- 17 Kasım 2015
- 408
- 219
- 103
- Konu Sahibi filizfilizta
-
yazdımSakladığı bilgiyi bilmeden yazdığımız cevaplar anlamsız olur
tavsiye verirsen çok sevinirim. kafam çok karışıkyaaaa kusura bakma sorununa çözüm getiremeyeceğim ama bu sırrı çok merak ettim yaaa
bence sevgiline fazla kızma belki gerçekten söylenmemesi gereken bir durum vardırtavsiye verirsen çok sevinirim. kafam çok karışık
Sebebi ne bilmiyoruz yine ama bence senden çok sevgilisinin bilmesi lazım bunukağıt üstünde bir evlilikten bahsediyorum.. tam olarak ayrıntı bilmiyoruz. ve ben bu kişiyi sevgilisiyle evimde ağırladım
söylediğiniz doğru fakat bu tarz önemli bilgiler bilinmeli bence. karşımdaki insana bakış açım tamamen değişebilir bunları bilmemle veya bilmememleAffedilemeyecek birsey yok ki affedin bence zaten uzulmus sizin iletisiminiz paylasimlariniz biraz farkli ona gorede bu hata anlamis zaten yipratmayin kendinizi...sizi tenzih ederim sadece fikrimi soylemek istiyorum ...es sevgili.ya da arkasdas sirlar paylasilmamali bunu sevmiyorum arada bir mesafe olmali bence
Nasil yakağıt üstünde bir evlilikten bahsediyorum.. tam olarak ayrıntı bilmiyoruz. ve ben bu kişiyi sevgilisiyle evimde ağırladım
Belki o da biliyordu bunu. durum çok karışık gerçekten. benim tek derdim sevgilimin benden saklaması. bilmiyormuş gibi yapmamı söyleyebilirdi. daha önce de yaşadık buna benzer şeyler ve benimle paylaştı. başlarda söylemeye çekinmiş daha sonradan da zaman geçti kızarsın diye söyleyemedim diyor.Sebebi ne bilmiyoruz yine ama bence senden çok sevgilisinin bilmesi lazım bunu
Kağıt üzerinde de olsa nikahlı bir adamla sevgili olmak istemezdi sanırım
Sende madem böyle düzenbaz , bilsem evime almazdım mı diyosun
Çocuk bunu kimseye deme demişse ondan sana söylememiştir erkek arkadaşın, ben daha büyük bişey oldu sanmıştım
kağıt üstünde bir evlilikten bahsediyorum.. tam olarak ayrıntı bilmiyoruz. ve ben bu kişiyi sevgilisiyle evimde ağırladım
konuyu okuduysan sadece tavsiye bekliyorum demiştim. biz ilişkimizde bu tarz önemli şeyleri saklamıyoruz birbirimizden. ufak tefek sırlar tabiki arkadaşlar arasında kalabilir. ama bunu bilmem gerekirdi, ki sevgilim de haklı buluyor beniSevgili olmaniz diger insanlarin ozel hayatlariyla ilgili herseyi bilmeniz gerektigi anlamina gelmiyor..
Durum buysa tabiki haklisiniz ayip yaniyani o kişinin medresini ağirladın? durum bu ise ben de bozulurdum.kağıt üstünde bile olsa başkasıyla evli
Aslında haklısın ama olan olmuşBelki o da biliyordu bunu. durum çok karışık gerçekten. benim tek derdim sevgilimin benden saklaması. bilmiyormuş gibi yapmamı söyleyebilirdi. daha önce de yaşadık buna benzer şeyler ve benimle paylaştı. başlarda söylemeye çekinmiş daha sonradan da zaman geçti kızarsın diye söyleyemedim diyor.
bilmiyoruz çünkü kız başka şehire taşındı. görüşmüyorlar artıksevgilisinin bu kağıt üstündeki evlilikten haberi varmı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?