Sadece moral istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi milkk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

milkk

.
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
2.020
2.822
48
Selam kızlar... ilk bdv konum
Başlığa ithafen yazarsanız mutlu olurum
piskolog, gezme ve hobi de önermeyin
Düşündüm çünkü
Benim derdim şu;
Şöyle.. Allaha bin şükür. Sağlığım sıhatim yerinde. Sevdiklerim yanımda. Borcum yok. İşim var. Mutlu bir yuvam var
Sorun ne dediğinizi duyar gibiyim ben senelerdir ama çok uzun zamandır, ufak tefek, önemli önemsiz herşeyi kafama takıyorum. Korku-endişe. Boş yere hayatı zindan ediyorum
İçim sıkılıyor, çoğu zaman ruh gibiyim
Örnek vereyim işyerinden senelik iznimi alıcam, ya istediğim zaman izin vermezlerse... yani hep olmayan şeylerin endişesi
Kısacası RAHAT Bİ İNSAN OLMAYI BAŞARABİLİR MİYİM? MUTLU HUZURLU

Yarın kaza geçirip ölebileceğin ihtimalini unutma böylece rahat olabilirsin. Birde sağlıklı olduğun İcin sükret ben dertlendim mi hep hastaları düşünüp şükredip kendime gelirim. Çünkü ne kadar karamsarlık ne kadar şikayet edersem hep korkuyorum rabbim bu günlerimi aratmak İcin dert verir diye.... Zaten şükrediyormuşsun yazıyı unutmuşum yorum yapana kadar

Ben de oyleyim, ya-lar beynimi yiyor.
Aliştim artik)))
Surekli sorun yaşadigim icin artik ya-lar hayatimin bir parcasi oldu.

Bence olumlu seyleri dusunup mutlu olmaya calisin.

Teşekkür ederim inşallahh
Psikolog değil psikiyatrist önermeye geldim,yüksek ihtimal anksiyete bozukluğunuz var
Sağolun
Yaygın anksiyete bozukluğu..Psikiyatriste gidip tedavi olmaniz gerekiyor..
Sağolun ama biraz da kişilik meselesi, tedavi ile geçebileceğini düşünmüyorum
Ben de oyleyim, ya-lar beynimi yiyor.
Aliştim artik)))
Surekli sorun yaşadigim icin artik ya-lar hayatimin bir parcasi oldu.

Bence olumlu seyleri dusunup mutlu olmaya calisin.
Ben de uzun zamandır işte insan alışıyor gibi
Allah size de kolaylık versin. İnşallah üstesinden gelirsiniz
Bende de anksiyete var. İlaçsız geçmeyecek mi? Her yeri aradım taradım netten kimse ben iyi oldum demiyor. Takipteyim konuyu inşallah ben şöyle yapıp iyi oldum der birisi.
Zor evet yenmek
Allah size de şifa versin

Amin inşallah. Rabbim tüm hastalara şifa versin.

Benimde size dini olarak inanıyorsanız Allah'ın isimlerini gün içinde bol bol çekmenizi tavsiye ederim
Ben Hamd olsun çok faydasını gördüm ruhen birde bir rahatlama oluyor insanda, işleriniz rast gidiyor inşaalalh size şeytan vesvese veriyor birde şunu hep aklınıza getirin o anlarda.Bu dertler ile dogmadiniz ve bunlarla gitmiceksiniz yani her şey de olacağına varıyor

Allah razı olsun
Bir de beni izlemeye almışsınız
Mesaj atnak için falan mı :)

Şuan aynı durumdayız herşeyim var ama

Hmm. Rahat batıyor biraz galiba :) sanırım senin an da olmaya ve akışa bırakma sorunun var. Dünyada %99.9 da bu sorun var. Bununla ilgili bırseyler yapabilirsin

Allah razı olsun
Bir de beni izlemeye almışsınız
Mesaj atnak için falan mı :)
Yok canım genel olarak denk geldikçe bazı insanları takibe alıyorum yani herhangi bir sebep yoksenin için sıkıntı oluyorsa gerekeni yapayım canım
Ama bak sen gel beni dinle
Hergun Ya Fettah ,Ya Rezzak ,Ya Latif,Ya Musavvir ,Ya Halim bunları en az 100 er defa çek.ama çekerken lütfen Allah'a tüm samimiyet ile çek hissederek
Zaten çok çabuk çekiliyor hiç olmasa sevabı snaa gelir yine de tabiki sen bilirsin canım

Allah size de acil şifa versin
Bazen deliye vurmak da iyi geliyordu ama toplum içinde hafife alınıyorsunuz
Ciddiyet kalmıyor
Amin şuan herşey üstün e üstüme geliyor birde gebe kalmaya çalışıyorum yeni evli eltim hamile olduğunu öğrendim bugün o da tetikledi

Merhaba canm bende senin gibiyim.Ufak tefek herşeyi kafama takıyorum.Hic bir zaman rahat bı insan olamadm.Bazen aşırı rahatliklarindan dolayı insanlara kızıyorum bile ama keşke bende o kadar rahat olsam diyorum.İsyerindeyken bende izin vermezlerse diye 2 senelik izin hakkımı bile doğru düzgün kullanamadm.Sonra da isden ayrildm işyerinin ekonomik olarak zorluklar cekmesinden dolayı.Sonra olan benm izin haklarima oldu paramdi alamadım.Bence kullan haklarını zor durumda kalırsan izin alirsin ayriyetten tabi işyeri durumun nasıl bilmyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…