- 15 Aralık 2009
- 8.456
- 19.244
- 773
- Konu Sahibi kedimediyedi
-
DüşündürücüBana ne senin kaynanandan. Kadini arayip kolyeni sorarken bana mi sordunsen en iyisi bi polis cagir icin rahat etsin. Ya da dur bir kac gun bekle kur iyice oyle cagir
Ben kime kolyemi sorayım ozman? Kolyeme seslenmeyecgime.goreSen kolyeyi sorarken sıkıntı yok ama kadın alınıp espri yapınca sıkıntı. Vay anasınıı
Uzatmazdim. Böyle bir soru sorulduğunda hoşuma gitmezdi. Gitmedide zamanında. Kardeşimin düğününde biri zarfta para vermiş taaa bana soruldu yani kayipmmis insan bı afalliyor. Evet kötü niyetli sorulmasada bir garip oluyo sizde uzatmayınMerhabalar
Gecen gün eşimin ailesi davetliydi.gece olunca kolyemin olmadığını farkettim
Kızım sağolsun emerken hep kurcalar ara sıra düştüğü oluyordu genellikle de hemen farkeder bulurdum
O gece bulamadım sabah olunca
Kayinvalidemi aradım
Belki o gece ben kızımı uyuturken yemek telaşı ile bir ihtimal bulup biyere koyup unutmuş olabileceğini umut ettim
Aradım konuştum fakat görmemiş
Kolye benim icin çok önemliydi çok üzüldüm
Öyle boyle derken aradaki detaylari atlayarak geçiyorum
Kolyemi buldum kayınvalideme mesaj attım
Buldum diye.
O da şükür,neyse aklandık dedi şaka olarak.ben bu şakayı çok ciddiye aldim.hic te aslında ciddi bir insan değilimdir herşeye laylom ederim ama buna etmedim geri cevap yazmak istemedim
Siz ne düşünüyorsunuz yüzyüze geleceksek nasıl.bir konuşma olmali.daha doğrusu bu bir şaka mı?
Ben hiç o niyetle sormadım ki hatta inşallah öyle olmasını umut ettimÇok abartmissiniz ya . Tamam adı kayinvalide diye söylediği batar da bu kadar olmasın hayat geçmez ki . Sizin onu hirsizlikla sucladiginizi düşünmemiştir normalse
TeşekkürlerUzatmazdim. Böyle bir soru sorulduğunda hoşuma gitmezdi. Gitmedide zamanında. Kardeşimin düğününde biri zarfta para vermiş taaa bana soruldu yani kayipmmis insan bı afalliyor. Evet kötü niyetli sorulmasada bir garip oluyo sizde uzatmayın
Eşek şakası mi bilmiyorum bende ysparim çok yakınlarıma bence takılmayınBen hiç o niyetle sormadım ki hatta inşallah öyle olmasını umut ettim
Ama bilmiyorum sakaysa esekk şakası oldu gibi
Peki teşekkürlerEşek şakası mi bilmiyorum bende ysparim çok yakınlarıma bence takılmayın
İnsanlara hırsız muamelesi yapar gibi sorduktan sonra onların alınmasına laf etmicen o zaman. Kaldı ki sormana gerek de yokmuş bak gene senin evinde çıkmışBen kime kolyemi sorayım ozman? Kolyeme seslenmeyecgime.gore
Ama ben aramızda samimiyet olduğunu bilip hiç aklıma gelmeden sordum olabilir diye bir ihtimal
Siz herkese o niyetle mi soruyorsunuz ya da çevreniz mi o şekildeİnsanlara hırsız muamelesi yapar gibi sorduktan sonra onların alınmasına laf etmicen o zaman. Kaldı ki sormana gerek de yokmuş bak gene senin evinde çıkmış
Ben genelde emin olmadıkça sormam. Sorduğumda böyle bir yanıt alırsam da üzülürüm ve karşı tarafın gönlünü alırım.Siz herkese o niyetle mi soruyorsunuz ya da çevreniz mi o şekilde
Ben unuttuğum bir çok değerli aksesuarim için hiç annemden böyle bir şaka almadım açıkçası
Kardeşim bunu bana sorsa hiç öyle bir şey anlamam.
Evet bu şekilde ciddi.bir konuşma da yapabilirim ama şakaya şaka karşılık ver diyen de varHerkes gibi masumene bir şaka olarak algılayamadım. Laf sokmuş. Malına sahip çıkmadın bizi de zanlı yaptın demiş işte. Böyle kayıp eşya durumlarında insan ister istemez töhmet altında kalıyor. Laf sokması yanlış olmuş. Rahatsiz olduysanız bi sonraki gorusmenizde konusunu acarsiniz, öyle düşüncegini bilseydim sormazdim kusura bakma bilemedim üzerinize alinacaginizi gibilerinden.
Ben neden iyi niyetim.icin haksız olayım kiBen genelde emin olmadıkça sormam. Sorduğumda böyle bir yanıt alırsam da üzülürüm ve karşı tarafın gönlünü alırım.
TeşekkürlerNiyetinizi anladım ama yanlış anlamaya müsait bı durum insan zan altında kalıyor kadında haklı sizde öyle . Yüz yüze gelince dersiniz anne ben öyle demek istemedim diye kısa bı açıklama yeterli olur. Geçmiş olsun.
KV neden alındığı için haksız peki?Ben neden iyi niyetim.icin haksız olayım ki
Evet doğru. Neden laf sokması yanlış olmuş?Herkes gibi masumene bir şaka olarak algılayamadım. Laf sokmuş. Malına sahip çıkmadın bizi de zanlı yaptın demiş işte. Böyle kayıp eşya durumlarında insan ister istemez töhmet altında kalıyor. Laf sokması yanlış olmuş. Rahatsiz olduysanız bi sonraki gorusmenizde konusunu acarsiniz, öyle düşüncegini bilseydim sormazdim kusura bakma bilemedim üzerinize alinacaginizi gibilerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?