- 17 Kasım 2015
- 408
- 219
- 103
- Konu Sahibi filizfilizta
-
yolda bana sarılarak yürümeye başladı ve saçlarımla oynadı sevgilim bir kere belime sarıldığını görmüş ama gerisi o gece farketmemiş. bana o adamın benimle ilgili öyle bir şey düşünmediğinden emin olduğunu söyledi belki de fazla iyi niyetle yaklaşıyordur. bu adam bizden yaş olarak büyük 8 yaş kadarBence yanlış yere takılıyorsunuz
Sizi taciz eden kişiyle arkadaşlığı devam ederken affetmemeliydiniz
Senin evine gelirken de adam boşanmamış ve sevgilisi kolunda gelmemiş miydi -bence bu çanak tutmak- buyur burda aldatmaya devam et demek-
diğer yorumları okumadım buraya kadar okudum.Belki o da biliyordu bunu. durum çok karışık gerçekten. benim tek derdim sevgilimin benden saklaması. bilmiyormuş gibi yapmamı söyleyebilirdi. daha önce de yaşadık buna benzer şeyler ve benimle paylaştı. başlarda söylemeye çekinmiş daha sonradan da zaman geçti kızarsın diye söyleyemedim diyor.
Sevgilinin tek arkadaşı bu mu
Nesinden vazgeçemiyo şaştım
Adam da her yol var
Sana bile sarkmış
Daha ne olması lazım
yolda bana sarılarak yürümeye başladı ve saçlarımla oynadı sevgilim bir kere belime sarıldığını görmüş ama gerisi o gece farketmemiş. bana o adamın benimle ilgili öyle bir şey düşünmediğinden emin olduğunu söyledi belki de fazla iyi niyetle yaklaşıyordur. bu adam bizden yaş olarak büyük 8 yaş kadar
evet birden bire içim içimi yiyor deyip anlattı. saklaması benim için önemli olan. çünkü bu çok ciddi bir durum. adam geçen yıl düğün yapıp evlenmiş ve iş yerindekileri düğününe çağırmış arkadaşlar. şimdi öğrendim bunu. erkek arkadaşım benimle bunu paylaşmalıydı affedemiyorum onu
milleti yargılamak bana düşmez ama eğer evli olduğunu bilseydim kesinlikle sorgulardım içinde bulunduğum bu durumu. konu yazımda da dediğim gibi bir insanı tanırken bilmemiz gereken en temel şeylerden dedim. bu kadar kızmamın sebebi de o zaten. eğer evli olduğunu bilseydim çok daha farklı düşünecektim adam hakkında şimdiye kadar. sevgilim de benim arkadaşımız hakkında doğru fikir sahibi olmama engel oldu. bu yüzden affedesim gelmiyordiğer yorumları okumadım buraya kadar okudum.
burdaki açıklamanda içinde bulunduğun durumdan değil de sana söylenmemesinden rahatsız olmuş gibisin gayet..
yani adamın evli olduğunu bilmek yetecekmiş sana, bildiğini çaktırmadan yine de evinde ağırlayabilirmişsin gibime geldi.
cümlenden onu çıkardım yani..
affetmek istemiyorsanız da affetmeyin ayrılın..nikah yok ya arada...
alın size bir tavsiye
dediklerin doğru sevgilimi gerçekten anlayamıyorum. sanırım o hiç bulaşmak istememiş ve olayın dışında kalmak istemiş. başka bir sebep bulamıyorum susmasınaSenin evine gelirken de adam boşanmamış ve sevgilisi kolunda gelmemiş miydi -bence bu çanak tutmak- buyur burda aldatmaya devam et demek-
O günde sevgilin bilip saklamadı mı
İş sana sarkmaya gelince aslında bu adam böyle böyle demedi mi
E madem öyle görüşme diyemedin mi
Hızımı alamıyorum ama ben başka yöne taktım
Ben senin kadar iyimser değilimdediklerin doğru sevgilimi gerçekten anlayamıyorum. sanırım o hiç bulaşmak istememiş ve olayın dışında kalmak istemiş. başka bir sebep bulamıyorum susmasına
Ben affetmezdimaffetmeli miyim napmalıyım ?
Canım konunun tam ne olduğunu yazmamışsın ama belli ki önemli bişey..bence hissettiğin duygularda haklı olabilirsin ama neredeyse eşin olan bu insanı tanıyo ve gerçekten seviyosan daha affedici olmayı deneyebilirsin. O da sana hak veriyomış üstelik. Belki değer yargıları arasında kalmış, ne yapacağını bilememiştir. Büyük bir sırsa saklamak zorunda hissetmiştir kendini, bu da aslında düzgün karakterde olduğunu gösterir. Bence onu anlamaya çalışöncelikle hanımlar ben paylaşmak için kaydoldum çünkü danışıp tarafsızca yardım almak istedim. bir yılı geçtiğim bir ilişkim var ve çok samimiyiz. beraber yapmadığımız şey kalmadı. birbirimizin arkadaşları artık ikimizin de arkadaşı oldu. ailelerimiz biliyor ve ailelerimizle de görüşüyoruz. hiç gizlimiz saklımız yok. o benim aynı zamanda da en yakın arkadaşım. bu yüzden yakın arkadaşlarımızla ilgili ne bilirsek birbirimizle paylaşırız. bu kısmı belki yanlış bulabilirsiniz ama eleştiri değil öneri bekliyorum... sevgilim benle tanışmadan bir süre önce bir arkadaşıyla ilgili son derece önemli bir şey öğrenmiş. fakat arkadaşı bu konuyu kapatmasını söylemiş. biz sevgili olduktan sonra bahsettiğim kişiyle çift olarak oldukça yakın arkadaş olduk. beraber bir çok şey yaptık. ben hafta sonu evimde bile ağırladım hepsini. fakat bugün öğrendim ki sevgilim o bildiği şeyi benden 1 yıldır saklıyor. Ben şu ana kadar ondan en ufak bir şey bile saklamadım. Bahsettiğimiz kişiyle aynı masada oturduk, kendi evimde ağırladım ve böyle bir şeyi bana söylemiş olmalıydı diye düşünüyorum. üstelik sanırım yakın olmadığımız bir arkadaşımızın bile haberi var bu durumdan. gerçekten çok kötü hissettim kendimi. Benimle paylaşması gerekirdi. Ben de arkadaşımızı bunu bilerek tanımalıydım. Şimdi aramız çok kötü. kendisi pişman. beni tamamen haklı buluyor ama ona karşı affedici davranamıyorum. kendimi salak yerine konmuş gibi hissediyordum. lütfen yardımcı olun...
NOT: bahsettiğim bilgi sıradan arkadaşlar arasında kalması gerekir diyeceğiniz cinsten bir sır değil. bir insanı tanırken bilmeniz gereken belli başlı şeylerden birisidir bu bilgi. nasıl davranmalıyım?
Bilgi: Kağıt üstünde bir evlilikten bahsediyorum arkadaşlar. Ve ben arkadaşımızı sevgilisiyle birlikte evimde ağırladım, defalarca birlikte vakit geçirdik.
ben de bazı şeylerin farkına sizlerle konuşurken vardım gerçekten. olay benim sandığımdan çok daha ciddiymiş aslında. ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorumFarkında mısınız
Anlattıkça hikaye çok farklılaştı
Yazdıklarınızı sırayla tekrardan üçüncü sahıs gibi okuyun
O zaman aslıda her şeyin çok faklı olduğunu görürsünüz belki
Yani sizin takıldığınız şey bu olayların yanında devede kulak bana göre
Diğer olaylara tamam diyip sır saklamasını kafaya takmanız bana tuhaf geliyor
konuyu açıkladım okuyup yardımcı olursanız çok sevinirim.Canım konunun tam ne olduğunu yazmamışsın ama belli ki önemli bişey..bence hissettiğin duygularda haklı olabilirsin ama neredeyse eşin olan bu insanı tanıyo ve gerçekten seviyosan daha affedici olmayı deneyebilirsin. O da sana hak veriyomış üstelik. Belki değer yargıları arasında kalmış, ne yapacağını bilememiştir. Büyük bir sırsa saklamak zorunda hissetmiştir kendini, bu da aslında düzgün karakterde olduğunu gösterir. Bence onu anlamaya çalış
kağıt üstünde de olsa evli olduğunu bile bile o kızla sevgili olduğunu bile beraber öğrendik bana söylemesi ve bu adam napıyor böyle bir durum var demesi gerekirdi değil mi?Ben affetmezdim
Ama neden bana söylemedin diye değil
ahlaki yönünü sevgilim de gerçekten bilmiyor. evliliğin kağıt üstünde olduğunu düşünüyor ve konunun dışında kalmayı tercih etmiş sanırımişin senden bir şey saklanmasından daha ziyade ahlaki bir yönü var.sevgiline normal gelen bir durum sana nasıl geliyor ve bu noktada uyusuyor musunuz?
Ben biri bana bunu desin demesin çok önemsememkağıt üstünde de olsa evli olduğunu bile bile o kızla sevgili olduğunu bile beraber öğrendik bana söylemesi ve bu adam napıyor böyle bir durum var demesi gerekirdi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?