canım asosyal filan değilsen neden böyle seylere kalkısıyorsun ki. bi tarafı kalkıyor demissin de bu sekilde daha cok kalkacak o tarafı. gizemli platonik aşık imajı çizmişsin. gerci belli de olmaz bu cekingen tavrın belki cocuğun hosuna gidebilir yani inşallah diyelim:)
İçimi döküyorum yine
Okulumda hoşuma giden biri vardı ama beni tanımıyordu
Faceden sahte bir hesap açtım ordan konuşmaya başladık her şey güzel de benim okuldan olduğumu bölümümü ve sahte hesap olduğunu da biliyor
Beni bulunca tepkisi ne olur sizce
Hakkımda bazı şeyler biliyor
Ve beni bulabilir
Ama bulmasını istemiyorum
Nedense biriyle çıkınca fazla utanıyorum
Daha sonra alışıyorum ama zaman alıyor
Sizce ne yapmalıyım ??
Onu engelleyebilirim veya hesabımı kapatabilirim
Ama onu seviyorum
Senin yaptığın gibi bi duruma kalkışmıştım ama benim durum biraz daha farklıydı.
Nasıl birisi olduğunu bilmiyordum bu yüzden onunla bi müddet sahte facemden konuştum fikirlerini düşüncelerini nasıl birisi olduğunu az çok anladım.
duygusal olarak iyi bağlar oluşmuştu sonra kendimi açıkladım. Zaten bu adımdan sonra havalanıyorsa nasıl biri olduğunu çözersin ve ilgin kaybolur.
Ama son güncellemende seni arkadaşlıktan çıkardığını söylemişsin buna anlam veremedim ama beklemede kal.
Arkadaşlıktan mı çıkarmış? Yanlışlıkla falan mı olmuş diyeceğim de biraz zor.Pazartesi günü konuşursanız eğer sebebini bir sor.Tabi direk değil.Bozma moralini.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.