• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece paylasmak istemistm amacm esimi aldatmak degil

sideli07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
12
15
3
31
Benim tam 6 senelik bi iliskim vardi evlenmeye karar vermistik ben tatilr gittigimde baska bi kizla birlikte olmus geri döndüğümde kuaforume gitmistim benim kuaforumun ciragiymis hemde onunla bulusacagim icin saclarima fon cektirmeye gittigimde ogrendm o gun bulusmaya gitmedim cunku aldatildigimi öğrendim telefonlarini acmadim defalarca karsima çıktı hic bi aciklama yapmadan bitti dedim... cok israr etti be aldatildim icin bitirdigimi söyledim yalanladi yok oyle birsey dedi ben inanmadim 6 ay hic konusmadim o haber yolladı herzaman biz ayrilinca duydum ki daha öncede cok kez aldatmis o sırada birisi cikti karsima onunla bsiler basladi ve bir sene icinde evlendik benim dgunumden on gun once kacalim o adamla evlnme 6 senemizi mahvetme dedi seviyordum ama yapamadim kaçmadım evlendim hala beni ariyor cok arama dedim farkli numaralardan bana ulasiyor icimde hala ona karsi birseyler bitmedi ama esimide uzmek istemiyorum ben napicami bilmiyorum... :(

Adam olsaydı altı sene boyunca birlikteyken aldatmazdı. Sen şimdi ona tekrar dönsen tekrar aldatacak. Alışkanlık yapmış belli ki. O yüzden o düzensiz için eşini kırma yuvanı dağıtma.

Onu cok sevmistim herseyi karsima almistim suanda hala ariyor senden mahrum kaldim ama sesinden mahrum etme beni yoksa olurum diyor seni cok sevdim hic aldatmadim yemin ederim diyor bizi kiskananlar yapti onlarin iftirasi diyo biz cok kiskanilan ozenilen bi iliski yasamistik herkes bize ozenerek bakiyordu keske bizimde boyle iliskimiz olsa diyorlardi benim baskasiyla evlenmem herkesi sok etti evleniyorum dedigim herkes kim ferhatlami diye sordu bu soru bile o zamanlar cok canimi acitti esim cok iyi bi insan uzerime titriyor beni cok seviyor bunu biliyorum hissediyorum ama aklimin bi kosesindende onu atamiyorum acaba dogruyumu söylüyor aldatmadimi diye dusunuyorum bu dusunceden kendimi uzaklastiramiyorum bazen daliyorum onunla yaptiklarimiz geliyor aklima esim soruyor ne oldu diye yok bisi diyorum esimi seviyorum ama ne bileyim o çok baskaydi benim icin

aklimin bi kosesindende onu atamiyorum acaba dogruyumu söylüyor aldatmadimi diye dusunuyorum bu dusunceden kendimi uzaklastiramiyorum bazen daliyorum onunla yaptiklarimiz geliyor aklima esim soruyor ne oldu diye yok bisi diyorum esimi seviyorum ama ne bileyim o çok baskaydi benim icin

Doğruyu söylese ne olacak?

O sizi defalarca kez aldatmış, siz de onunla konuşarak, onu düşünerek eşinizi aldatmış oluyorsunuz.

Ondan sonra "bakire" arayan adamlara kızıyorlar.

Kadının zihni bakire olacak işte...

Yoksa önceki ilişkileri peşinden gelir, adama yazık olur böyle...

Bu saplantılı halinizden kurtulmadan çocuk filan da düşünmeyin, o da ziyan olmasın...

Sizi aldatmadı da iftiraya mı uğradı diye düşünüyorsunuz ya...

Evli kadının aklına girmeye çalıştığına göre gerçekten aldatmıştır, iftira filan değildir.

Bir de herkesin aşkınıza imrendiğini söylemişsiniz vaktiyle....

Adamın karakterine, siz evlendikten sonra iletişim kurma çabasına bakılırsa...

İmrenilecek değil iğrenilecek bir şey yaşamış, hakikaten aldatılmışsınız... :KK12:

Ne denek ne yapacagimi bilmiyorum bacim ya...

Yapacagin tek birsey var ise telefon numarani degistirmek...

Sanal ortamlarda ise tanimadigin kisileri eklememek...

Aldatmaya meyilin var ise de bastan esinle konus bosan sonra git kime gidecek isen...

Benim tam 6 senelik bi iliskim vardi evlenmeye karar vermistik ben tatilr gittigimde baska bi kizla birlikte olmus geri döndüğümde kuaforume gitmistim benim kuaforumun ciragiymis hemde onunla bulusacagim icin saclarima fon cektirmeye gittigimde ogrendm o gun bulusmaya gitmedim cunku aldatildigimi öğrendim telefonlarini acmadim defalarca karsima çıktı hic bi aciklama yapmadan bitti dedim... cok israr etti be aldatildim icin bitirdigimi söyledim yalanladi yok oyle birsey dedi ben inanmadim 6 ay hic konusmadim o haber yolladı herzaman biz ayrilinca duydum ki daha öncede cok kez aldatmis o sırada birisi cikti karsima onunla bsiler basladi ve bir sene icinde evlendik benim dgunumden on gun once kacalim o adamla evlnme 6 senemizi mahvetme dedi seviyordum ama yapamadim kaçmadım evlendim hala beni ariyor cok arama dedim farkli numaralardan bana ulasiyor icimde hala ona karsi birseyler bitmedi ama esimide uzmek istemiyorum ben napicami bilmiyorum... :KK43:
kadınlık gururun yok mu

Gecen gun daha bir asker kiz kardesi evli oldugu halde eski sevgilisiyle gorustugu icin kiz kardesini ve sevgilisini vurarak oldurdu.

Insanlari deli etmeyin. Intikam alicam diye masum insanlari kendinizle birlikte mutsuzluga suruklemeyin.

Kac kere aldatildiktan sonra bile o adama karsi birseyler hisseiyorsaniz esinizden ayrilip ona donun. Daha onurlu davranmis olursunuz

Aslında yakanızı kurtarmanın çok basit olduğunu biliyorsunuz. Değiştirin telefon numaranızı, kapatın sosyal medya hesaplarınızı. Hooop, bitti işte. Ama siz kurtarmak istemiyorsunuz. Yapmayın, ayıptır. Kocanız yapsa dünyayı başına yıkmaz mısınız?

Arkadaş burada erkeklere verip veriştiriyoruz tamam ama güzel kardeşlerim bacılarım bu nedir ya?
Evlenmişsin, barklanmışsın bitmiş gitmiş.Unutamadığın herif sana boynuzlardan boynuz beğendirememiş.Hayır inan anlamıyorum ya, kınamak gibi bir amacım da yok. Daha ne yapacaktı bu adam acaba?
Sabah eşimin doğumgününe ne supriz yapayım diye sorarken akşam aklına eski sevgilin mi düştü kuzum?
Tey Allahım.

Benim tam 6 senelik bi iliskim vardi evlenmeye karar vermistik ben tatilr gittigimde baska bi kizla birlikte olmus geri döndüğümde kuaforume gitmistim benim kuaforumun ciragiymis hemde onunla bulusacagim icin saclarima fon cektirmeye gittigimde ogrendm o gun bulusmaya gitmedim cunku aldatildigimi öğrendim telefonlarini acmadim defalarca karsima çıktı hic bi aciklama yapmadan bitti dedim... cok israr etti be aldatildim icin bitirdigimi söyledim yalanladi yok oyle birsey dedi ben inanmadim 6 ay hic konusmadim o haber yolladı herzaman biz ayrilinca duydum ki daha öncede cok kez aldatmis o sırada birisi cikti karsima onunla bsiler basladi ve bir sene icinde evlendik benim dgunumden on gun once kacalim o adamla evlnme 6 senemizi mahvetme dedi seviyordum ama yapamadim kaçmadım evlendim hala beni ariyor cok arama dedim farkli numaralardan bana ulasiyor icimde hala ona karsi birseyler bitmedi ama esimide uzmek istemiyorum ben napicami bilmiyorum... :KK43:
yazık ya eşine yazk eşinden ayrıl adamın hayatı nı mahvetme eski kırığına dön sen seni aldatana layıksın ya madem diğerini tam unutmadın niye evlendn ki evlilik çocuk oyuncağımı be kardeşim yol yakınken aklını başına topla tehlikeli sularda yüzüyorsun sonun iyi görünmüyor yani şimdi sen bunu mu sordun bize eki kırığımı ve eşimi nasıl birlikte idare edebilirim ?ayıp kardeşim ayıp kocan seni aldatsa burda beddua figan feryat ederdin ama senin anlattğn mormal mi

Arkadaş burada erkeklere verip veriştiriyoruz tamam ama güzel kardeşlerim bacılarım bu nedir ya?
Evlenmişsin, barklanmışsın bitmiş gitmiş.Unutamadığın herif sana boynuzlardan boynuz beğendirememiş.Hayır inan anlamıyorum ya, kınamak gibi bir amacım da yok. Daha ne yapacaktı bu adam acaba?
Sabah eşimin doğumgününe ne supriz yapayım diye sorarken akşam aklına eski sevgilin mi düştü kuzum?
Tey Allahım.
gerçekten böyle kadınlar evlenmesin

Nasil yani , Ne demek ne yapacagimi bilmiyorum..

Sana soyliyim ne yapman gerekiyor..

Telefonlarina cikma , gorusme ..

Adam olan 6 senede evlenirdi birseyler yapardi demekki sevmemis yapmamis..

Gerci adam olsa evli bir bayani aramaz..
Sende onla goruserek ondan bir farkin kalmiyor.

Benim tam 6 senelik bi iliskim vardi evlenmeye karar vermistik ben tatilr gittigimde baska bi kizla birlikte olmus geri döndüğümde kuaforume gitmistim benim kuaforumun ciragiymis hemde onunla bulusacagim icin saclarima fon cektirmeye gittigimde ogrendm o gun bulusmaya gitmedim cunku aldatildigimi öğrendim telefonlarini acmadim defalarca karsima çıktı hic bi aciklama yapmadan bitti dedim... cok israr etti be aldatildim icin bitirdigimi söyledim yalanladi yok oyle birsey dedi ben inanmadim 6 ay hic konusmadim o haber yolladı herzaman biz ayrilinca duydum ki daha öncede cok kez aldatmis o sırada birisi cikti karsima onunla bsiler basladi ve bir sene icinde evlendik benim dgunumden on gun once kacalim o adamla evlnme 6 senemizi mahvetme dedi seviyordum ama yapamadim kaçmadım evlendim hala beni ariyor cok arama dedim farkli numaralardan bana ulasiyor icimde hala ona karsi birseyler bitmedi ama esimide uzmek istemiyorum ben napicami bilmiyorum... :(
telefon numarani degistirsen once ulasmamasi icin?
napicam demissin, 6senemizi harcama deyip 6seneye hic hurmet etmeden aldatan adama ne yapacagini mi soruyosun?

• Beğen
Reactions: mbz
Back
X