Sadece kolyemi sordum

Aslında haksız da demedim tam emin de değilim yani ama ben haksız değilim ondan eminim çünkü kendimi biliyorum
Olabilir ama herkes herkesin niyetini bilmek ya da o niyete göre davranmak zorunda değil. Kadın bozulmuş işte ve bunu da alenen belli etmiş. Ben öyle bir şey ima etmedim diye düşünüp susmak daha kötü bence

Evet doğru. Neden laf sokması yanlış olmuş?
Kadın hem hırsızlık konusunda zan altında kalıyor hem bunu belli edince suçlu mu oluyor?
Ama en son onlar evdeydi neden hırsızlık iması ile olsun illa akla neden bu gelsin ki.ben yabancı değilim samimiyetimiz var gayette ve kolyemi hala bulamadigum gün onlara da gittim hiç oyle.bir tavır hissetmedim
Yani benim annem hiç öyle anlamaz kesin yine bir yere koydun unuttun en fazla azarlar bu
Kayınvalidem bana sorsa ben hiç bak demekki benden şüphelendi diye ihtimal bile vermem

Ama dedim ya herkes herkesin niyetini bilmez. Bak burda bile çoğu kişi tepki göstermiş. Çünkü çok hassas bir konu.

Belli ki kolyenin bir sıkıntısı var, zinciri kopmuş, halkası gevşemiş vs. neden tadilata vermek yerine takıp her defasında insanları da taciz ediyorsunuz. Sonuçta hepimiz kolye takıyoruz ve sürekli oradan buradan toplamıyoruz.

İşte beklediğim soru.ha bugün yarın derken derken inanın ne yediğimi sorun unutmuşum o kadar bebek ile yoğun uyksuuz günlerim var ki

Evet doğru. Neden laf sokması yanlış olmuş?
Kadın hem hırsızlık konusunda zan altında kalıyor hem bunu belli edince suçlu mu oluyor?
Konu sahibi kötü niyetli sormamış neticede. Aralarındaki samimiyete güvenerek gordünüz mü? bulamadım demiş. Kadın kötü niyetli sormuş olsaydı karşısındaki insanın neden böyle davrandığını da sorgulamazdı. Ay sevindim kızım içim rahatladı, acaba bizden mi sanırsın diye ödüm koptu fln dersin o sekilde kendini hırsız konumunda düşündüysen de. Benzer bir olay benim de başıma gelmisti. Bir tanıdık kupesini kaybedip küpem de küperm diyerek evin icinde küpesini aratmıştı bize. Evet insan rahatsız oluyor acaba benden şüphelenir mi? Aklina kötü bir sey gelir mi diye ister istemez. Sonra kupesini bulunca hepimiz bir oh cekmistik o kadar. Kimse kimseye laf sokma gereği hissetmemişti. Bana göre hoş değil size göre hoş olabilir.

Gümbürtüye gitmicen ki sadece iyi niyetini açıklıcan o kadar
İşte daha kolyemi bulmadan önce onlara gittiğimde konu yine konuşuldu güldük hatta.bana iyice bak deidgi yerlere baktım aslında o da merak etti nerde olduğunu
Ben şok oldum o mesajı görüncehani baştan olsa tamam diycm

Evet ben samimiyetime güvenerek aradım
Başkası olsa belki aklıma gelirdi karşı taraf yanlış anlar diye ama ben bir umut inşallah bulmuştur diyerek aradim

E madem kendi doğrularına göre hareket edicen neden konu açtın anlamadım. Bizi mi ikna etmeye çalışıyon? :d
Dışardan kötü görünüyor o yüzden pek çok kişi sana açıklama yap dedi zaten hala ısrarla kendini anlatıyorsun. Ne diyim o zaman sus cevap verme

Vayy güzel ters köşe yaptın sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…