sadece tavsiye bekliyorum

Bence yanlış yere takılıyorsunuz
Sizi taciz eden kişiyle arkadaşlığı devam ederken affetmemeliydiniz
yolda bana sarılarak yürümeye başladı ve saçlarımla oynadı sevgilim bir kere belime sarıldığını görmüş ama gerisi o gece farketmemiş. bana o adamın benimle ilgili öyle bir şey düşünmediğinden emin olduğunu söyledi belki de fazla iyi niyetle yaklaşıyordur. bu adam bizden yaş olarak büyük 8 yaş kadar

Nooption Cekirgee kızlar sevgilim olaya çanak tutmamıştır bundan eminim. çünkü adamla yakın arkadaş olmamız bu olaydan sonraya dayanıyor.
Senin evine gelirken de adam boşanmamış ve sevgilisi kolunda gelmemiş miydi -bence bu çanak tutmak- buyur burda aldatmaya devam et demek-
O günde sevgilin bilip saklamadı mı
İş sana sarkmaya gelince aslında bu adam böyle böyle demedi mi
E madem öyle görüşme diyemedin mi
Hızımı alamıyorum ama ben başka yöne taktım

diğer yorumları okumadım buraya kadar okudum.
burdaki açıklamanda içinde bulunduğun durumdan değil de sana söylenmemesinden rahatsız olmuş gibisin gayet..
yani adamın evli olduğunu bilmek yetecekmiş sana, bildiğini çaktırmadan yine de evinde ağırlayabilirmişsin gibime geldi.
cümlenden onu çıkardım yani..
affetmek istemiyorsanız da affetmeyin ayrılın..nikah yok ya arada...
alın size bir tavsiye

Sevgilinin tek arkadaşı bu mu
Nesinden vazgeçemiyo şaştım
Adam da her yol var
Sana bile sarkmış
Daha ne olması lazım

öyle bir durum yok. sarkıntılık olayı 2 gün önce yaşandı ve sevgilim adamın evliliğinin ne olduğunu bilmiyor. ayrıntısından haberi yok. adam konuyu kapatın deyince sevgilim saygı duyup bir daha açmamış olay bu. ve zaten biz o kişiyle hep beraber görüşüyoruz. benden ayrı hiç buluşmadılar. 3lü bir arkadaşlığımız var. onun sevgilisi buradayken 4lüydük..

Farkında mısınız
Anlattıkça hikaye çok farklılaştı
Yazdıklarınızı sırayla tekrardan üçüncü sahıs gibi okuyun
O zaman aslıda her şeyin çok faklı olduğunu görürsünüz belki
Yani sizin takıldığınız şey bu olayların yanında devede kulak bana göre
Diğer olaylara tamam diyip sır saklamasını kafaya takmanız bana tuhaf geliyor

ay adam resmen kendi hayatından ayrı hayat kurmuş sizinle çok adice..

milleti yargılamak bana düşmez ama eğer evli olduğunu bilseydim kesinlikle sorgulardım içinde bulunduğum bu durumu. konu yazımda da dediğim gibi bir insanı tanırken bilmemiz gereken en temel şeylerden dedim. bu kadar kızmamın sebebi de o zaten. eğer evli olduğunu bilseydim çok daha farklı düşünecektim adam hakkında şimdiye kadar. sevgilim de benim arkadaşımız hakkında doğru fikir sahibi olmama engel oldu. bu yüzden affedesim gelmiyor

sevgilin ya çok saf yada aynen çanak tutmuş adama..
bir şekilde evli olduğunu öğrenmiş ki düğün fotosuyla öğrenmiş bunu..

dediklerin doğru sevgilimi gerçekten anlayamıyorum. sanırım o hiç bulaşmak istememiş ve olayın dışında kalmak istemiş. başka bir sebep bulamıyorum susmasına

Canım konunun tam ne olduğunu yazmamışsın ama belli ki önemli bişey..bence hissettiğin duygularda haklı olabilirsin ama neredeyse eşin olan bu insanı tanıyo ve gerçekten seviyosan daha affedici olmayı deneyebilirsin. O da sana hak veriyomış üstelik. Belki değer yargıları arasında kalmış, ne yapacağını bilememiştir. Büyük bir sırsa saklamak zorunda hissetmiştir kendini, bu da aslında düzgün karakterde olduğunu gösterir. Bence onu anlamaya çalış

ben de bazı şeylerin farkına sizlerle konuşurken vardım gerçekten. olay benim sandığımdan çok daha ciddiymiş aslında. ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

konuyu açıkladım okuyup yardımcı olursanız çok sevinirim.

işin senden bir şey saklanmasından daha ziyade ahlaki bir yönü var.sevgiline normal gelen bir durum sana nasıl geliyor ve bu noktada uyusuyor musunuz?

işin senden bir şey saklanmasından daha ziyade ahlaki bir yönü var.sevgiline normal gelen bir durum sana nasıl geliyor ve bu noktada uyusuyor musunuz?
ahlaki yönünü sevgilim de gerçekten bilmiyor. evliliğin kağıt üstünde olduğunu düşünüyor ve konunun dışında kalmayı tercih etmiş sanırım

kağıt üstünde de olsa evli olduğunu bile bile o kızla sevgili olduğunu bile beraber öğrendik bana söylemesi ve bu adam napıyor böyle bir durum var demesi gerekirdi değil mi?
Ben biri bana bunu desin demesin çok önemsemem
Ama 'arkadaş' kavramına hele de evime girip çıkana çok önem veririm
Ben birinin evli olduğunu ama aynı zamanda sevgilisi olduğunu duysam, o kişi kankam bile olsa silerim
Sevgilimde silmeliydi
Madem silemiyo hatta saklıyo, ben sevgilimi silerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…