- Konu Sahibi kedimediyedi
-
Yazmak istiyorum ama bileemdimkiBen olsam cevap yazarım, olur mu anne şakası bile kötü, o anlamda sormadım , bir yere mi koydun acaba görüp diye daha neler fln.
yazın tabi ki, bu şekilde cevapsız bırakmayın.Yazmak istiyorum ama bileemdimki
Ama şöyle kolyemin bir kaç kez koptuğunu biliyorKadın da kendini kötü hissetmiş olamazmi ertesi günü arayıp kolye sormussunuz madem iyi niyetle sordunuz böyle cevap yazmasına da gülüp geçebilirsiniz bence saracak yer ariyosunuz cevap yazmanız da kötü olmuş sanki gerçekten onlardan suphelenmissiniz izlenimi vermissiniz
Öylemi görünüyorKadın espri yapmış, abartmayın isterseniz
Kıymetli birşey bulduğumda direkt sahibini ararım alıp bir yere niye koyayımBelki bir yere koyup unutmuş olamaz mı
Evime hakim biliyor her şeyini duzenimi
Ama ben anne bilidgimi aradım beni.boyle bunun için alınacaksa oooooKadın haklı .
Kendini kötü hissetmiştir siz sorunca.
Sormak yerine iyice arasaydınız keşke.
Kime sorsanız yanlış anlar ve alınır.
Alınmış ki “şükür aklandık” yazmış .Ama ben anne bilidgimi aradım beni.boyle bunun için alınacaksa ooooo
Anneme de bir kac kez bu şekil sordum hiç öyle tepki vermediKıymetli birşey bulduğumda direkt sahibini ararım alıp bir yere niye kokayım
Kv değil anneniz bile olsa alınabilir böyle birşeyde
Suçlu ben oldum iyimiAlınmış ki “şükür aklandık” yazmış .
OlabilirŞakayla karışık söylemiş ama haklı
Böyle konular hassastır.Suçlu ben oldum iyimi
Değerli bişeyse çocuğunuz büyüyen kadar takmayınOlabilir
Her tarafı aradım aslında çöp süpürge torbası vs ama yok işte ben bir umut aradımBöyle konular hassastır.
Ne kadar yakının olursa olsun.
Keşke her yeri iyice arasaydınız önce .
Evet değerli bişeyDeğerli bişeyse çocuğunuz büyüyen kadar takmayın
Olan olmuş artık yapacak bir şey yok.Her tarafı aradım aslında çöp süpürge torbası vs ama yok işte ben bir umut aradım
Peki teşekkürlerOlan olmuş artık yapacak bir şey yok.
Siz yine de açıklamanızı yapın .
Yüz yüze gelince burda yazdığınız gibi bulupta biyere koyduğunuzu düşündüm diyerek tatlı dille söylersiniz bi şey diyeceğini zannetmiyorum iyiliğinizi ister sonuçtaEvet değerli bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?