• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!sadece merak

Kızlar öncelikle merhaba.
Bu bir sıkıntı yada dert değil ama merak ediyorum.sizce bir erkek çok sevdiği bir kadın varken ,sevmediği biriyle bir inat yüzünden nişanlanp(sonra pisman olsa da) geri adım atamayp evlenmek zorunda kalsa. Bunların sekiz dokuz ay gibi uzun bir sürede yatakta bir birliktelik yaşamama gibi bir durumları söz konusu olabilir mi?
Olmaaaaazzzz... İnanma!Sakin!

Bu bir sıkıntı yada dert değil ama merak ediyorum.sizce bir erkek çok sevdiği bir kadın varken ,sevmediği biriyle bir inat yüzünden nişanlanp(sonra pisman olsa da) geri adım atamayp evlenmek zorunda kalsa. Bunların sekiz dokuz ay gibi uzun bir sürede yatakta bir birliktelik yaşamama gibi bir durumları söz konusu olabilir mi?
Ateşle barut yanyana durur mu ? Heleki 8-9 ay. Bu adam kim ve neyin bilmem de yalancının ve dengesizin teki.

çoooook böyle inat durumlar..

Ohooooo evlenmiş başkasını seviyor diye o kadınla bir şeyler yaşamayacak oldu madem zaten kesin gece tek başına uyumaya korktuğu için onunla evlenmiştir. Hı hııııı kesin öyledir. :KK49: O kişi şuan dua ediyordur inşallah hamile kalmamıştır diye.:KK14: Hem inat uğruna sevmediği biriyle evlenen yine inat uğruna bir şeyler de yaşar.

Kimse birlikte olmadıklarına inanmamış. :D
Sağlık sorunu.. nefret... varsa... elbet olmamıştır.

Sonuçta aile kurmuş. Belki sevmeden evlenmiştir.

Birlikte olup olmamaları tek sorun mu?Bir erkek bayana sorabilir ?
... Erkek neden bunu söyledi ben anlamadım.
Böyle bir şeyi kadında istemez sonuçta o kocası. 8-9 ay birliktelik yaşanmamışsa kadın da o adamı istemez :KK66:

Sonuçta aile olmak istemiş karı-koca olmuşlar bir şekilde.
Mutlu olamadıysa boşanır.
Normal insanlar anlaşamadılar ise ayrılmayı seçerler.

Son düzenleme:
bir erkek cok sevdigi biri varsa, inat icin bir baskasiyla nisanlanip evlenmez bu bir.
evlendikten sonra, 8-9 ay ayni yatakta bile yatmadik diye bir sey asla olamaz, bu da iki.

Back
X