- Konu Sahibi kedimediyedi
-
Yani biraz yersiz bir şaka olmuş sanki ama bence de kötü bir niyeti yoktur.Yine de aileyi tanımıyorum bilemeyeceğimMerhabalar
Gecen gün eşimin ailesi davetliydi.gece olunca kolyemin olmadığını farkettim
Kızım sağolsun emerken hep kurcalar ara sıra düştüğü oluyordu genellikle de hemen farkeder bulurdum
O gece bulamadım sabah olunca
Kayinvalidemi aradım
Belki o gece ben kızımı uyuturken yemek telaşı ile bir ihtimal bulup biyere koyup unutmuş olabileceğini umut ettim
Aradım konuştum fakat görmemiş
Kolye benim icin çok önemliydi çok üzüldüm
Öyle boyle derken aradaki detaylari atlayarak geçiyorum
Kolyemi buldum kayınvalideme mesaj attım
Buldum diye.
O da şükür,neyse aklandık dedi şaka olarak.ben bu şakayı çok ciddiye aldim.hic te aslında ciddi bir insan değilimdir herşeye laylom ederim ama buna etmedim geri cevap yazmak istemedim
Siz ne düşünüyorsunuz yüzyüze geleceksek nasıl.bir konuşma olmali.daha doğrusu bu bir şaka mı?
Şimdi kolye kendi evinde kaybolmuş bende orda misafirim.ne yalan soyleyim banada sorsan bende belli etmesem bile alinirdim sanirimMerhabalar
Kızım sağolsun emerken hep kurcalar ara sıra düştüğü oluyordu genellikle de hemen farkeder bulurdum
Kayinvalidemi aradım
Belki o gece ben kızımı uyuturken yemek telaşı ile bir ihtimal bulup biyere koyup unutmuş olabileceğini umut ettim
Buldum diye.
O da şükür,neyse aklandık dedi şaka olarak.ben bu şakayı çok ciddiye aldim.hic te aslında ciddi bir insan değilimdir herşeye laylom ederim ama buna etmedim geri cevap yazmak istemedim
Siz ne düşünüyorsunuz yüzyüze geleceksek nasıl.bir konuşma olmali.daha doğrusu bu bir şaka mı?
Neden ki bunda ne sakınca var. Kolyeyi en son nerede,kimin evinde taktıysa o kişiye sorması normal değil mi? Sonuç olarak kaynananın evinde de düşmüş olabilirdi.Banada sorsalar bende çok rahatsız olurdum...
Ama ben aramızda samimiyet olduğunu bilip hiç aklıma gelmeden sordum olabilir diye bir ihtimalEvine gittigim birinin "şuyum kaybolmuş gordun mu?" Demesi beni çok rahatsiz ederdi cunku genelde çaldigindan şüphelenilen kişiye soruluyor bu tarz sorular, bunu bilmeyen yoktur saniyorum.
O kişi kolyeni gormuş olsa "kolyen düştü der verir ya da kolyeni buldum suraya koyuyorum" der o an.
O yuzden evde bir şey kaybolunca eve gelen insana gordun mu diye sormak sen mi çaldin demek oluyor biraz da.
Keşke yazsaydım ama yüzyüze dermiyim bilemedimAynısı bana olsa bende zan altında hissederim ama şaka takılmış he aynısı bana olsa senden cok suphelenmistim anne ama olmadı hadi yine kurtuldun bak derim
Benim için önemi olan bir kolyeydi bunu oda bilir .belki de dediğiniz gibi bilemedim bendeEn başta kvye sormanız yanlış bir kere.
İnsan gerilir rahatsız olur yani,evinize geldiklerine pişman olurlar. Kaybolduysa kayboldu,misafire şunumu gördün mü,bunumu gördün mü diye sorulmaz. Kadın da alınmıştır ve bunu da şakayla karışık size vurmuş. Özür dilemeniz gerekiyor bu durumda.
Güler geçerdimMerhabalar
Kayinvalidemi aradım
Buldum diye.
Hayır şöyle söyleyeyimHe siz gördün buldun koydun bana söylemiyorsun anlamı barından cümleyi söylerken sorun yok bir de şakacısınız ama konu kaynananın ağzı olunca alındım de
Mutlaka oğluna da yansıtın olayı daha da büyüsün
Ben niye gülmedim acaba yavGüler geçerdim
Şakan güzelmiş ehehehe112’yi de arayip bi sorsaydiniz. En kotu olay yeri gelip inceleme yapardi
Not: eski konusuna ithafen agir ironi icerir
Sen gulme, sakadan anlamiyosun belli ki. Anlayanlar, hakkini verenler gulsun yeterŞakan güzelmiş ehehehe
Seni kaynanama havale ediyorum canımSen gulme, sakadan anlamiyosun belli ki. Anlayanlar, hakkini verenler gulsun yeter
Bana ne senin kaynanandan. Kadini arayip kolyeni sorarken bana mi sordunSeni kaynanama havale ediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?