evet arkadaşlar bu sitede bu bölümde birçok yazı okudum ve genellikle yeni evlilerin çok sıkıntılı olduklarını ve ayrılıgı düşündüklerini gördüm. neden kaynaklanabilir bu uyum sorunumu alışma sürecimi..??nedir bu?
evet arkadaşlar bu sitede bu bölümde birçok yazı okudum ve genellikle yeni evlilerin çok sıkıntılı olduklarını ve ayrılıgı düşündüklerini gördüm. neden kaynaklanabilir bu uyum sorunumu alışma sürecimi..??nedir bu?
cabasımı çabasımı?
çabasıdır herhalde
okadar çabuk telafuz edebiliyoruzki boşanmayı.. yeni evli olarak konusuyorum.. bu böyle giderse bizim sonumuz yok vs gibisinden burda verdiğim örnekler tamamen kafamdan uydurduklarım belki olan olaylar var kimse üzerine alınmasın tesadüf diyelim :):)bence yeni evliyken çok büyük kavgalar oluyorsa yani ayrılığı düşünmeye kadar gelmişse bence tamamen uyumla alakalı bir sorun, bana göre ufak tefek kavgalar tatlı atışmalar bence alışma sürecine girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?