Sadece para vererek yapılan babalık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay benim eşim de 2.çocuk diyor.He he diyorum hegörürsek birbirimizi olur

Sevgili bubendegilim buradaki dusunce tarzinizdan ve konularinizdan cikardigim kadariyla aslinda gayet etkili ve baskin bir karakteriniz var.
Kocaniz bosanmak yerine eminim bakici tutmayi ve calisip nefes almanizi kabul eder aslinda ama bence sizin sorununuz daha farkli.
Bence siz de cok fazla calismak istemiyorsunuz. Calisinc eve gelip yine cocukla ve evle ilgileneceksiniz ve bence bu kadar sorumluluk ve stres sizi daha da mutsuzluga iter. Sizden aldigim enerji bu, sizin kadar bilemem ama bence sizin istediginiz, aradiginiz, ihtiyac duydugunuz sey aslinda sakin ve bireysel kalmak.

Bazi insanlar , bazi karakterler evlilige, bazi karakterler cocuk yapmaya meyilli degil. Mesela ben evliyim, evliligimde mutluyum ama kesinlikle cocuk dusunmuyorum, esim de benimle olduktan sonra ve dusuncelerimden sonra kendisinin de aslinda cocuk istemedigini farketti ve ikimiz de bu konuda netiz. Cocuk kimi insanlar icin nese, mutlulukken ben olaya bu kadar romantik bakmiyorum. Benim icin bitmeyecek bir sorumluluk, sinir bozucu bir stres, hep bir kaygı hali ve kendinden vazgecmek. O yuzden hayatta geri donusu olmayan kararlar vermek icin bir degil bin kez dusunmek ve hicbir toplumsal baski altinda kalmadan sadece kendi istediklerini uygulamak gerekiyor.

Neyse kendimden bahsetmeye basladim ben
Size gelince eger haftasonu ve bos zmanlarinda da hic cocukla ilgilenmiyorsa es kisisi o zaman haklisiniz ama adamin gercekten zamani yoksa ki cok yogun diyorsunuz, o zaman bence fevri davraniyorsunuz.
Elbet yorgun elbet stresli ve zaman zaman bezginsinizdir ama yorgunlugunuzun asil kaynagi esiniz mi gercekten buna emin misiniz?
Bence terapiyi kendiniz icin de ayrica almalisiniz.cocugunuzu eminim cok seviyorsunuz ama artik hep iki kisilik dusunme, iki kisilik yasama ve bireyselliginizin bitmesi dusuncesi bence size agir gelen ve bunu degistiremeyeceginiz icin degistirebileceginiz durumlara çatarak stres atmaya calistiginizi dusunuyorum. Bence olagan durumu ve anneligin getirdiklerini kabul edebilmek icin bir terapi alabilirsiniz. Sizin probleminiz bu gibi.
Bunu yaparken tabiki eşten de , calismasaniz dahi bir bakicidan da destek alabilirsiniz, hem size de iyi gelir ama sorununuzun asil kaynagina inin derim ben. Sorununuzun asil kaynaginin es degil sizde ve duygularinizda oldugunu dusunuyorum. Sadece bu konu icin degil, cocuk ve annelikle ilgili yaptiginiz genel yorumlar icin soyluyorum bunu ve stressiz cok mutlu gunler diliyorum.

Allah belanı. Hdhdjdj evet öyle bi Bihteriö ki Bim Aktüel takip ediyorumjdjdjdjdj sabahh tencere için 8 de gidiyorum hxhshhd teyzelerle kapışıyoruzzz

Ben inanıyorum bu terapi seni bile normalleştirecek

Ay benim eşim de 2.çocuk diyor.He he diyorum hegörürsek birbirimizi olur
Hoş geldin kıaazzz konuya seni etiket yapacaktım , ama kendin bulmuşsun yolu benim eşimin tek üşenmediği şey şekşş bazen kandırıyorum gel yiğidim özledim diye hemen gelio saf hdhdh kızı eline verip yatıyorum

Hahaha aynen ya adam ne kadar yorgun olursa olsunaramızdaki tek fark benim oğlum var

Bazı babalar baba olmayı çok çalışıp, para kazanmak sanıyor. Sonra o herşeyi olan ama sevgisi eksik bırakılmış kız çocukları ki erkek çocukları da öyle, saçma sapan sevgiler peşinde, sevgi dilenerek heba oluyor. Eşiniz, sizin kadar bilinçli olsaymis keşke.

Ah varıyorr çok teşekkürler yani yalan mı söylesem yoksa gerçeği mi ? Evet çok çalışıp eve gelip bir de bebeğe bakamam jxjsjdjjshshshshs
Ulan herkes çözmüş beni kocama blöf yapıyorum çalışıcam diye . O da gerçek sanıyor kızıyor hdhshdhhdhs ama içimden ulan müge anlıyı kim izleyecek !! Aptal olma diyorum
Eskiden baskındım şimdi kızıma istediğim kukuli şarkısını bile dinletemiyorum bu bu diye bağırıyor. Evet zaten kendim içinde terapi şarttı. İnşallah kadının psikolojisini bozmam

Benim babam çok ilgiliydi hdhd bu tezi çürüten tek kişiyim galiba
Bilinçlendiricez. Bebekliğine inip gerekirse bez falan alıcam tövbe est.

Araya yatırıyorun kızımı at yatağa diyor ;D güvenli bağlanamaz diyorum hdhhdjd valla öyle davranışa böyle kadın
Yaaaa kalbimi bıraktım sanabizim oğlan da aramızda yatıyor.Diyor koy beşiğine olmaz durmuyor ki diyorum ki gerçekten benim oğlan azıcık sapık

Benim terapist delirmediyse seninkine hiçbişey olmaz Umarım hallolur herşey biraz zamana bırak
Komik bişi anlatam dur . Keyfim yerine geldi. İlk gittik , kadın şeye benzio cidden kırmızı odada ki kadına oda da kırmızı, tabi durur mu bu karşinn? Hemen bastım espiriyi sadiii de bu koltukta mı oturdu diye ;D eşim şok geçirdi. Kadın ilk anlamadı sonra ha evet hahha dedi anlıyorum demezsiniz umarım sadece dedim Galiba beni birazcık sevdi

Yazdıklarınızı okudum .benim şimdiye kadar eşimi boşamam gerekirdi herhalde..ev işlerine, alışverişe asla karışmaz.ben dersem kırk yilda bir alır.ayrica vardiyalı çalışır.. bu yüzden bazen yüzünü bile kızım zor görüyor..dışarıda yemek yeme alışkanlığımız pandemiden beri yok..bütün parası bende.ne istersem alirim bilemiyorum.sizin bu yaşadıklarınızı cogu kisi yasıyordur..bir akrabamizin kizi bosanmisti.nedeni de eşi gezmeye götürmüyormuş.. eşim kargoda çalışırken gece 10 dan aşağı eve gelmezdi..bunlar bence çok dert edilecek şeyler değil ama herkesin istekleri farklı tabi

Yaaaa kalbimi bıraktım sanabizim oğlan da aramızda yatıyor.Diyor koy beşiğine olmaz durmuyor ki diyorum ki gerçekten benim oğlan azıcık sapık
Hahaha kocalarımız aynı ağaçta yetişmiş valla şeks yapmam için zevklenmem lazım

İşte herkesin kaldıracağı şey çok başka. Yani size bu batmaz ama bana battı. Gezdirmiyor diye de boşanması bana tuhaf gelmedi mesela. Herkesin beklentisi , isteği farklıdır:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…