Hiç kimseyi kafana takmadan konuşsunlar dursunlar tıka kulaklarını
Milletin her dedigine kulak verirsek hic mutlu olamayız
ama canim senin berbat halde olmasina ragmen yerden kaldirdigin yardimci oldugun hep moral verdigin insanlar gelip sana en begendiklerini soyleyince insanin zoruna gidiyor
kimseyi mi sevmiyelim, kimseye mi deger verip arkadas yerine koymayalim
Demekki o insanlar için degmezmisama canim senin berbat halde olmasina ragmen yerden kaldirdigin yardimci oldugun hep moral verdigin insanlar gelip sana en begendiklerini soyleyince insanin zoruna gidiyor
kimseyi mi sevmiyelim, kimseye mi deger verip arkadas yerine koymayalim
aynen öyle önce kendini sev
diğerlerine de hak ettiği değeri ver, fazlası zarar
canim ben olamiyorum nasil diyeyim enayi yerine konulsam bile yardim edicem diyorum nasil diyeyim kullanilmis olsam bile yardim isteyen herkese yardim ediyorum maddi ve manevi, bunu karsilik bekleyerek yapmiyorum Allah bilsi yeter diyorum karsimdakindende birsey beklemiyorum ama bu sefer karsimdakiler benim iyi oldugumu cekemiyolar beni demoralize etmeye calisiyolar bunu iste kabullenemiyorum.. onlar kotu diye bende kotu olmak istemiyorum ama mutluda olamiyorum
İyi de sen içten geliyor iyiliğini yapıyosun ne derlerse desinler moralini bozmalarına müsade etmemelisin. Demek ki o kişilere kendine olduğundan daha çok değer veriyorsun ki onların dedikleri sende bu kadar yer ediyorcanim ben olamiyorum nasil diyeyim enayi yerine konulsam bile yardim edicem diyorum nasil diyeyim kullanilmis olsam bile yardim isteyen herkese yardim ediyorum maddi ve manevi, bunu karsilik bekleyerek yapmiyorum Allah bilsi yeter diyorum karsimdakindende birsey beklemiyorum ama bu sefer karsimdakiler benim iyi oldugumu cekemiyolar beni demoralize etmeye calisiyolar bunu iste kabullenemiyorum.. onlar kotu diye bende kotu olmak istemiyorum ama mutluda olamiyorum
canim ben olamiyorum nasil diyeyim enayi yerine konulsam bile yardim edicem diyorum nasil diyeyim kullanilmis olsam bile yardim isteyen herkese yardim ediyorum maddi ve manevi, bunu karsilik bekleyerek yapmiyorum Allah bilsi yeter diyorum karsimdakindende birsey beklemiyorum ama bu sefer karsimdakiler benim iyi oldugumu cekemiyolar beni demoralize etmeye calisiyolar bunu iste kabullenemiyorum.. onlar kotu diye bende kotu olmak istemiyorum ama mutluda olamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?