kıymetlim benmde öleydi inan iki göğüsten 30 40 ancak cıkıyordu makinem ameda ve suan 120 100 cıkıo her sağmamda sağa sağa coğaldı mucize değil azimle oldu :)) arkadasın da dediği gibi boş boş sağ bi 15 20 dk sonradan gelio hemde yaglı olan süt kızım her ay 500 600 gram alıodu bu ay 900 gram aldı nasıl mutlu oldum anlatamam suan 4. aydayız allaha şükür 2 ay da daha anne sütü alsa yeter 3. aydan buyana 2 cekio bırakıo biberon almıo mama almıo ac mı kalsın uykusunda veriorum biberonla farketmeyip içio böle olunca uykusuda düzeldi cünkü uyuynca karnı doyuyor şükür allaha iiki almışım makineyi çok memnunum
benim de kızım prematüre doğdu zaten toparlanması için dr mamaya başla dedi biberona alışınca haliyle beni bıraktı. gelir mi dersin sütüm ben hiç ummuyorum ama kızım için sağacağım.zaten bu kadar azalmışken çoğalırsa mucize olur herhalde.arada sağdığım 30-40 cc yavruma veriorum nasıl içiyor bir görseniz mamayı öyle içmiyo canım benim....
canım bana özelden msj yollamışsın sana çok uzun bi cevap yazmıştım ama uzun süredir üye olmadığım için şimdilik gönderemiyormuşum sanırım neyse seni burda buldum .evt canım sağmayı bırakma.başlarda1,5-2saate bir bi gögsünü 15dk.en az1hafta düzenli sağ.bide yukardada belirtmiştim ben tükettiklerimi onalrı dene istersen.benimki bunları yaptıktan sonra 2-3 haftayı buldu artmasıkızlar benim prensesimde 3 ay 1 haftalık.yaklaşık 1haftadr emmiyo memede basıyo çığlığı zaten hem mama veriyodum hem emziriyodum ama emmeyi tamamen bıraktı.ben de elektrikli medela pompa aldım bi sağdım şaşırdım resmen 2 göğsümden 30 cc süt çıktı yavrumun neden emmediği belli oldu.aslında göğsümü sıktığımda fışkırıyor ama bi kereymiş o.çok üzüldüm böyle olmasına 2 gündür sağıyorum 2-3 saatte bir ama bilmiyorum artacak mı?az önce gene sağdım 20 cc çıktı en son 1,5 saat önce sağmıştım ne dersiniz sizce artar mı devam edeyim mi yoksa bırakayım mı sağmayı?siz de başlarda sütümüz çok azdı demişsiniz sizin ne kadar çıkıyordu da böyle arrtı?ne olur arkadaşlar birşey söyleyin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?