Sadece moral istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi milkk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E ama anksiyete bozukluğunuz var yüksek ihtimalle. Neden bu kadar güzel bir hayatınız varken kendinize eziyet çektiriyorsunuz? Alanında uzman bir psikiyatrist bulun tedavinizi olun ve mutlu bir hayat yaşayın. Tavsiyeyle duayla düzelmez çünkü bu durum...

Başıma kötü bir olay geldiğinde ben şöyle düşünürüm.
Bu olay beni şuan üzüyor ama biliyorum ki ileride iyiki böyle olmuş diyeceğim.
Genelde bu düşüncem doğru çıkıyor.

Kaygı bozukluğu olabilir mi, çünkü bende de aynı sıkıntı vardı bir dönem. Hatta şu an yine atağa geçmiş gibi hissediyorum

Nasıl atladiniz

İlaç kullandım. İlaç ciddi anlamda düzenledi tabi o süreçte iyi gidiyor gibi görünse de içinde sıkıntı edecek dertlerim vardı. Acaba o öyle mi olacak böyle mi olacak diye bir yola gitmeyi bile dert ediyordum. İyi bir psikiyatra gitmenizi öneririm çünkü doğru tespit gerekiyor yanlış ilaçlara boğulmadan.

aslında benim şuan problemlerimde var gebe kalmaya çalışmak eşim in parasını kardeşine yedirmesi kardeşinin eşi 3 aylık evli hamile ve maddi anlamda herseyini eşim karşılayacak kardeşinin çocuğu dogdugun onlara daha çok bağlanacak diye korkuyorum ve bunlar tetikliyo

Hmm. Rahat batıyor biraz galiba :) sanırım senin an da olmaya ve akışa bırakma sorunun var. Dünyada %99.9 da bu sorun var. Bununla ilgili bırseyler yapabilirsin
Rahat batıyorla ilgisi yok inan
Ama tespit ettiğin sorun doğru
Nasıl bişeyler peki?

İstediğşn zaman izin vermezlerse sende onların izin verdiği tarihe alırsın.

Takmamak sizin elinizde.
Zaten zamanla takmıyorsunuz.
Takmamayı biraz öğreniyorsunuz.

Sen sukret haline once bunu ogren bence. Ben 16 yasimda depremde anne baba kardes hala amca dede vs herkesi kaybettim. Iki ay once de kanserden canim kardesimi kaybettim. Gun icinde en az on kez deli gibi agliyorum kardesim icin. Sukret ve kemdine gel bence.

Sıkıntı yok estağfirullah
Ekran fotosu çektim
Tesbihleri çekicem
İnşaallah iyi gelir

Sıkıntı yok estağfirullah
Ekran fotosu çektim
Tesbihleri çekicem
İnşaallah iyi gelir
Ayy canım inan cekicem diyince o kadar mutlu oldum ki anlatamam
Allah'ın isimleri çok tesirlidir.
Bende birçok insanın hayatında ki güzel değişimlerini okuyunca başlamıştım.
Rabb'im tüm sıkıntılarızi tez zamanda gidersin inşallah.son bir tavsiyem tesbihmatik kullanın çok daha rahat oluyor Allah'a emanet olun

Ama bu anksiyete bozukluğu.
Yani psikiyatri uzmanı görmeli.
Mideniz hasta olunca bana dahiliye uzmanı önermeyşn diyemiyor isek ruh sağlığımız için de bunu diyemiyoruz
Şu an başındasınız.
Anksiyete bozukluğu bence ruhun kanseridir
7 senedir mücadelede ediyorum.
Allah başka dert vermesin de yıldım yani.

Rahat batıyorla ilgisi yok inan
Ama tespit ettiğin sorun doğru
Nasıl bişeyler peki?
İnsan kafası durmuyor. Sürekli sürekli olasılıkları düşünüp sürekli yeni senaryolar üretiyor. Çok düşününce de vesvese evham yapmaya başlıyorsun. Bununla ilgili kitaplar var. İlk okuduğum zamanlar saçma buluyordum ama öneriler kısmında neler yapılabilir onlar yazıyor. Mesela her gün sabah uyanır uyanmaz ve gece yatmadan önce sahip olduklarına ve sahip olmak istediklerine sahip olmuşsun gibi şükretmek, sürekli olumlu düşünmek. 5 dk. Cümle kurma yapısı falan da yazıyor. Onu yaparken mutluydum. Rahatlatıyor, herseyi kontrol edemeyeceğini farkediyorsun. Ne düşünürsen onu üstüne çekiyorsun. Biraz araştır birçok pdf kitap bulabilirsin. Yapmaya başlayınca mesela 2ay asla aksatmadan yapman lazım. Eminim çok iyi sonuçlar alacaksın

Amin şuan herşey üstün e üstüme geliyor birde gebe kalmaya çalışıyorum yeni evli eltim hamile olduğunu öğrendim bugün o da tetikledi
üzüldüm ben de hamile kalamıyordum kafama takmaktan. Meryem suresi ile kaldım fazla takmamıştım
Teşekkür ederim
Haklısınız
Başıma kötü bir olay geldiğinde ben şöyle düşünürüm.
Bu olay beni şuan üzüyor ama biliyorum ki ileride iyiki böyle olmuş diyeceğim.
Genelde bu düşüncem doğru çıkıyor.
Sağolun
Kaygı bozukluğu olabilir mi, çünkü bende de aynı sıkıntı vardı bir dönem. Hatta şu an yine atağa geçmiş gibi hissediyorum
Olabilir
Size de geçmiş olsun
İstediğşn zaman izin vermezlerse sende onların izin verdiği tarihe alırsın.
Eşimle uymuyor
Takmamak sizin elinizde.
Zaten zamanla takmıyorsunuz.
Takmamayı biraz öğreniyorsunuz.

Allah rahmet eylesin
Dile kolay. Allah sabır versin
Üzüldüm çok
Ben hep şükrediyorum ama takıyorum elimde olmadan
Çok şükür Allahım

Aminnn
Evet zikirmatik varr
Çok teşekkürler
Sen de ALlaha emanet ol

Allah yardımcınız olsun
Yıllar önce gitmiştim pskystst evet
Çok düşük dozda ilaç verdi
Yan etkisi de olmadı şükür
Toparlıyordu
İyi hissediyordum
Hamile olduğumu Öğrenince bıraktım
Doktorların bebeğe zararı konusunda Fikir ayrılığında olduklarını tahmin etmek zor olmasa gerek
Şimdi de emziriyorum kullanamıcam
Allah korusun çok kötü olsam zaten kimseyi dinlemez kullanırdım hemen
Çok sağol denicem inşallah

Allah rahmet eylesin canm.O kadar az halimize sukredyrz ki elimizde olanların kıymetini bilmyrz.Sacma sapan şeylere üzülüp kafaya takiyrz.Allah yardımcın olsun sabır diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…