- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Tabikide aaa beni seviyo hala beni dusunuyo gibi bir sey soylemiyorum ailesiyle cok mutlu olsun sadece benim ki merak birde birlikte dusundugumjz bir seyi koymasi hatta ben ilk bu olsun dedidigimde o ne bicim isim oyle isim mi falan olur demisti hani birde yaygin bir isim degil eminim bilerek koydu bu ismi
Canım ben eski eşimle konuşurken kızımız olursa ismi Didem derdik ve onun söylediği fikirdi ve biz bosandik yeniden evlendim kızım oldu adını Didem koydum:) eski eşimle ilgisi yok ben bu ismi çok sevdim diye koydum. Ortak arkadaşlarımıza diyor Muş ki bana aşık hala ondan o ismi koydu diye zerre umurumda değil o sadece ismi seviyorum☺
benim taa universiteden beri sevdigim bi kiz ismi var.. eski esime de demistim, olursa bunu koyalim diye, kabul etmisti.. simdi ayrildik diye vaz mi geceyim o isimden? adam sevmistir o ismi, hemen mana aramaya gerek yok..Slm kizlar size bir sey sormak istiyorum benim 5 yillik bir iliskim var di bu iliskm vardi her neyse ayrildik malum sevgililk doneminde hep olur ya hani çocuğumuz olursa adinj sunu koyariz bu nu koyariz muhabbeti bizde aramizda bir kiz bir erkek ismi belirlemistik her neyse malum biz ayrildik sonra bu kisi evlendi oglu olmus ve bizim sevgiliyken belirledigimjz ismi koymus cocuguna bir erkek neden boyle bir sey yaparki dunyada hic mi baska bir isim yok yani ben onla dusundugum o ismi hayatta ayrildiktan sonra cocuguma koyamazdim sizler ne dusunuosunuz kizlar ha kesinlikle gecmisle onla ilgili kotu bir dusuncem yok adam evlenmis nie hala dusunuosun demeyin sadece ben merak ettim ailesiyle hep mutlu olsun tabiki
Ayy benim ismimCanım ben eski eşimle konuşurken kızımız olursa ismi Didem derdik ve onun söylediği fikirdi ve biz bosandik yeniden evlendim kızım oldu adını Didem koydum:) eski eşimle ilgisi yok ben bu ismi çok sevdim diye koydum. Ortak arkadaşlarımıza diyor Muş ki bana aşık hala ondan o ismi koydu diye zerre umurumda değil o sadece ismi seviyorum☺
Canım Teşekkürler iyi dileklerin için. Eski eşimle çok büyük bir aşkla evlenmiş tık ve aldatildim öğrenince boşandım. Ne dedi ne demedi umurumda değil şükürler olsun ki çok mutluyum. O acı içinde ağlayıp yaş tutacağımi saniyordu galiba☺ Allah herkesin yolunu açık etsinBelki siz umursamamissinizdir ama ben eski esinize sinir oldum. Evli bir kadin hakkinda nasil oyle konusabilir? Artik siz onun karisi degilsiniz, bir zamanlar evli olmaniz da ona bu hakki vermez ki. Cok ayip. Evli bir kadin hakkinda boyle konusmak... Cok ayip ya.
Sizin yeniden evlenmeniz onun agrina mi gitti yoksa?
Bu arada mutluluklar.
Anlami ne ismin merak ettimMirza die dusunmustum ve ben istemistim bu ismi
Canım Teşekkürler iyi dileklerin için. Eski eşimle çok büyük bir aşkla evlenmiş tık ve aldatildim öğrenince boşandım. Ne dedi ne demedi umurumda değil şükürler olsun ki çok mutluyum. O acı içinde ağlayıp yaş tutacağımi saniyordu galiba☺ Allah herkesin yolunu açık etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?