sadece tavsiye bekliyorum

]anlamakta zorlanıyorsun sanırım. evimde sevgilisiyle kâğıt üstünde de olsa evli bir adamı ağırlamışım. aynı masada defalarca oturmuşum. ve sevgilim bildiği halde bana söylememiş? merakla bir ilgi göremiyorum ben burda[/QUOTE]

bence haklısın,seni görüştürmeseydi bu kişiyle sır olarak saklayabilirdi,sonuçta evli olan bir erkeğin metresiyle birlikte sizi görüştürüyorsa bunu size söyleyecekti.

adam gördüğüm en ketum insan. doğum yılını bile gizliyordu tesadüfen öğrendik. sosyal medya kullanmıyor ve beraber çektiğimiz fotoğrafları bile yayınlatmıyor
Çünkü çekinceleri var
Karısı görse bi dert ,sevgilisi görse bi dert
Bende şıp diye herşeyi sosyal medyaya koymayı sevmem ama şu selfie modası çıktı çıkalı beni de etiketleyen olabiliyor, hiç te saklanma gereği duymuyorum çünkü çekincem yok

adam gördüğüm en ketum insan. doğum yılını bile gizliyordu tesadüfen öğrendik. sosyal medya kullanmıyor ve beraber çektiğimiz fotoğrafları bile yayınlatmıyor

hahah tamam işte karısı bir şekilde görmesin diye o fotoları yayınlatmıyordur.. hiç tekin bir adam değil bu adam benden söylemesi..

bence de öyle maalesef. çünkü fotoğraf gelinlik ve damatlıkla düğünde çekilmiş

hahah tamam işte karısı bir şekilde görmesin diye o fotoları yayınlatmıyordur.. hiç tekin bir adam değil bu adam benden söylemesi..
en son sarhoşken bana yakınlaşmaya çalıştı. biz bu olaydan sonra sorgulamaya başladık. sevgilim de bana bu olaydan sonra daha fazla saklayamayacağını söyledi

bu sırrı da erkek arkadaşıma kendisi vermemiş. başka bir arkadaşları düğün fotoğrafı göstermiş. sonra konu kapatılmış.

Tamam, sevgilin başka birinin özelini sakız etmek istememiş, dedikodu yapmamış ben hala doğrusunu yaptığını düşünüyorum.

Aslında bence takılman gereken yer sevgilinin ahlak anlayışı. Diğer adamın yaptığı ahlaksızlıktan rahatsız olmuyor. Evli bir adamı metresiyle evine davet etmekten rahatsızlık duymuyor. Bence diğer adama bakışını falan boşver, senin sevgiline bakışın değişnedi mi?

en son sarhoşken bana yakınlaşmaya çalıştı. biz bu olaydan sonra sorgulamaya başladık. sevgilim de bana bu olaydan sonra daha fazla saklayamayacağını söyledi
Zahmet etmiş sevgilin
Hala görüşmesi hata
Sana bile yakınlaşmış, yuh yani
Kibar kibar ay daha fazla saklayamam mı dedi

oooo o zaman bu adamın daha sizin bilmediğiniz neleri vardır kim bilir
doğum yılını bilmediğin arkadaşlık da ne bileyim biraz tuhaf
Bence bu adamla görüşmemesi konusunda uyarın
Sonra tepkisine bir bakın sevgilinizin
Yani ben olsam öyle yapardım

birde düğün var.. kim kağıt üstü anlaşmalı evlilik için düğün masrafı yapar ki?
Aklın yolu bir
Bende gelinlik damatlıkla foto görüp hala nasıl kağıt üzerinde diyosunuz dedim
O kısmı sevgilisi bile bilmiyormuş ne hikmetse

arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim,
bülbül güle karga çöplüğe
kişi arkadaşından bellidir
deli ile çıkma yola başa getirir bela

atalarımızın bir bildiği vardır dime bunları söylediklerine göre

Sevgilinin tek arkadaşı bu mu
Nesinden vazgeçemiyo şaştım
Adam da her yol var
Sana bile sarkmış
Daha ne olması lazım

Aklın yolu bir
Bende gelinlik damatlıkla foto görüp hala nasıl kağıt üzerinde diyosunuz dedim
O kısmı sevgilisi bile bilmiyormuş ne hikmetse

sevgilisininde bu adamla sonradan arkadaş olduğunu anladım ben konu sahibinin anlatımlarından öyleyse bilmiyordur belki.. ama önceden bir arkadaşlıkları varsa kesin biliyordur..

sevgilisininde bu adamla sonradan arkadaş olduğunu anladım ben konu sahibinin anlatımlarından öyleyse bilmiyordur belki.. ama önceden bir arkadaşlıkları varsa kesin biliyordur..
Umarım öyledir
Ama hiç te şoke etkisi doğmamış bence
Biz bile afalladık
E sevgilisine sarkmış, bunu da sonradan duymuyo yani
Kim olsa çoktan siler bu adamı

Zahmet etmiş sevgilin
Hala görüşmesi hata
Sana bile yakınlaşmış, yuh yani
Kibar kibar ay daha fazla saklayamam mı dedi

evet birden bire içim içimi yiyor deyip anlattı. saklaması benim için önemli olan. çünkü bu çok ciddi bir durum. adam geçen yıl düğün yapıp evlenmiş ve iş yerindekileri düğününe çağırmış arkadaşlar. şimdi öğrendim bunu. erkek arkadaşım benimle bunu paylaşmalıydı affedemiyorum onu

Bence yanlış yere takılıyorsunuz
Sizi taciz eden kişiyle arkadaşlığı devam ederken affetmemeliydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…