Sadece merak

Konuyu açarken bu ismi neden koyduğunu merak etmişsiniz.

Kendinizden pay biçtiğinizi söyleyenlere 'Hala beni seviyor, düşünüyor demiyorum' demişsiniz.

Sonra da 'yaygın bir isim değil eminim bilerek koydu bu ismi' demişsiniz.

Yani kendiniz sorup kendiniz cevap vermişsiniz, belli ki kafanız karışmış.

Ama karışmasın, terk eden kim olursa olsun ilişki bitmiş, adam başkasıyla evlenmiş, üstüne çocuk sahibi olmuş.

İsterse dünyanın en zorlayıcı sebebi olsun evlenmek isteyen adam dağları deler sevdiğini alır, sevdigiyle hayalini kurduğu ismi başkasından olan çocuğuna vermek ya filmlerde ya da miskinliginden harekete geçemeyen eziklerde olur.

Sizinki miskin olsa başkasıyla evlenmezdi, hadi sizinle ayrılmasına sartlar sebep oldu diyelim, kafasına silah dayamadilar ya o kadınla evlenip çocuk yapsın diye...

Güzel bulmuş koymuş
Erkekler bu kadar anlam yuklemiyorlar
Garip gelebilir haklisiniz ama boşverin

Seninki de biseymi benim gobek adimi koydu kizina ... Ama ben sorgulamiyorum nedenini biliyorum hala seviyor ama ben sevmedigim birsey hissetmedigim icin hic kafa yormuyorum... Bence sen unutamamissin oyuzden hala onunla ilgileniyorsun ama benden sana tavsiye unut evlenmis cocuk sahibi olmus artik

O isimleri seviyordur koymustur.. Bu durum da o isimleri seninle sizin iliskinizle ozdeslestirmeyerek sevdiginin kaniti bence..

Canım ben eski eşimle konuşurken kızımız olursa ismi Didem derdik ve onun söylediği fikirdi ve biz bosandik yeniden evlendim kızım oldu adını Didem koydum:) eski eşimle ilgisi yok ben bu ismi çok sevdim diye koydum. Ortak arkadaşlarımıza diyor Muş ki bana aşık hala ondan o ismi koydu diye zerre umurumda değil o sadece ismi seviyorum☺

eski sevgilimle biz de konusmustuk bunları aradan yıllar geçti fikrim aynı ve kimle evlenirsem evleneyim o ismi koyacam. bunun eski sevgilimle ilgisi yok. olabilir yani.

Simdi bayaa bilinmedik bi isim olsa tm derimde.
Bi senenin populer ismidir mirza, en azindan bizim cevrede.
Herkeste bu ismi duyuyorum.
Yusuf mirza miz var, baska bi mirza daha var.

Anlamsiz dusunseler, bosver.

Belki siz umursamamissinizdir ama ben eski esinize sinir oldum. Evli bir kadin hakkinda nasil oyle konusabilir? Artik siz onun karisi degilsiniz, bir zamanlar evli olmaniz da ona bu hakki vermez ki. Cok ayip. Evli bir kadin hakkinda boyle konusmak... Cok ayip ya.

Sizin yeniden evlenmeniz onun agrina mi gitti yoksa?

Bu arada mutluluklar.

benim taa universiteden beri sevdigim bi kiz ismi var.. eski esime de demistim, olursa bunu koyalim diye, kabul etmisti.. simdi ayrildik diye vaz mi geceyim o isimden? adam sevmistir o ismi, hemen mana aramaya gerek yok..

Bence bu yorumları yazanların bi çoğu evli ve kendi çocukları için böyle bi ihtimali akıllarına getirip sana tepki verdiler Aynı şey benimde başıma geldi benim istediğim bi isimdi o da kabullenmişti hayallerimizde ve bence bunun tek bi anlamı var seni hala unutmamış ha bu bi şey değiştirir mi tabii ki asla salla gitsin aklına bile getirme

Ayy benim ismim

Canım Teşekkürler iyi dileklerin için. Eski eşimle çok büyük bir aşkla evlenmiş tık ve aldatildim öğrenince boşandım. Ne dedi ne demedi umurumda değil şükürler olsun ki çok mutluyum. O acı içinde ağlayıp yaş tutacağımi saniyordu galiba☺ Allah herkesin yolunu açık etsin

Buyuk bir ask bile olsa, ask bitiyor ama karakter kaliyor. :) Demek ki karakteri bozukmus.

İnsan mutlu olunca , Allah'a havale etmek daha kolay oluyor bu insanlari. Mutlulugunuz daim olsun. :)

benim eski erkek arkadaşımda çok sevdiği bir kız bir erkek ismi söylerdi kızım ve oğlum olursa benim istediklerim bu annesi istemezse birer isimde onun istediği olur çift isimli olur derdi. Ve sadece o zamanki ben değil biz grupça bütün arkadaşlarımız bilirdi bu isimleri. Gel zaman git zaman başkasıyla evlendi ikiz kızları oldu o çok sevdiği erkek ismi unisex olduğundan iki kızınada hep söylediği isimleri koydu. Yani illa senden çocuğum olursa bu ismi koyarım düşüncesinde değildir ne olursa olsun oğluma o ismi koyacam diye sartlamıştır kendisini takılmayın bu kadar. Sizin sevdiğiniz bir isimse sizde koyarsınız.

Unutamamıştır diyenlere,
Unutamayacak kadar aşıksa tekrar elde etmek için uğraşırdı demekten başka şey gelmiyor aklıma.
Hoş konu sahibi de unutmamış ve ismi neden koyar kisvesi altında yorum bekliyor ki,
Bak unutulmadım diyebilsin.
İsmi beğenmiş olabilir belkide eşinin de sevdiği bir isimdir. Bunu bilemeyiz.
İsmin konulmasından ziyade sırf ismi koydu beni unutmadı hala tesellisi daha acınası.

Not: Evliyim

evvet oğluna mirza dedi çünkü aklında sen varken baskası ile evlendi diyince için rahatlayacak mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…