gibi...haklidir konusahibi kendince ama karsi tarafida dinlemek lazim...
4.belkide konusahibinin düsündügü gibi arg niyetle yapilmis bisey degildir en azindan görümce tarafindan...cocuk gelmis 12 yasina tamam buzamana kadr nerdeymisler ama bi ihmal yapilmis iste...belkide simdi görümcenin esi,Kv'si,KP'si hata görümcenin görumcesi diretmistir...
5. Konusahibi HAMILE farkindasiniz dimi? Yani ölümcül bi hastaligi yok yada yatalak degil... Riskli bi gebeligide yok...evet dügun zamani 15 gün kaliyor dogumunua o zamanda durum ne olur kimse bilemez eger bi degisiklik olmazsa kendisinide iyi hissederse yarim saatlik yola gidebilir bi saat oturup hatta azcik oynabilip eve gelebilir... Kimse 5-6 saatlik yola gitmen gerekir nedemek falan filan demiyor zaten...
Allah göstermesin bisey olacaksa evdede olur,ayagi kayar düser alan hatta durup dururken bile sorun cikabilir...
Ucak düser diye ucaga binmeyelim,gemi batat diye gemiye binmeyelim gibi bisey sizin dediginiz...o anda hala sorunsuz bi gebelik geciriyorsa ve kendisini oyi hissediyorsa hitmesi gerekir...herhangi bi gun degil,tekrari yok ve onlar en yakinlari...samimi olmasina falanda gerek yok madem istemiOr yada tavrini elli etmek istiyor...
Insanlarin dediklerine gelince, bosverin ne derseler desinler, siz bu düsüncedeseniz ozaman cocuk oluncada kimseLe görüsmiyceniz heralde, cünkü ozaman dahada yorumlar artiyor söyle yap böLe yap diye...hatta aaaa konusmuyomu daha bizimki cok dilli,nasil yaa hala bezlimi bizimki coktan wc ye gidiyor,cok zayif sizinki,baya tombul sizin bebek vs... Bu böyle uzayip gider ozaman napcaniz merak ettim...size ettikleri lafa gelincede,gülüp gecin, bi arkadasin dedigi gibi ben herseyi doktoruma danisiyorum o kimseyi takma dedi diye cevap verin...dogumdan sonra inanin daha zorunuza giderdi söyledikleri, aaaa verememisin kilolarini,cok almisin zor verirsin falan filan, simdi bari sebebin var pasam iyi besleniyo karnimda diyip tikarsiniz lafi agizlarina...hem cocuksuz simdi daha rahatsiniz bakilmasi gerekmiyor, anneme burakirsim demissinizde ne biliyosunuz duracag