Sadece moral istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi milkk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dalga geçmeye mi geldiniz
Başka çözümü olan var mı diye sordum
Gezmek , tozmak, psikolog dışı
Moral vermeye geldim işte, daha nolsun.
Bedeninizde bir bozukluk olunca doktora gidiyorsanız,
Hayat kalitenizi etkileyen iç sıkıntılarınız, takintilariniz oldugunda da pekala gidebilirsiniz.

Buradan tanı konmaz elbette ama mesajların bie çoğunda yazdigi gibi anksiyete bozukluğunuz olabilir.
Bu durumu yaşayan pek çok insan olmuş ki,
Hastalığın adı konmuş,
Ilaci Bulunmuş.
Gidin doktora neyiniz var öğrenin, rahat edin
Ne diyelim başka?

Anksiyete ve obsesif kompulsif bozukluğun var gibi görünüyor. Psikiyatriye gitmen lazım

Apandistim patladı galiba arkadaşlar.Önerisi olan var mı doktor dışı??
Vasiyet yazmak? Patlayınca zehirliyor çünkü bu meret.

milkk neden psikolog dışında dediğinizi anlayamadım. İnsanoğlu var olan bütün dertlerinin çözümünü kendi kendine bulabilseydi, şuan var olan birçok meslek kolu var olmazdı zaten. Nasıl rahat bir insan olabilirim demişsiniz. Buna ancak; kafana takma, hiçbir şey kendini bu kadar yıpratmana değmez, seni mutlu edecek şeylere odaklan şeklinde havada kalan tavsiyeler verebiliriz. Oysa neden böyle hissettiğinizin asıl sebebi bulunmalı, onu da biz yapamayız ki.

Başarabilirsen banada formülünü ver canım

Ben şöyle yapıyorum, elimden gelen bütün tedbirleri alıyorum bu ya şöyle olursa dediğim konuyla ilgili..
Ama bazı şeyler var ki, bizim irademizin dışında oluyor.
Onlara da elimden gelen birşey olmadığını kabullenip akışına bırakıyorum.

Yada en kötüsünü düşünüyorum, yani mesela ya şöyle olursa dediğimiz şeyler var ya, ya o olursa ne oluru düşünüp, en kötü senaryo bile olsa ucunda ölüm yok ya deyip kabullenmeye çalışıyorum.

Tabi ki bu evladimla ilgili aklıma gelen şeyler de bu kadar rahat olmuyor.
Bir ona deliriyorum, onu asamiyorum..
Ama sürekli bu korkuyla da yaşamıyorum.
Yani evlat herkes gibi en hassas noktam.
O iyi olsun da, gerisi amaannn.
Tabi ki yine de onu bu endişe yumagiyla buyutmemeye özen gösteriyorum ☺

Haklısınız valla
Anksiyete ve obsesif kompulsif bozukluğun var gibi görünüyor. Psikiyatriye gitmen lazım
Sağolun
Apandistim patladı galiba arkadaşlar.Önerisi olan var mı doktor dışı??
evet haklısın. İnsan böyle çözüm arıyor tak edince

Başarabilirsen banada formülünü ver canım
Nerdee :)
Tedbir bizden takdir alllahtan gibi olmuş
Allah sağlıklı ve hayırlı şekilde kucağınıza almayı nasip etsinn. Ben de yeni doğum yaptım
40 ımız çıkınca düzelirim inşaallahhh

Ben de 8 senedir çekiyorum çeken bilir hiç kolay bişey değil ilaç kullanıyor musunuz

Mesajınızı okudum ve şuan ağlıyorum evet yaşadıklarınız çok acı Allah kimseye vermesin size de sabrını versin bizdeki sorun da şu ya sizin yaşadıklarınızı bu hayatta yaşarsak diye olumsuz tüm herşeyi düşünürek hayatı kendimize zehir ediyoruz ben de olmayan şey için gün içinde defalarca hüngür hüngür ağlıyorum size de hak veriyorum ama bu yaşadığımız da kolay değil inanın

Ben de 8 senedir çekiyorum çeken bilir hiç kolay bişey değil ilaç kullanıyor musunuz
Hayır..
Aralıklı olarak kullandım ama bırakınca en fazla 4 5 ay sonra eski halime döndüm.
Şu an kullanmıyorum

İnşallah iyi gelir ben de ekran fotosu aldım Allah razı olsun

bu tür şeyleri en aza indirgemenin yolu üretkenlik
bir şeyler üretseniz brileri de takdir etse rahatlarsınız bence
örgü örmek olsun roman yazablirsiniz resim yapabilirsiniz aklınıza ne gelirse yeter ki üretin
en basiti atkıdan başlarsınız çevrenizdekilere ördükçe onlar beğendikçe mutlu olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…