Sadece para vererek yapılan babalık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öyle maalesef.anne babayla uzun vakit geçirmekten ziyade kaliteli zaman geçirmek önemli.baba anne çocuğunu görünce sevgiyle bakıyorsa içten sarılıyorsa güvendesin mesajını veriyorsa bu en uzun zamanlara bedel.çocuklar biliyorlar sevilip sevilmediklerini .bir öğretmenimiz derdi ki ben mutlu çocukları hemen seçebiliyorum onların gözlerinde bambaşka bir ışık var davranışlarında bir farklılık var.çocukla ben ilgileniyorum yüzde doksan ama babayı da eşit seviyor.çünkü değer verildiğini anlıyor çocuk.zil çalınca heyecanla açıyor kapıyı korkarak değil keşke bu adam evde olmasa diyerek değil.baba çalışmalı ki emekliliğini sağlık giderini evini barkını almalı.sonra 20 li yaşlarda ki oğlundan kızından maaşını beklememeli.onların geleceğini hayallerini çalmamalı.benim bu hayattan öğrendiğim bunlar kuzum.

Cherrycim belki ülkede uyumlu erkeklerde vardır ama benim karşılaştıklarım pekte bu konudaki gibi terapiye gidelim filan cinsinden değil.
Herşeyden önce büyük bir kısım evliliğe yanaşmıyor. Diyelim ki evlenmeye niyetli bir adam buldun. Şiddete, alkole, kumara bağımlı olması yine ihtimal dahilinde. Yine pek çoğu sorumluluk sahibi değil. Eskiden zengin koca bulma hayali kuran kıZlarımız vardı. Şimdi erkeklerinde pek çoğu zengin kadın bulalım, hayatımızı garantiye alalım derdinde.
Sorumluk sahibi, sadık, şiddet göstermeyen, bağımlılığı olmayan bir adam bulmak samanlıkta iğne aramak gibi. Bunları bulabilirsen epey bir azınlıktasın demek.
Bir kadın beklentilerini ne kadar fazla tutarsa mutsuzlukları da artar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…