sadece tavsiye bekliyorum

O zaman tavsiyem: herseyi cok merak etmeyin.

Çok teşekkürler ilgin için düşünücem..

O zaman tavsiyem: herseyi cok merak etmeyin.
anlamakta zorlanıyorsun sanırım. evimde sevgilisiyle kâğıt üstünde de olsa evli bir adamı ağırlamışım. aynı masada defalarca oturmuşum. ve sevgilim bildiği halde bana söylememiş? merakla bir ilgi göremiyorum ben burda

tahmin ettiğim gibi
başta tepkinden korkmuş söyleyememiş sonrasında da zaman geçti deyip çekinmiş bence 3. kişilerin özeli yüzünden tadınızı kaçırma
zaten pişmanmış da

Özel hayata saygı duymalısınız.
Adı üstünde özel, mahremimizi saklı tutarız, çok güvendiğimiz insanlarla paylaşırız ve o insanların ağızlarını sıkı tutmasını bekleriz.
Evli adam özel hayatıyla ilgili bir sır vermiş, arkadaşından siz de dahil kimseye söylemesini istemiş bu durumda sevgiliniz kendisine verilen sırra saygı duymalı, siz de. İnsanların özel tutmak istedikleri şeylere saygı duyun biraz.

Ben kağıt üzerinde bi evlilik deyince normal evlilik değil sandım
Hani olur ya yurt dışına çıkmak için ya da bi yabancı buraya yerleşmek için formalite evlilik ister..

Ohoooo şu an duygusu yitirilmişte olsa adam kanlı canlı evlenmiş, onun adı kağıt üzerinde evlilik olmuyo
Bence sevgilisini de kandırıyo bekarım diye, karısını da aldatıyo
Kendi çok düzgünse boşansın öyle gelsin kağıt üzerinde de kalmasın o zaman

Sana gelince F filizfilizta
Sen niye sakladın diye bozulmuşsun
Ben olsam böyle bi adamı tasvip edip arkadaş olduğuna ve böyle ahlaksızlıklarını da çanak tuttuğu için bi daha gözden geçirirdim sevgilim dediğim kişiyi

aslında bahsettiğim evlilikte formaliteymiş sanırım ama emin değiliz Cekirgee . ve erkek arkadaşıma da bilgi vermeden konuyu kapattırmış. benim sevgilimden tek beklediğim "ben böyle bir şey biliyorum. haberin olsun ama aramızda kalsın. bu adamı ikimiz de bu bilgiyle tanıyalım" demesiydi..

Çok teşekkürler ilgin için düşünücem..
Rica ederim ama şu kağıt üzerindeki evliliği bi açar mısın
Ben yerleşme için formalite bi imzadan ibaret sandım nikah kısmını
Sevmiş evlenmiş te işine gelmediği için aldatıp adına kağıt üzerinde demişse yerden göğe hatalı
Sevgilisini de kandırıyo ve senin sevgilinde bunlara olanak sağlıyo, nitekim sen onun sayesinde bunları tanımış evinde ağırlamışsın
Çok ters gelmiyo demek ki

bu sırrı da erkek arkadaşıma kendisi vermemiş. başka bir arkadaşları düğün fotoğrafı göstermiş. sonra konu kapatılmış.

yok yok sen en başta doğru anlamışsın. yani bildiğimiz kadarıyla sadece bir imzadan ibaretmiş. ama olayın gerisi var mı gerçekten bilmiyoruz

Ben bilip bilmemeyi çok önemsemezdim
Ama karısını aldatıyosa ve sevgilimde onun sırtını sıvazlıyosa sevgilimden bile soğurdum
O kısmı tam bilmiyoruz diyosun ya bence sevgilin o kısmı biliyo ve tamda gerçek bi evlilik varda aldatıyo diyemediğinden kem küme bağlamış. Sadece kağıt üzerinde olduğunu bilen bunu mu bilmez

sevgilime tekrar bir sorarım ama adamın kendisinden öğrenmediği için daha fazla bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum. sanırım bulgaristandaymış kadın.ve erkek arkadaşım birisi tesadüfen düğün fotoğrafı gösterince öğrenmiş. daha sonra bahsettiğimiz evli olan şahıs konuyu kapatmalarını söyleyip açıklama da yapmamış

bence de adam baya baya evli .. o yüzden konuyu kapattırmış olmalı ..yoksa neden kağıt üstünde anlaşmalı evlilik yaptım diyemesinki konuyu kapattırmaya çalışsın..

sizin sorunuza gelince siz arkadaşlığı ilerlettikçe sevgiliniz söylemekte güçlük çekmiş olabilir .. bence fazla üstüne gitmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…