- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
Hoşlandığım çocuğun doğum günüydü dün. Okulda görüşüp yüz yüze kutlamak istedim. Arayıp kapının önüne gelir misin ben de oraya geliyorum, göreyim seni dedim. Bana “hayırdır” dedi. Ben de gel işte falan dedim. “Yorgunum ya eve gidicem ben” dedi. Tamam ben de gidicem zaten iki dakika görüştükten sonra dedim. “Of tamam geliyorum” dedi.
Seni doğum gününde arayıp görmek istiyorsam beyinsiz herif, sence ne gibi bi amacım olabilir? Dağ taş olsa anlar ya. Bıktım bu kaba saba davranışlarından.
Kızlar buraya konu açmıştım, Platonik aşkımla ingilterede karşılaştık vs diye. Herkes sal bu çocuğu demişti de dinlememiştim. Vallahi haklı çıktınız. Geç oldu ama cehennemin dibine kadar yolu var artık.
Allahım neden değer gösteren bir kişi bile çıkmıyor karşıma.
Seni doğum gününde arayıp görmek istiyorsam beyinsiz herif, sence ne gibi bi amacım olabilir? Dağ taş olsa anlar ya. Bıktım bu kaba saba davranışlarından.
Kızlar buraya konu açmıştım, Platonik aşkımla ingilterede karşılaştık vs diye. Herkes sal bu çocuğu demişti de dinlememiştim. Vallahi haklı çıktınız. Geç oldu ama cehennemin dibine kadar yolu var artık.
Allahım neden değer gösteren bir kişi bile çıkmıyor karşıma.