Sadece kolyemi sordum

Çok abartmissiniz ya . Tamam adı kayinvalide diye söylediği batar da bu kadar olmasın hayat geçmez ki . Sizin onu hirsizlikla sucladiginizi düşünmemiştir normalse

Uzatmazdim. Böyle bir soru sorulduğunda hoşuma gitmezdi. Gitmedide zamanında. Kardeşimin düğününde biri zarfta para vermiş taaa bana soruldu yani kayipmmis insan bı afalliyor. Evet kötü niyetli sorulmasada bir garip oluyo sizde uzatmayın

Çok abartmissiniz ya . Tamam adı kayinvalide diye söylediği batar da bu kadar olmasın hayat geçmez ki . Sizin onu hirsizlikla sucladiginizi düşünmemiştir normalse
Ben hiç o niyetle sormadım ki hatta inşallah öyle olmasını umut ettim
Ama bilmiyorum sakaysa esekk şakası oldu gibi

İnsanlara hırsız muamelesi yapar gibi sorduktan sonra onların alınmasına laf etmicen o zaman. Kaldı ki sormana gerek de yokmuş bak gene senin evinde çıkmış
Siz herkese o niyetle mi soruyorsunuz ya da çevreniz mi o şekilde
Ben unuttuğum bir çok değerli aksesuarim için hiç annemden böyle bir şaka almadım açıkçası
Kardeşim bunu bana sorsa hiç öyle bir şey anlamam.

Herkes gibi masumene bir şaka olarak algılayamadım. Laf sokmuş. Malına sahip çıkmadın bizi de zanlı yaptın demiş işte. Böyle kayıp eşya durumlarında insan ister istemez töhmet altında kalıyor. Laf sokması yanlış olmuş. Rahatsiz olduysanız bi sonraki gorusmenizde konusunu acarsiniz, öyle düşüncegini bilseydim sormazdim kusura bakma bilemedim üzerinize alinacaginizi gibilerinden.

Ben genelde emin olmadıkça sormam. Sorduğumda böyle bir yanıt alırsam da üzülürüm ve karşı tarafın gönlünü alırım.

Evet bu şekilde ciddi.bir konuşma da yapabilirim ama şakaya şaka karşılık ver diyen de var

Niyetinizi anladım ama yanlış anlamaya müsait bı durum insan zan altında kalıyor kadında haklı sizde öyle . Yüz yüze gelince dersiniz anne ben öyle demek istemedim diye kısa bı açıklama yeterli olur. Geçmiş olsun.

Evet doğru. Neden laf sokması yanlış olmuş?
Kadın hem hırsızlık konusunda zan altında kalıyor hem bunu belli edince suçlu mu oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…