Sadece kolyemi sordum

Valla ben olsam ben de alınırdım. Siz kimseye hırsız iması yapmamışsınız. Ama o aklandık bilmem ne derken sanki iftira atmış, imada bulunmuş gibi olmuşsunuz.
Benim de zoruma gider ama karşı karşıya geldiğiniz zaman hiç bu konuyu açmayın. Yarayı kaşımanın anlamı yok bence

Yani biraz yersiz bir şaka olmuş sanki ama bence de kötü bir niyeti yoktur.Yine de aileyi tanımıyorum bilemeyeceğim

Şimdi kolye kendi evinde kaybolmuş bende orda misafirim.ne yalan soyleyim banada sorsan bende belli etmesem bile alinirdim sanirim

Ya kolye bulunmasaydı? Lastik toka vs değil değerli bir takıymış. Bence de kayınvalide haklı olarak alınmıştır. Çocuk bir kaç sefer daha çekip koparttıysa niye ısrarla takıyorsunuz? Ben evime gelen birine bunu soramam, bana sorulmasından da aşırı rahatsız olurum.
Siz sorunca kimse alınmasın ama size cevap verilince rahatsız olun. Duymak istemediğini söyleme diye boşuna dememişler.

Bütün herkes kvnin alınmış veya kırılmış vs olabileceğini daha haklı olduğunu söylemiş ama benim bakış açıma göre ayıp etmiş. Suçlayarak sorduğunuzu düşünmesi normal ilişkilerin olduğu aile ortamında normal değil bulmuş söylemeyi unutmuş olabilir ve bu ihtimal düşünülerek sormanız bana normal geldi. Onunda sizin niyetinizi iyi bilip kötü hissetmemesi gerek şükür aklandık demekte pek yerinde olmamış ilişkiniz kötüyse eğer normal zamanda ne siz sorun ne o öyle yazsın derdim. Ben ev taşırken kv dua yazan bir süsümü dua olduğu için çantasına koymuş unutmuş bana söylemeyi. kaç gün geçince evinde gördüm şifonyer üstündeydi gördüğümde söyledi oraya koydum unutuyorum söylemeyi al giderken onu diye açıkladı artniyet aramadım bu çok değerli bi kolyemde olsa aramazdım. Yazın bence uygun birşey böyle herşeyden nem kapmasın.

Pek hoş bir şaka olmamış ama bazı şeylere o an sıcağı sıcağına tepki vermek lazım. O an mesajda yok anne olur mu öyle şey belki orada düşmüştür diye yazsan şimdi içine dert olmazdı mesela.
Burda bir çok kınu görüyorum mesela indanlar hep bir şeyleri erteliyor. Konuşmayı,yüzleşmeyi vs.
Neden erteliyorsunuz ki arkadaşlar. Konuşun size dert olacağına karşı tarafa dert olsun. Üstelik o an konuşulsa belki unutalacak şeyler sonraya kalınca mevzu oluyor gereksiz yere.

Daha sonra yüzyüze gelince açmaya değer bir mevzu değil bence. Kadın gerçekten şaka yaptıysa da boşu boşuna ortam gerilecek.

Banada sorsalar bende çok rahatsız olurdum...
Neden ki bunda ne sakınca var. Kolyeyi en son nerede,kimin evinde taktıysa o kişiye sorması normal değil mi? Sonuç olarak kaynananın evinde de düşmüş olabilirdi.
Bence kayınvalide biraz alınganlık yapmış. Biri bana böyle bir soru sorsa kendimi hiç zan altında hissetmem. Çünkü kolye bu. Boynundan söküp alamayacağıma göre karşı tarafın benim çaldığımı düşünerek sorma gibi bir ihtimali olamaz.

Kızım kopardı dediysen her türlü ihtimali sıraladıysam espri yapmıştır.

Ama ben aramızda samimiyet olduğunu bilip hiç aklıma gelmeden sordum olabilir diye bir ihtimal

Benim için önemi olan bir kolyeydi bunu oda bilir .belki de dediğiniz gibi bilemedim bende

Güler geçerdim

Hayır şöyle söyleyeyim
Bizde oldukları gün
Biz genellikle birlikte yemek vs hazırlariz hiç te öle misafir gibi davranmaz kayınvalidem.
O gün de kızımın uykusu yemeği derken buldu ve bir yere koydu ben o sırada bebeği uyuturken çünkü 1 saat neredeyse kızımın uyutmak ile meşgul oldum o gün
Eşim de biliyor bu olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…