- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.971
- 108
- Konu Sahibi kedimediyedi
-
Aslında telefonda sordum iyi niyetle açıklama yaparak sordum oraya gittiğimizde de kaç kere sordu buldun mu diye vs hiç öle yüzyüze bir tavır hissetmedimşaka olarak diye eklemişsiniz şaka yaptığını biliyorsanız siz de arayıp gülerek "ay olur mu öyle şey belki görüp bir yere koymuşsundur diye düşündüm" diyebilirsiniz içiniz rahat etmediyse
o zaman zaten problem yok demek ki, siz de ciddiye almayınAslında telefonda sordum iyi niyetle açıklama yaparak sordum oraya gittiğimizde de kaç kere sordu buldun mu diye vs hiç öle yüzyüze bir tavır hissetmedim
Evet aslında telefonda sordum yüzyüze geldiğimde de konusu geçti kaç kere sordu buldun mu diye ama niye öle dedi anlamdimYüz yüze gelince burda yazdığınız gibi bulupta biyere koyduğunuzu düşündüm diyerek tatlı dille söylersiniz bi şey diyeceğini zannetmiyorum iyiliğinizi ister sonuçta
Öyle öle dan diye de demedim
Anne yine kızım kopardı galiba gördün mü acaba diye söyledim
Şöyle o gün bizdeyken bebeğimin uykusu yemek telaşı derken unutmuş olabileceğini düşündüm insallah diyerekE bi yerde kadında haklı zaten düştüğünü görüp koysa size kendisi söyler bence aramanızı beklemez. Arayıp özellikle sormak sizi nasıl hissettirirdi peki?
Bana şaka gibi geldi. suç ğstümüze kalmadı şükürÖylemi görünüyor
Kayıp bir şeyi sormadan önce evi talan edercesine arayacaksnz bubirÇünkü ben hiç öyle bir şey ima etmeden sordum
Her yeri aradım her yeri ama
Empati yaptın aynı şekilde kaynananız arasa siz bu alınganlıkla kaynanam bana hırsızmı dedi diye konu açardınız belliki kadın alınmışElimde bu var di
Siz niye alınıyorsunuz ozaman oooo sizede diyelim biAma ben anne bilidgimi aradım beni.boyle bunun için alınacaksa ooooo
Ben olsam olurmu anne aşk olsun size kendimden çok güveniyorum ben deyip bir tane de kalp koyardım alt tarafı espri yapmak istemiş bu kadar herşeyi düşünmeyin derimMerhabalar
Gecen gün eşimin ailesi davetliydi.gece olunca kolyemin olmadığını farkettim
Kızım sağolsun emerken hep kurcalar ara sıra düştüğü oluyordu genellikle de hemen farkeder bulurdum
O gece bulamadım sabah olunca
Kayinvalidemi aradım
Belki o gece ben kızımı uyuturken yemek telaşı ile bir ihtimal bulup biyere koyup unutmuş olabileceğini umut ettim
Aradım konuştum fakat görmemiş
Kolye benim icin çok önemliydi çok üzüldüm
Öyle boyle derken aradaki detaylari atlayarak geçiyorum
Kolyemi buldum kayınvalideme mesaj attım
Buldum diye.
O da şükür,neyse aklandık dedi şaka olarak.ben bu şakayı çok ciddiye aldim.hic te aslında ciddi bir insan değilimdir herşeye laylom ederim ama buna etmedim geri cevap yazmak istemedim
Siz ne düşünüyorsunuz yüzyüze geleceksek nasıl.bir konuşma olmali.daha doğrusu bu bir şaka mı?
Kesinlikle herkes de ilk olarak şüphe duyduğu kişiye sorarBana bu sorulsa acık acık benden suphelenilmis diye dusunur cok rahatsız olurdum. Bulduktan sonra da gerekirse 5 saat acıklama yapılsın yine de inanmazdım sadece gordun mu diye sorulmak istendiğine..
He siz gördün buldun koydun bana söylemiyorsun anlamı barından cümleyi söylerken sorun yok bir de şakacısınız ama konu kaynananın ağzı olunca alındım deAma anne belki gördün bir yere koydun unuttun gibi konusma yaptım hiç öyle aklıma gelmedi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?