Moral vermeye geldim işte, daha nolsun.Dalga geçmeye mi geldiniz
Başka çözümü olan var mı diye sordum
Gezmek , tozmak, psikolog dışı
Dalga geçmeye mi geldiniz
Başka çözümü olan var mı diye sordum
Gezmek , tozmak, psikolog dışı
Vasiyet yazmak? Patlayınca zehirliyor çünkü bu meret.Apandistim patladı galiba arkadaşlar.Önerisi olan var mı doktor dışı??
Başarabilirsen banada formülünü ver canımSelam kızlar... ilk bdv konum
Başlığa ithafen yazarsanız mutlu olurum
piskolog, gezme ve hobi de önermeyin
Düşündüm çünkü
Benim derdim şu;
Şöyle.. Allaha bin şükür. Sağlığım sıhatim yerinde. Sevdiklerim yanımda. Borcum yok. İşim var. Mutlu bir yuvam var
Sorun ne dediğinizi duyar gibiyimben senelerdir ama çok uzun zamandır, ufak tefek, önemli önemsiz herşeyi kafama takıyorum. Korku-endişe. Boş yere hayatı zindan ediyorum
İçim sıkılıyor, çoğu zaman ruh gibiyim
Örnek vereyim işyerinden senelik iznimi alıcam, ya istediğim zaman izin vermezlerse... yani hep olmayan şeylerin endişesi
Kısacası RAHAT Bİ İNSAN OLMAYI BAŞARABİLİR MİYİM? MUTLU HUZURLU
Haklısınız vallaMoral vermeye geldim işte, daha nolsun.
Bedeninizde bir bozukluk olunca doktora gidiyorsanız,
Hayat kalitenizi etkileyen iç sıkıntılarınız, takintilariniz oldugunda da pekala gidebilirsiniz.
Buradan tanı konmaz elbette ama mesajların bie çoğunda yazdigi gibi anksiyete bozukluğunuz olabilir.
Bu durumu yaşayan pek çok insan olmuş ki,
Hastalığın adı konmuş,
Ilaci Bulunmuş.
Gidin doktora neyiniz var öğrenin, rahat edin
Ne diyelim başka?
SağolunAnksiyete ve obsesif kompulsif bozukluğun var gibi görünüyor. Psikiyatriye gitmen lazım
evet haklısın. İnsan böyle çözüm arıyor tak edinceApandistim patladı galiba arkadaşlar.Önerisi olan var mı doktor dışı??
Vasiyet yazmak? Patlayınca zehirliyor çünkü bu meret.
milkk neden psikolog dışında dediğinizi anlayamadım. İnsanoğlu var olan bütün dertlerinin çözümünü kendi kendine bulabilseydi, şuan var olan birçok meslek kolu var olmazdı zaten. Nasıl rahat bir insan olabilirim demişsiniz. Buna ancak; kafana takma, hiçbir şey kendini bu kadar yıpratmana değmez, seni mutlu edecek şeylere odaklan şeklinde havada kalan tavsiyeler verebiliriz. Oysa neden böyle hissettiğinizin asıl sebebi bulunmalı, onu da biz yapamayız ki.
Nerdee :)Başarabilirsen banada formülünü ver canım
Tedbir bizden takdir alllahtan gibi olmuşBen şöyle yapıyorum, elimden gelen bütün tedbirleri alıyorum bu ya şöyle olursa dediğim konuyla ilgili..
Ama bazı şeyler var ki, bizim irademizin dışında oluyor.
Onlara da elimden gelen birşey olmadığını kabullenip akışına bırakıyorum.
Yada en kötüsünü düşünüyorum, yani mesela ya şöyle olursa dediğimiz şeyler var ya, ya o olursa ne oluru düşünüp, en kötü senaryo bile olsa ucunda ölüm yok ya deyip kabullenmeye çalışıyorum.
Tabi ki bu evladimla ilgili aklıma gelen şeyler de bu kadar rahat olmuyor.
Bir ona deliriyorum, onu asamiyorum..
Ama sürekli bu korkuyla da yaşamıyorum.
Yani evlat herkes gibi en hassas noktam.
O iyi olsun da, gerisi amaannn.
Tabi ki yine de onu bu endişe yumagiyla buyutmemeye özen gösteriyorum ☺
Ben de öyle herşeyin var ama sağlığım yokŞuan aynı durumdayız herşeyim var ama
Ben de ekran fotosu aldım inşallah iyi gelirSıkıntı yok estağfirullah
Ekran fotosu çektim
Tesbihleri çekicem
İnşaallah iyi gelir
Ben de 8 senedir çekiyorum çeken bilir hiç kolay bişey değil ilaç kullanıyor musunuzAma bu anksiyete bozukluğu.
Yani psikiyatri uzmanı görmeli.
Mideniz hasta olunca bana dahiliye uzmanı önermeyşn diyemiyor isek ruh sağlığımız için de bunu diyemiyoruz
Şu an başındasınız.
Anksiyete bozukluğu bence ruhun kanseridir
7 senedir mücadelede ediyorum.
Allah başka dert vermesin de yıldım yani.
Mesajınızı okudum ve şuan ağlıyorum evet yaşadıklarınız çok acı Allah kimseye vermesin size de sabrını versin bizdeki sorun da şu ya sizin yaşadıklarınızı bu hayatta yaşarsak diye olumsuz tüm herşeyi düşünürek hayatı kendimize zehir ediyoruz ben de olmayan şey için gün içinde defalarca hüngür hüngür ağlıyorum size de hak veriyorum ama bu yaşadığımız da kolay değil inanınSen sukret haline once bunu ogren bence. Ben 16 yasimda depremde anne baba kardes hala amca dede vs herkesi kaybettim. Iki ay once de kanserden canim kardesimi kaybettim. Gun icinde en az on kez deli gibi agliyorum kardesim icin. Sukret ve kemdine gel bence.
Hayır..Ben de 8 senedir çekiyorum çeken bilir hiç kolay bişey değil ilaç kullanıyor musunuz
Bırakalı ne kadar oldu peki şimdi nasılsınız ben kullandığım halde yoğun anksiyete geliyorHayır..
Aralıklı olarak kullandım ama bırakınca en fazla 4 5 ay sonra eski halime döndüm.
Şu an kullanmıyorum
İnşallah iyi gelir ben de ekran fotosu aldım Allah razı olsunAyy canım inan cekicem diyince o kadar mutlu oldum ki anlatamam
Allah'ın isimleri çok tesirlidir.
Bende birçok insanın hayatında ki güzel değişimlerini okuyunca başlamıştım.
Rabb'im tüm sıkıntılarızi tez zamanda gidersin inşallah.son bir tavsiyem tesbihmatik kullanın çok daha rahat oluyorAllah'a emanet olun
2 sene oldu.Bırakalı ne kadar oldu peki şimdi nasılsınız ben kullandığım halde yoğun anksiyete geliyor
Bazen günlerce gelmediği oluyorsa çok iyi keşke ben de öyle iyi olsam2 sene oldu.
Ara ara yoğunlaşıyor bazne günlerce gelmiyor
Yani değişkenim
İnşallah.Bazen günlerce gelmediği oluyorsa çok iyi keşke ben de öyle iyi olsam
bu tür şeyleri en aza indirgemenin yolu üretkenlikSelam kızlar... ilk bdv konum
Başlığa ithafen yazarsanız mutlu olurum
piskolog, gezme ve hobi de önermeyin
Düşündüm çünkü
Benim derdim şu;
Şöyle.. Allaha bin şükür. Sağlığım sıhatim yerinde. Sevdiklerim yanımda. Borcum yok. İşim var. Mutlu bir yuvam var
Sorun ne dediğinizi duyar gibiyimben senelerdir ama çok uzun zamandır, ufak tefek, önemli önemsiz herşeyi kafama takıyorum. Korku-endişe. Boş yere hayatı zindan ediyorum
İçim sıkılıyor, çoğu zaman ruh gibiyim
Örnek vereyim işyerinden senelik iznimi alıcam, ya istediğim zaman izin vermezlerse... yani hep olmayan şeylerin endişesi
Kısacası RAHAT Bİ İNSAN OLMAYI BAŞARABİLİR MİYİM? MUTLU HUZURLU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?