Sadece merak ettim,kk ya takılayım diye işlerinizi ihmal ettiğiniz oluyor mu?

süper anlatmissin yaa gülmekten öldüm ayyy gece gece güldürdün allahta seni güldürsün emi

valla bu kk benide bagimli yapti oku oku gözlerim bozulacak bu gidisle ha haa

en büyük kk

eşleriniz biliyomu kk yı merak ettim benim nişanlım şahsen bilmiyo yani girdiğimi sölüyormda üye oladugumu bilmiyo meraklı alır şifremi okur abuu olamaz yanii:))

Derslerimi bırakıp kk da dolaştığım oluyor.
Ve ben sabahtan beri evde değildim şuan en azından çalışmam gerek ama gelmiş burda dolanıyorum.
Sanırım ben kpss den iyi bir puan alamayacağım

aynen benımde kpss calışmam lazım konularım birikti ama burayı bırakamıyorum sonra da vicdan azabı çekiyorum sanırım bende kpssden mortlayacağım moralim bozuluyor aslında ama ne yapayım bilmiyorum

eşleriniz biliyomu kk yı merak ettim benim nişanlım şahsen bilmiyo yani girdiğimi sölüyormda üye oladugumu bilmiyo meraklı alır şifremi okur abuu olamaz yanii:))

eşim biliyor ........hatta tost makinası alıcamız zaman sor bakalım senin hanımlara tavsiye ederler belki bir marka demiştio da alışmış zaten bilgisayar hep bende Allahtan eşim pek ilgilenmez internetti, oyundu o yüzden rahat oluyor
hiç kurcalamadı gerisini, bende istemem şifremi alsın falan sonuçta özel alan !

:))) çok güldüm... ben buraya yeni katıldım saatlerdir bilgisayar başındayım ne nereden yapılıyor anlamak için :)) Ama katılmadan önce de merak ettiğim bir şeyi google'a yazınca KK'nın linkleri çıkardı tam da aradığım cevapları burada bulurdum, saatlerce onları okurdum. En nihayetinde üye de oldum. Şu an TUS çalışıyor olmam lazım mesela ama ben buradayım hadi bakalım hayırlısı battı balık yan gider :)))
Bu arada bu emoticonları nasıl ekleyebilirim? Seçilebilen bir bölme var mı mesela?

Son düzenleme:
aynen benımde kpss calışmam lazım konularım birikti ama burayı bırakamıyorum sonra da vicdan azabı çekiyorum sanırım bende kpssden mortlayacağım moralim bozuluyor aslında ama ne yapayım bilmiyorum

Ben hala elime kitap almadın
Hala buralardayım
Vicdan azabım büyük

Ben evliyim ve çocuğumuz yok bir eşim bir ben.Bu nedenle boş vaktim çok oluyor evde fazla işim olmuyor.Gündüz evde işlerimi hallederim anneme giderim.Akşam eve geçerim yemek yaparım.Eşim işten gelir yemek yeriz biraz birlikte vakit geçiririz sonra o biraz oyun oynar bilgisayarda bende kk ya takılırım.Hafta ortası genelde böyle geçer.Çok nadiren beni uyku tutmazsa gece geç saatlerdede girerim.Onun dışında hiçbirşeyden önce gelmez.

valla ne guzel anlatmıssın ya,guldum gece gece..kendıımı gordum..sabah uyanır uyanmaz kk dayım,yuz yıkama yok,alırım telefonu elıme kk..boyle 1 saat sekerleme okur dert dınler,yorum yazar kendıme gelırım...esım sana bıseler oldu kk ya takıldın takılalı,,hakkatende elımdekılerın kıymetını esımın kıymetını anladım...adama dakka bası senı sevıyorum dıyorum...oda keske daha once takılaydında kıymetımı bıleydın peehh hemen havalarda pasa bey...gunduz takılırım yemek derdım yok bızımkısı yer gelır zaten 12 den once evde yook..ohhhh mıs gıbı,bazende sor bakım senın hatunlara supurge makınası ne tavsıye edılor dıyo valla..bazende kız sende benı sıkayet edıyomusun dıyo,saf kocam okusa burdakı dertlerı ahhh ahhh..hepınızı cok sevıyorum valla...en buyuk kk baska buyuuuk yok ayol:)

süpersın ya kk bagımlısı olmussun ablacım sen :)
benımde ders calısmam lazım ısyerınde musaıt oluyorum calısmak ıcın ama kk sayesınde calısmıyorum
cok sevıyorum burayı buyuklerın tecrubelerı ve goruslerı bnm ıcın cok onemlıı ıyıkı varsın kk

Hoşgeldin canım.Aynen ben de senin gibiydim.Üye olmadan öncede hep buradaydım.Şimdi üye oldum.İyice bağlandım

çalışan bi insan olarak benimde aklım hep burda :))
işimi bitiriyimdee bi giriyim diye bakıyorumm bbazen sıkılıyorm çalışmamı bırakıyorum 5 dk bakıyım diyorum
aradan 1 saat geçtiği oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…