Bence begendigi icin koymus. Hosuna gitmis. Bence burda size ozel bir durum soz konusu degil sanirim gereksizce takmissiniz bu konuya ama tabiki icinde bulundugunuz durumu siz biliyorsunuz yani mesela siz ayrildiysaniz ve o siz ayrilirken hala sizi seviyorsa boyle dusunmeniz gaaayet normal
belki eşi tesadüf o ismi istedi ve koydu,
onu bırak benim bir arkadaşım var onu seven biri varmış kız evlendi 2 çocuğu oldu, o eski erkek arkadaşı da kadın çocuğuna ne isim koyduysa onları koydu kendi çocuklarına tesaduf bır kız bır erkek olmuş onun da,
kız da oyle dıyor benı cok sevıyordu da cocuklarına aynı isimleri koydu, bilinmez olabilir de.
Unutamamıştır diyenlere,
Unutamayacak kadar aşıksa tekrar elde etmek için uğraşırdı demekten başka şey gelmiyor aklıma.
Hoş konu sahibi de unutmamış ve ismi neden koyar kisvesi altında yorum bekliyor ki,
Bak unutulmadım diyebilsin.
İsmi beğenmiş olabilir belkide eşinin de sevdiği bir isimdir. Bunu bilemeyiz.
İsmin konulmasından ziyade sırf ismi koydu beni unutmadı hala tesellisi daha acınası.
Unutamamis olsa bile karsi taraf kesin bir dille reddettigi icin vazgecmek durumunda kalmis olabilir :)) diyerekten size katiliyorum.
Konu sahibi, bu konu aklima Fatmagül'ün suçun ne dizisini getirdi. :) Dogru durust izlemesem de, fatmagulun eski nisanlisinin , baskasindan olan bebegine, fatmagulle ortak belirledikleri ismi koymak istedigi bolumu hatirliyorum. O fatmagulu unutamadigi icin koymak istemisti. Bir yandan da hayati zindan ediyordu kendisini seven hamile kadina. Ama nihayetinde bir dizi. :)
Sizin konunuzda ise adam saglikli bir evlilik yapmis gibi gorunuyor, yoksa yazardiniz. Cok da nem kapmamak gerek her seyden. Bir anlam cikarmamak lazim ayni ismi koydu diye.
Hem diyelim bir ihtimal sandiginiz gibi olsun, sizi dusunerek koymus olsun, ikinizin de cikari olan bir durum yok. Hicbir getirisi yok. Bosverin.
Slm kizlar size bir sey sormak istiyorum benim 5 yillik bir iliskim var di bu iliskm vardi her neyse ayrildik malum sevgililk doneminde hep olur ya hani çocuğumuz olursa adinj sunu koyariz bu nu koyariz muhabbeti bizde aramizda bir kiz bir erkek ismi belirlemistik her neyse malum biz ayrildik sonra bu kisi evlendi oglu olmus ve bizim sevgiliyken belirledigimjz ismi koymus cocuguna bir erkek neden boyle bir sey yaparki dunyada hic mi baska bir isim yok yani ben onla dusundugum o ismi hayatta ayrildiktan sonra cocuguma koyamazdim sizler ne dusunuosunuz kizlar ha kesinlikle gecmisle onla ilgili kotu bir dusuncem yok adam evlenmis nie hala dusunuosun demeyin sadece ben merak ettim ailesiyle hep mutlu olsun tabiki
Slm kizlar size bir sey sormak istiyorum benim 5 yillik bir iliskim var di bu iliskm vardi her neyse ayrildik malum sevgililk doneminde hep olur ya hani çocuğumuz olursa adinj sunu koyariz bu nu koyariz muhabbeti bizde aramizda bir kiz bir erkek ismi belirlemistik her neyse malum biz ayrildik sonra bu kisi evlendi oglu olmus ve bizim sevgiliyken belirledigimjz ismi koymus cocuguna bir erkek neden boyle bir sey yaparki dunyada hic mi baska bir isim yok yani ben onla dusundugum o ismi hayatta ayrildiktan sonra cocuguma koyamazdim sizler ne dusunuosunuz kizlar ha kesinlikle gecmisle onla ilgili kotu bir dusuncem yok adam evlenmis nie hala dusunuosun demeyin sadece ben merak ettim ailesiyle hep mutlu olsun tabiki
Kizlar o kisi beni unutamamistir yada ben onu unutamadim askimdan sevgimden öluyorum demedim uniden sevgiliydik ayrildiktan sonrada hic bir sekilde gorusmedik ben butun yollari kapattim cunku sevgim bitmisti yaninsonucta beni beklicek degildi bilirsiniz unide ortak arkadas coktur birde biz ayni siniftaydik o kisiyle bunu ben arastirip falan ogrenmedim uniden arkadasim sohbet esnasinda iste ccocuguna su ismi koymus deyince ben şok oldum sonucta o ismi söyleyen mutlaka bu olcak diyen bendim ne bilim şu an ben o ismi cok istememe ragmen kesinlikle cocugum olursa koymak istemiorum yorum yapanlar icin tesekkur ederim dunyada tek o isimmi kaldi dedim bende duyunca