sadece tavsiye bekliyorum

filizfilizta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
408
219
103
öncelikle hanımlar ben paylaşmak için kaydoldum çünkü danışıp tarafsızca yardım almak istedim. bir yılı geçtiğim bir ilişkim var ve çok samimiyiz. beraber yapmadığımız şey kalmadı. birbirimizin arkadaşları artık ikimizin de arkadaşı oldu. ailelerimiz biliyor ve ailelerimizle de görüşüyoruz. hiç gizlimiz saklımız yok. o benim aynı zamanda da en yakın arkadaşım. bu yüzden yakın arkadaşlarımızla ilgili ne bilirsek birbirimizle paylaşırız. bu kısmı belki yanlış bulabilirsiniz ama eleştiri değil öneri bekliyorum... sevgilim benle tanışmadan bir süre önce bir arkadaşıyla ilgili son derece önemli bir şey öğrenmiş. fakat arkadaşı bu konuyu kapatmasını söylemiş. biz sevgili olduktan sonra bahsettiğim kişiyle çift olarak oldukça yakın arkadaş olduk. beraber bir çok şey yaptık. ben hafta sonu evimde bile ağırladım hepsini. fakat bugün öğrendim ki sevgilim o bildiği şeyi benden 1 yıldır saklıyor. Ben şu ana kadar ondan en ufak bir şey bile saklamadım. Bahsettiğimiz kişiyle aynı masada oturduk, kendi evimde ağırladım ve böyle bir şeyi bana söylemiş olmalıydı diye düşünüyorum. üstelik sanırım yakın olmadığımız bir arkadaşımızın bile haberi var bu durumdan. gerçekten çok kötü hissettim kendimi. Benimle paylaşması gerekirdi. Ben de arkadaşımızı bunu bilerek tanımalıydım. Şimdi aramız çok kötü. kendisi pişman. beni tamamen haklı buluyor ama ona karşı affedici davranamıyorum. kendimi salak yerine konmuş gibi hissediyordum. lütfen yardımcı olun...
NOT: bahsettiğim bilgi sıradan arkadaşlar arasında kalması gerekir diyeceğiniz cinsten bir sır değil. bir insanı tanırken bilmeniz gereken belli başlı şeylerden birisidir bu bilgi. nasıl davranmalıyım?

Son düzenleme:
yaaaa kusura bakma sorununa çözüm getiremeyeceğim ama bu sırrı çok merak ettim yaaa

kağıt üstünde bir evlilikten bahsediyorum.. tam olarak ayrıntı bilmiyoruz. ve ben bu kişiyi sevgilisiyle evimde ağırladım

tavsiye verirsen çok sevinirim. kafam çok karışık
bence sevgiline fazla kızma belki gerçekten söylenmemesi gereken bir durum vardır
ben bazen eşimden bile saklıyorum arkadaşımla ilgili özel bişe olduğu zaman
çünkü beni ilgilendiren bişe değil diye düşünürüm
zaten sevgilinde pişmanmış bence çok üstüne gitme

Affedilemeyecek birsey yok ki affedin bence zaten uzulmus sizin iletisiminiz paylasimlariniz biraz farkli ona gorede bu hata anlamis zaten yipratmayin kendinizi...sizi tenzih ederim sadece fikrimi soylemek istiyorum ...es sevgili.ya da arkasdas sirlar paylasilmamali bunu sevmiyorum arada bir mesafe olmali bence

salak yerine konmuş hissetme kendini
ilgisi yok bununla
belki de tamamen aklından çıktı gitti sana anlatmak
atladı ya da
sonrasında da bu satten sonra anlatmayım ddiye düşünüp üstünü çizdi

kağıt üstünde bir evlilikten bahsediyorum.. tam olarak ayrıntı bilmiyoruz. ve ben bu kişiyi sevgilisiyle evimde ağırladım
Sebebi ne bilmiyoruz yine ama bence senden çok sevgilisinin bilmesi lazım bunu
Kağıt üzerinde de olsa nikahlı bir adamla sevgili olmak istemezdi sanırım
Sende madem böyle düzenbaz , bilsem evime almazdım mı diyosun
Çocuk bunu kimseye deme demişse ondan sana söylememiştir erkek arkadaşın, ben daha büyük bişey oldu sanmıştım

söylediğiniz doğru fakat bu tarz önemli bilgiler bilinmeli bence. karşımdaki insana bakış açım tamamen değişebilir bunları bilmemle veya bilmememle

Belki o da biliyordu bunu. durum çok karışık gerçekten. benim tek derdim sevgilimin benden saklaması. bilmiyormuş gibi yapmamı söyleyebilirdi. daha önce de yaşadık buna benzer şeyler ve benimle paylaştı. başlarda söylemeye çekinmiş daha sonradan da zaman geçti kızarsın diye söyleyemedim diyor.

Sevgili olmaniz diger insanlarin ozel hayatlariyla ilgili herseyi bilmeniz gerektigi anlamina gelmiyor..
konuyu okuduysan sadece tavsiye bekliyorum demiştim. biz ilişkimizde bu tarz önemli şeyleri saklamıyoruz birbirimizden. ufak tefek sırlar tabiki arkadaşlar arasında kalabilir. ama bunu bilmem gerekirdi, ki sevgilim de haklı buluyor beni

Aslında haklısın ama olan olmuş
Bi de pişman ve sana hak veriyormuş diye uzatma diyorum
Yoksa hem arkadaş hem sevgiliyken saklaması anlamsız, sen gidip biliyorum senin medeni halin şu mu diyecektin bilsen sanki
Bi daha olmasın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…