• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece paylasmak istemistm amacm esimi aldatmak degil

Sen her aradiginda açmaya devam edersen daha çok arar bağırıp çağırmak için acman bile ona umut evlisn artık eşinin aynı durumda olduğunu dusunsene sen ne kdr üzülürdün hiçbi şekilde cvp verme gerekirse hattını değiştir yoksa çok pişman olursun bdahada geri dönüşü olmaz.

adam ego yapıyor ne olursa olsun seni elde edecek,daha önce senin izin vermediğin şeyi yapcak buna yeminli...hayatını mahvedip seni yere yapıştırmak ..

Eşim üzerime titriyor,beni çok seviyor demişssiniz.. ne kadar güzel işte ne gerek var kötü olaylara sürüklenmeye.
o kişinin niyeti gerçekten siz olsanız sizin başka birini bulmanıza fırsat vermezdi.
birde şöyle düşünün hakkınızda hayırlı olan o olsaydı siz şimdi eşinizi bulup evlenmiş olmazdınız. geçmiş unutulmaz tabiki arada aklınızdan geçer bazı şeyler ama bundan sonra bu sadece geçmiş aklınıza geldikten sonra eşiniz için Allaha şükretmek yönünde olur inşallah..

Adam olsa evliliğne zarar getirecek her türlü davranıştan kaçınır, 6 senesi olduğu sen evlenince aklına gelmiş... Sen başkasıyla evlendin ya onu çekemiyor seni sevdiği filan yok yazık kocana

şimdide sizi sizle aldatıyor yazık......

eşinizin aynısını yaşadığını düşünün...
yada kendinizi eşinizin yerine koyun....karar vermek kolaylaşır
ya hattınızı değiştirin, sosyal medya da size ulaşmasına izin vermeyin...
yada evliliğinizi bitirin ona dönün
evliyken bunlar hiç ahlaki değil..

Onu cok sevmistim herseyi karsima almistim suanda hala ariyor senden mahrum kaldim ama sesinden mahrum etme beni yoksa olurum diyor seni cok sevdim hic aldatmadim yemin ederim diyor bizi kiskananlar yapti onlarin iftirasi diyo biz cok kiskanilan ozenilen bi iliski yasamistik herkes bize ozenerek bakiyordu keske bizimde boyle iliskimiz olsa diyorlardi benim baskasiyla evlenmem herkesi sok etti evleniyorum dedigim herkes kim ferhatlami diye sordu bu soru bile o zamanlar cok canimi acitti esim cok iyi bi insan uzerime titriyor beni cok seviyor bunu biliyorum hissediyorum ama aklimin bi kosesindende onu atamiyorum acaba dogruyumu söylüyor aldatmadimi diye dusunuyorum bu dusunceden kendimi uzaklastiramiyorum bazen daliyorum onunla yaptiklarimiz geliyor aklima esim soruyor ne oldu diye yok bisi diyorum esimi seviyorum ama ne bileyim o çok baskaydi benim icin

bizim bir tanıdık karısını aldatıyor. yakalansan ne yapacaksın diyoruz. "olur mu öyle şey karıcığım bizi kıskananlar iftira atıyor." diyeceğim deyip kahkaha atıyor. eşin iyi çıkmış şansına sıkı sıkı sarıl. evlilik kumar gibi ve iyisi çıkmış sana, kıymetini bil derim. öbürü yine aldatacak. bunu huy edinmiş erkekler bu huydan kolay vazgeçemiyorlar.

Kula bela gelmez hak yazmadıkca,Hak bela yazmaz kul azmadıkça demişler.evli barklı insansınız.Biraz namus anlayışınız olsun ya.Eski sevgiliymiş..Hala ne yapacagimi bilmiyorum diyor birde.Komedi.

Benim tam 6 senelik bi iliskim vardi evlenmeye karar vermistik ben tatilr gittigimde baska bi kizla birlikte olmus geri döndüğümde kuaforume gitmistim benim kuaforumun ciragiymis hemde onunla bulusacagim icin saclarima fon cektirmeye gittigimde ogrendm o gun bulusmaya gitmedim cunku aldatildigimi öğrendim telefonlarini acmadim defalarca karsima çıktı hic bi aciklama yapmadan bitti dedim... cok israr etti be aldatildim icin bitirdigimi söyledim yalanladi yok oyle birsey dedi ben inanmadim 6 ay hic konusmadim o haber yolladı herzaman biz ayrilinca duydum ki daha öncede cok kez aldatmis o sırada birisi cikti karsima onunla bsiler basladi ve bir sene icinde evlendik benim dgunumden on gun once kacalim o adamla evlnme 6 senemizi mahvetme dedi seviyordum ama yapamadim kaçmadım evlendim hala beni ariyor cok arama dedim farkli numaralardan bana ulasiyor icimde hala ona karsi birseyler bitmedi ama esimide uzmek istemiyorum ben napicami bilmiyorum... :KK43:
canııııımm evlenmişsiin o adama yazık değil mii..seni de ne kadar çook seviyormuşş ..günaha girme canım o adamdan hayr gelir mi sana bu yuvanı dağıttığınla kalırsın o adama dönerseen...yuvana sahip çıkk..

eskisi ile tekrar birlikte oldugunu dusun, biraraya geldiginizi, hadi abartalim kactiginizi, esinden bosanip onunla evledigini... mutlu olacakmisin onunla? neler bekler seni? guvenebilecekmisin, sevebilecek misin eskisi gibi? yaptigi seyleri, hayal kiriklikliklarini, cektigin acilari silebilecek misin?
hic bir sey eskisi gibi olmayacak.. bir kisi bir kere aldattiysa yine aldatir, bir kere yalan soylediyse yine soyler. unutma yaptiklarini. ve gor onunla tekrar olursan yasayacaklarini.
esin iyi ve karakterli biriyse, saril ona simsiki sadece.
yasattiklarini cekmek geride kalana kalmis.

Back
X