- Konu Sahibi filizfilizta
-
Çünkü çekinceleri varadam gördüğüm en ketum insan. doğum yılını bile gizliyordu tesadüfen öğrendik. sosyal medya kullanmıyor ve beraber çektiğimiz fotoğrafları bile yayınlatmıyor
adam gördüğüm en ketum insan. doğum yılını bile gizliyordu tesadüfen öğrendik. sosyal medya kullanmıyor ve beraber çektiğimiz fotoğrafları bile yayınlatmıyor
bence de öyle maalesef. çünkü fotoğraf gelinlik ve damatlıkla düğünde çekilmişbence de adam baya baya evli .. o yüzden konuyu kapattırmış olmalı ..yoksa neden kağıt üstünde anlaşmalı evlilik yaptım diyemesinki konuyu kapattırmaya çalışsın..
sizin sorunuza gelince siz arkadaşlığı ilerlettikçe sevgiliniz söylemekte güçlük çekmiş olabilir .. bence fazla üstüne gitmeyin..
en son sarhoşken bana yakınlaşmaya çalıştı. biz bu olaydan sonra sorgulamaya başladık. sevgilim de bana bu olaydan sonra daha fazla saklayamayacağını söyledihahah tamam işte karısı bir şekilde görmesin diye o fotoları yayınlatmıyordur.. hiç tekin bir adam değil bu adam benden söylemesi..
bu sırrı da erkek arkadaşıma kendisi vermemiş. başka bir arkadaşları düğün fotoğrafı göstermiş. sonra konu kapatılmış.
bence de öyle maalesef. çünkü fotoğraf gelinlik ve damatlıkla düğünde çekilmiş
Zahmet etmiş sevgilinen son sarhoşken bana yakınlaşmaya çalıştı. biz bu olaydan sonra sorgulamaya başladık. sevgilim de bana bu olaydan sonra daha fazla saklayamayacağını söyledi
en son sarhoşken bana yakınlaşmaya çalıştı. biz bu olaydan sonra sorgulamaya başladık. sevgilim de bana bu olaydan sonra daha fazla saklayamayacağını söyledi
birde düğün var.. kim kağıt üstü anlaşmalı evlilik için düğün masrafı yapar ki?
adam gördüğüm en ketum insan. doğum yılını bile gizliyordu tesadüfen öğrendik. sosyal medya kullanmıyor ve beraber çektiğimiz fotoğrafları bile yayınlatmıyor
Aklın yolu birbirde düğün var.. kim kağıt üstü anlaşmalı evlilik için düğün masrafı yapar ki?
Aklın yolu bir
Bende gelinlik damatlıkla foto görüp hala nasıl kağıt üzerinde diyosunuz dedim
O kısmı sevgilisi bile bilmiyormuş ne hikmetse
Umarım öyledirsevgilisininde bu adamla sonradan arkadaş olduğunu anladım ben konu sahibinin anlatımlarından öyleyse bilmiyordur belki.. ama önceden bir arkadaşlıkları varsa kesin biliyordur..
Zahmet etmiş sevgilin
Hala görüşmesi hata
Sana bile yakınlaşmış, yuh yani
Kibar kibar ay daha fazla saklayamam mı dedi
evet birden bire içim içimi yiyor deyip anlattı. saklaması benim için önemli olan. çünkü bu çok ciddi bir durum. adam geçen yıl düğün yapıp evlenmiş ve iş yerindekileri düğününe çağırmış arkadaşlar. şimdi öğrendim bunu. erkek arkadaşım benimle bunu paylaşmalıydı affedemiyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?