• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece sanalda mı kalsın ?

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
İçimi döküyorum yine
Okulumda hoşuma giden biri vardı ama beni tanımıyordu
Faceden sahte bir hesap açtım ordan konuşmaya başladık her şey güzel de benim okuldan olduğumu bölümümü ve sahte hesap olduğunu da biliyor
Beni bulunca tepkisi ne olur sizce
Hakkımda bazı şeyler biliyor
Ve beni bulabilir
Ama bulmasını istemiyorum
Nedense biriyle çıkınca fazla utanıyorum
Daha sonra alışıyorum ama zaman alıyor
Sizce ne yapmalıyım ??
Onu engelleyebilirim veya hesabımı kapatabilirim
Ama onu seviyorum

İçimi döküyorum yine
Faceden sahte bir hesap açtım ordan konuşmaya başladık her şey güzel de benim okuldan olduğumu bölümümü ve sahte hesap olduğunu da biliyor
Ve beni bulabilir
Sizce ne yapmalıyım ??
Ama onu seviyorum

Peki normalde aranız nasıl ?
Yani gündelik hayatta yakın mısınız yoksa bir arkadaş mı olarak görüyor seni ?

Son düzenleme:
İçimi döküyorum yine
Ve beni bulabilir
Sizce ne yapmalıyım ??
Ama onu seviyorum

tam bir ergen psikolojisindesin Allah sabır versin:ssz::27:

Bence böyle bir şeye başvurmamalıydın.Bu olay sanalda kalmalı sonra sen gerçek kimliğinle ve duygularınla karşısına çıkmalısın. Yoksa erkekler bilirsin arkadaş ortamında olur olmaz yerde anlatır 'Bu kız benim için böyle böyle yaptı' diye :4:

Bence biraz konuşmanız lazım.Yani reel anlamda.Belki ondan sonra duygularını açıklayabilirsin.Ya da facebook tan bir süre konuşup sonra duygularını açıklayabilirsin,gerçekleri itiraf edebilirsin.

Yaptığın çok çocukça ben de buna benzer bişey yapmıştım insan kendi kendine yapıyor ne yapıyorsa seni begeniyorsa zaten sana açılır onun bulunduğu ortamlarda bulun ya da arkadaşlarıyla arkadaş ol olursa olur zaten yoksa zorlama bi gün başka birini görürsün gerçek bir ilişkin olur hatırlamazsın bile hatta hatırlamak bile istemez gülüp geçersin :cool:

Bence biraz konuşmanız lazım.Yani reel anlamda.Belki ondan sonra duygularını açıklayabilirsin.Ya da facebook tan bir süre konuşup sonra duygularını açıklayabilirsin,gerçekleri itiraf edebilirsin.

Söyleyince biyerleri kalkıyor :(

Söyleyince biyerleri kalkıyor :(

Anlıyorum.
Ben de bir aralar birinden hoşlanıyordum biz biraz yakındık arkadaş olarak da.Ama bu konuda haklısın erkeklere biraz değer verince bir şey zannediyorlar kendilerini.Böyle görmezden gelmeler falan başlıyor ben zaten o hallerinden iyice soğumuştum.
Ama sahte hesabın eğer senin olduğunu öğrenirse biraz komik bir durum oluşur.Yani dalga konusu olur bu durum.Bence ya kapat ya da dediğim gibi oradan itiraf et.
Ya da arkadaş olmayı dene biraz.Ortak arkadaşlarınıza falan söyle sana yardımı dokunabilecek,güvenilir bir arkadaşının yardımıyla tanışın,konuşun biraz.

Anlıyorum.
Ben de bir aralar birinden hoşlanıyordum biz biraz yakındık arkadaş olarak da.Ama bu konuda haklısın erkeklere biraz değer verince bir şey zannediyorlar kendilerini.Böyle görmezden gelmeler falan başlıyor ben zaten o hallerinden iyice soğumuştum.
Ama sahte hesabın eğer senin olduğunu öğrenirse biraz komik bir durum oluşur.Yani dalga konusu olur bu durum.Bence ya kapat ya da dediğim gibi oradan itiraf et.
Ya da arkadaş olmayı dene biraz.Ortak arkadaşlarınıza falan söyle sana yardımı dokunabilecek,güvenilir bir arkadaşının yardımıyla tanışın,konuşun biraz.

Eğer bana gelip sen misin derse
zor durumda kalırsam değilim demeyi düşünüyorum
buda sinirimi bozuyo

Eğer bana gelip sen misin derse
zor durumda kalırsam değilim demeyi düşünüyorum
buda sinirimi bozuyo

Bence ne yap biliyor musun ?
Hesabı kapat.Bir müddet sonra da yüzyüze biraz konuşmaya çalış.Sorarsa da facebook hesabıyla ilgili bir şey bilmediğini söyle.Eğer utanıyorsan bir arkadaşınla birlikte konuşmaya falan çalışın.Sevgilisi de yokmuş zaten.Hani ilk başlarda ortak konularda falan konuşun gitar çalmışsınız mesela ona gitarla ilgili bir iki şey sormakla başlayabilirsin.Ya da onun yetenekli olduğu başka bir konu varsa o konu üzerine de gidebilirsin.

Bence ne yap biliyor musun ?
Hesabı kapat.Bir müddet sonra da yüzyüze biraz konuşmaya çalış.Sorarsa da facebook hesabıyla ilgili bir şey bilmediğini söyle.Eğer utanıyorsan bir arkadaşınla birlikte konuşmaya falan çalışın.Sevgilisi de yokmuş zaten.Hani ilk başlarda ortak konularda falan konuşun gitar çalmışsınız mesela ona gitarla ilgili bir iki şey sormakla başlayabilirsin.Ya da onun yetenekli olduğu başka bir konu varsa o konu üzerine de gidebilirsin.

Süpersin yaaa :ssz:

sevgilisi olmadığın emin misin ki. bazıları sanalda kendilerini ekleyenlere falan sevgilim yok diyorlar
sallıyorlar yani
facebooka göre de karar verme
belki kız sanalda paylaşmak istemez
her şey olabilir
o hesabı kapat reele yönel:34:

Back
X