sadece sizinle paylaşmak istedim :/

06_busra

yaktın bizi lys ygs
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
194
6
118
sınıftan arkadaşım kardeşim canım dediğim kız arkadaşım şuan eski erkek arkadaşımla birliktee..
eski erkek arkadaşımı çok sevmiyodum ama yinede insan kötü oluyo şuan ikisinide öldürmek istiyorum
hadi eski erkek arkadaşımı geçtim ama insanın kardeşim dediği biri bunu nasıl yapar yhaa anlamış değilim :53:
ve erkek arkadaşımın bni sevdiğine o kadar çok emindimki :/
pofff kötüyüm ve sizinle paylaşmak istedim :26:

Boş ver güzelim, adı üstünde eski erkek arkadaşınmış o senin. Kız arkadaşının da gözü varmış demek ki. Artık o da belli ettiğine göre kendini sen de bundan sonra daha dikkatli olursun arkadaş seçiminde, hayatta daha büyük kazıklar yemeni engeller.

Boş ver güzelim, adı üstünde eski erkek arkadaşınmış o senin. Kız arkadaşının da gözü varmış demek ki. Artık o da belli ettiğine göre kendini sen de bundan sonra daha dikkatli olursun arkadaş seçiminde, hayatta daha büyük kazıklar yemeni engeller.

evet cnm kesinlikle daha dikkatli olcam
ama eskide olsa dokunuyo biraz

demekki gerçek bi kardeş dost değilmiş boşver cnm onları kendi saçmalıklarınla bırak arkadaşınlada bi dah görüşmessin siler sin kardeşlikten olur biter

benimde başıma buna benzer bişey gelmişti.

lisede sınıfımdan bi çocuk benden hoşlanıyodu, benle konuşmak için sınıfımdan bi kızı araya aracı koydu... çünkü utanıyodu benle konuşmaya neyse...

kız bana o çocuğu övüyo sürekli.. işte onla çık, görüş, çok iyi bi çocuk, en azından denemeye değer vs..:) kızda benim yakın arkadaşlarımdan..

ama ben hiç istemedim ve teklifini de reddettim..

sonra aradan 1 sene sonra filan bi baktım, bunların ikisi çıkmaya başlamış :)

şokkk oldum yaa :) gerçi umrumda değil, naparlarsa yapsınlar ama komik bi durumdu sonuçta :))

Tabi senin durumun daha kötü, eski sevgilin nede olsa.. ama boşver cnm, gerçek yüzünü görmüş oldun böylece... sahte arkadaşlıklar işte..:19:

Son düzenleme:
ben mi fazla genişim anlamadım yorumlara bakınca kızlar :27:
yaşamadım böyle bişey belki o yüzden bu kadar rahat düşünüyorum bu konuda ama,
eğer konu sahibi arkadaşta olduğu gibi sevmediğim biriyse eski erkek arkadaşım,
benim yakın kız arkadaşımlada çıkabilir ben sorun yapmam heralde..
sonuçta bi zamanlar onunla çıktım diye, eğer cidden sevmediysem, onun benden sonraki hayatınıda yakın kız arkadaşımla bile olsa yadırgamam..
kız arkadaşımın beni kazıkladığınıda düşünmezdim heralde :26:

evet gerçek bir kardeş değilmiş ama insanın güvendiği kişilerin böyle şeyler yapması insanı izter istemez üzüyo ama kız arkadaşımın ne olduğunu anladım yanii :4:

will done'cım sen onunla sevgili bile olmamışsın ama yinede şaşırmışsın biz eski sevgilimle baya çıktık yanii buna bnzer bi olay yaşamış olarak bni anlarsın bu tepkiyi vermem normal dimi? :30:

bide tubii'cim insanın başına böyle bi olay gelince maalesef öyle düşünemiyo en azından bn öyle düşünüyorum

ayrıca hepinize teşekkürler :) :16:
kimseyede anlatamadım birileriyle dertleşmeye ihtiyacım vardı

Artık hıc bı arkadasa guvenılcegını sanmıyorum zaten ben ınsanlar o kadar degısmıs kı eskı erkek arkadasın oldgunu bıle bıle gıdıp sevgılı olmus nasıl mıdesı kaldırabılıyor anlamıyorum.. Bence hıc takma ve o kız arkadasınlada gorusme bunu yapan hersey yapar..

Artık öyle şeyler duyuyoruz ki bence senin durumun masum kalmış. Senin eski sevgilin en yakın arkadaşınla çıkıyo, kimilerinin sevgilisi en yakın arkadaşıyla aldatıyo.
Hep erkeklere kızıyoruz ama buna izin veren kızlarda da ne mide varmış aklım almıyo, arkadaşının eski sevgilisiyle çıkacak kadar zavallılar hiç mi erkek kalmadı yaa.
Hiç üzülme canım sevgilin nasıl eskidiyse arkadaşın da eskidi demektir.

evet katılıyorumm ve hep beni kıskanmış bunuda anladım
nefret ediyorum onlardannn :47:

bu kızla hala arkadasmısın bılmıyorum ama cnm ,eskı sevgılınde bır hata goremıyorum ben ,sucku senın arkadasın .tavız vermemelıydı .benım arkadasım eskı sevgılımle bırak sevgılı olmayı .arkadas bıle olamaz slm bıle veremez.verdıgı anda kac yıllık arkadasım olursa olsun sılerım .:19:

bizde arkadaşımla konuşmuyoruz zaten bnde sildim onu hayatımda yer yok onaa :47:

sınıftan arkadaşım kardeşim canım dediğim kız arkadaşım şuan eski erkek arkadaşımla birliktee..
eski erkek arkadaşımı çok sevmiyodum ama yinede insan kötü oluyo şuan ikisinide öldürmek istiyorum
hadi eski erkek arkadaşımı geçtim ama insanın kardeşim dediği biri bunu nasıl yapar yhaa anlamış değilim :53:
ve erkek arkadaşımın bni sevdiğine o kadar çok emindimki :/
pofff kötüyüm ve sizinle paylaşmak istedim :26:

işte arkadaştan dosttan kardeş olmuyooo :) ne varsa öz kardeşte var :)hiç üzülme boşverrrr şöle düşün senin kırıntılarınla doymak istiyosa arkadaşın bırak doysun zaten midesine oturur :) hem bak onların ilişkisinde en büük problem sen olucan kız arkadaşın sevgilisine yok sen çok mu seviyodun onu felan fistan die konuları deşmeye başlıycak :D

benim 'eski' en samimi arkadaşımın (adı a olsun) çok samimi bir arkadaşı (adı b olsun) da a'ya aynısını yaptı
çocuk sebepsiz yere a'yı terketmişti kızın psikolojisi bozulmuştu ilaç kullanmaya başlamıştı aradan bir hafta geçti bir baktık o çocuk b ile çıkıyor! ben bunları ahlaksızca bulurum eski sevgili de olsa bu durum hiç hoş değil. bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar bir gün aynısı kendi başlarına gelmeyecek mi sanıyorsun? ilahi adalet var bu dünyada

evet kızlar boğulsunlar kendi pisliklerinde ikisindende nefret ediyorum zaten takmıyorumda artıık :47:

Back
X