Sadece sanalda mı kalsın ?

Kim olduğumu söyledimm
Pazartesi beni bulucak
korkuyorum nedense

canım asosyal filan değilsen neden böyle seylere kalkısıyorsun ki. bi tarafı kalkıyor demissin de bu sekilde daha cok kalkacak o tarafı. gizemli platonik aşık imajı çizmişsin. gerci belli de olmaz bu cekingen tavrın belki cocuğun hosuna gidebilir yani inşallah diyelim:)

Tam her şey güzel olucak dedim...
Akşam 4e kadar konuştuk
Arkadaşlıktan çıkarmış
Anlayamıyorum ya (
Lütfen yardım

niye bu tarz oyunlara gırıyorsun anlamıyorum
bır de anlamadıgım bir şey var; sen bu çocuğu istiyor musun, yoksa istemıyor musun?

Senin yaptığın gibi bi duruma kalkışmıştım ama benim durum biraz daha farklıydı.
Nasıl birisi olduğunu bilmiyordum bu yüzden onunla bi müddet sahte facemden konuştum fikirlerini düşüncelerini nasıl birisi olduğunu az çok anladım.
duygusal olarak iyi bağlar oluşmuştu sonra kendimi açıkladım. Zaten bu adımdan sonra havalanıyorsa nasıl biri olduğunu çözersin ve ilgin kaybolur.
Ama son güncellemende seni arkadaşlıktan çıkardığını söylemişsin buna anlam veremedim ama beklemede kal.

Arkadaşlıktan mı çıkarmış? Yanlışlıkla falan mı olmuş diyeceğim de biraz zor.Pazartesi günü konuşursanız eğer sebebini bir sor.Tabi direk değil.Bozma moralini.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…