Sadece kolyemi sordum

şaka olarak diye eklemişsiniz şaka yaptığını biliyorsanız siz de arayıp gülerek "ay olur mu öyle şey belki görüp bir yere koymuşsundur diye düşündüm" diyebilirsiniz içiniz rahat etmediyse

şaka olarak diye eklemişsiniz şaka yaptığını biliyorsanız siz de arayıp gülerek "ay olur mu öyle şey belki görüp bir yere koymuşsundur diye düşündüm" diyebilirsiniz içiniz rahat etmediyse
Aslında telefonda sordum iyi niyetle açıklama yaparak sordum oraya gittiğimizde de kaç kere sordu buldun mu diye vs hiç öle yüzyüze bir tavır hissetmedim

E bi yerde kadında haklı zaten düştüğünü görüp koysa size kendisi söyler bence aramanızı beklemez. Arayıp özellikle sormak sizi nasıl hissettirirdi peki?

Yüz yüze gelince burda yazdığınız gibi bulupta biyere koyduğunuzu düşündüm diyerek tatlı dille söylersiniz bi şey diyeceğini zannetmiyorum iyiliğinizi ister sonuçta
Evet aslında telefonda sordum yüzyüze geldiğimde de konusu geçti kaç kere sordu buldun mu diye ama niye öle dedi anlamdim

E bi yerde kadında haklı zaten düştüğünü görüp koysa size kendisi söyler bence aramanızı beklemez. Arayıp özellikle sormak sizi nasıl hissettirirdi peki?
Şöyle o gün bizdeyken bebeğimin uykusu yemek telaşı derken unutmuş olabileceğini düşündüm insallah diyerek

Evine gittigim birinin "şuyum kaybolmuş gordun mu?" Demesi beni çok rahatsiz ederdi cunku genelde çaldigindan şüphelenilen kişiye soruluyor bu tarz sorular, bunu bilmeyen yoktur saniyorum.

O kişi kolyeni gormuş olsa "kolyen düştü der verir ya da kolyeni buldum suraya koyuyorum" der o an.
O yuzden evde bir şey kaybolunca eve gelen insana gordun mu diye sormak sen mi çaldin demek oluyor biraz da.

Çünkü ben hiç öyle bir şey ima etmeden sordum
Her yeri aradım her yeri ama
Kayıp bir şeyi sormadan önce evi talan edercesine arayacaksnz bubir
2. Direk sormak yerine " anne kızın sürekli kolyeyi alıp düşürüyor yine bulamadım diye sadece konuyu açın siz de mi düşmus mi diye sorulmaz, yada ima ederk" ben olsam ben de kizardm.

Ben olsam olurmu anne aşk olsun size kendimden çok güveniyorum ben deyip bir tane de kalp koyardım alt tarafı espri yapmak istemiş bu kadar herşeyi düşünmeyin derim

En başta kvye sormanız yanlış bir kere.
İnsan gerilir rahatsız olur yani,evinize geldiklerine pişman olurlar. Kaybolduysa kayboldu,misafire şunumu gördün mü,bunumu gördün mü diye sorulmaz. Kadın da alınmıştır ve bunu da şakayla karışık size vurmuş. Özür dilemeniz gerekiyor bu durumda.

Ben olsam kolyeyi sormak için aramazdım uzatılacak bi durum değil

Bana bu sorulsa acık acık benden suphelenilmis diye dusunur cok rahatsız olurdum. Bulduktan sonra da gerekirse 5 saat acıklama yapılsın yine de inanmazdım sadece gordun mu diye sorulmak istendiğine..
Kesinlikle herkes de ilk olarak şüphe duyduğu kişiye sorar

Evine misafirliğe gittiğim kişi bana bunu sorsa açıkça senmi çaldın demektir kimsede yemez sonraki öyle demek istemedim kıvırmalarını

Aynısı bana olsa bende zan altında hissederim ama şaka takılmış he aynısı bana olsa senden cok suphelenmistim anne ama olmadı hadi yine kurtuldun bak derim

Ama anne belki gördün bir yere koydun unuttun gibi konusma yaptım hiç öyle aklıma gelmedi ki
He siz gördün buldun koydun bana söylemiyorsun anlamı barından cümleyi söylerken sorun yok bir de şakacısınız ama konu kaynananın ağzı olunca alındım de
Mutlaka oğluna da yansıtın olayı daha da büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…