Sadece tesadüf

EcceA

Başlangıç: 77.6/ Hedef:65/Boy:179
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
454
1.899
113
İyi geceler. Buraya sadece garibime giden bir olayı yazmak istiyorum. Kendime son zamanlarda soruyorum bu olay sadece tesafüf mü diye.
Herneyse. Şimdi başımdan geçenleri yazmaya başlasam iyi olur. Mayıs ayında bir çocukla tanışmıştım. İlk gördüğümde hoş biri gibi gelmişti. Ama öğrendim ki kardeşimin arkadaşının sevgilisiymiş. Bu olay öyle kaldı. Sonra yazın başındaydı sanırım bu çocuk bana faceden filan yazmaya başladı. Ortak bir arkadaş grubumuzda vardı böyle baya sohbet etme imkanım olmuştu hoş biriydi. Ama bir gün eski sevgilisi ilede konuşma imkanım olmuştu. Kız ona deliler gibi aşıktı ama öyle böyle değil. Kız sarhoş olduğunda nasıl ismini sayıkladığını bilirim. Ama kızda çok güzel biri hemde çok. Kızın anlatığına göre ayrılma nedenleri çocuğun onu sevmemesiymiş. Onunla sadece çok güzel biri olduğu için birlikte olduğunu söylemiş. Ama zaten kız pek ona göre değil. Çok iyi bir kız, çok güzel ama biraz geveze değil ama çocuksu biraz. Ama ben kızın bu galini gördükten sonra ondan uzak durdum. En son eylül ayında görmüştüm biraz sohbet etmiştik. Sonra okul başladıktan sonra uzaklaştım onlardan. Sonra zaten kız çok uğraşmış ve barışmışlar. Benim buny buraya asıl yamamın nedeni ise başka. Şimdi diyeceksiniz gecenin bu vakti bu kızın başka,işi yok mo diye ama ne bilim aklıma takıldı. Ben onları zaten unutmuştum taki geçen haftaya kadar. O hafta o çocuğu rüyamda gördüm hemde kez. Böyle birbirimize bakıyorduk. İlk gördüğüm rüyada kızda ordaydı ama sonra yoktu. Dün eve geldiğimde ise kuzenimden bir hafta önce ayrıldıklarını öğrendim. Rüyalara inanmam ama ne bileyim garip oldum . Bu tesadüf mü, bilinç altımın bir tuzağı mı bilemedim. Bunuda yazdım çünkü bilmiyorum, biriyle paylaşmak istediğim için. Çok uzun oldu eğer cesaret edip okuduysanız teşekkürler :)

Ögrenci mi bu bahsi gecen esas oglan? Yani su an o kizla mi beraber?

Çocukla görüşmek gibi bir niyetin yok demi? Sadece paylaşmak istedin.
Tesadüf yada değil olayı geride bırakmışsın, erkek için kardeşinle arkadaşının arasının bozulmasına değmez.

Rüyalara fazla anlam yuklememek gerek aslında.. Çoğu bizim bilinç altimizdan kaynakli oluyor.
Biraz karman çorman bir iliski anladigim itibariyle.
Uzakta durup olayları izlemen bence daha iyi olur şahsi fikrim.
Yine de bir beklenti içine girme derim..

Çocukla görüşmek gibi bir niyetin yok demi? Sadece paylaşmak istedin.
Tesadüf yada değil olayı geride bırakmışsın, erkek için kardeşinle arkadaşının arasının bozulmasına değmez.
Ondan ilk zamanlarda etkilenmiştim ama pek bana göre biri değildi. Yakışıklıydı, akıllıydı ama egosu fazlaydı. Bunu yazmamın nedeni ise gerçektende beni etkiledi bu olay. Çünkü genelde gördüğüm rüyalarıda pek hatırlamam.

Tesadüf olsun olmasın ne anlamı var ki? Bence kafaya takmanı gerektircek bir durum yok.

Beraber olmadığın için aklında kalmıştır, rüyanda görmen de normal.

Aslında bende bunainanırım ama bu olay kafamı karıştırdı

Zamanında doğrusunu düşünüp, uzak durmuşsunuz, şimdi de arkadaşınıza yanlış yapmayın bence. Yaşanmamış şeyler olduğu için bilinç altınız oyun oynuyor işte size...

Zamanında doğrusunu düşünüp, uzak durmuşsunuz, şimdi de arkadaşınıza yanlış yapmayın bence. Yaşanmamış şeyler olduğu için bilinç altınız oyun oynuyor işte size...
Uzak durmamın nedeni zaten o kızdı. Çok iyi kalpli, çok saf bir kız. Ve açıkçası ona göre biri değil. Ayrı kaldıkları zamanda birde ben kalbini hiç kırmak istemedim, şimdide istemem...

Sabirla okudum bittii eeee rüyalara takilma cnm..tesadüf mu sen aklndan cikartmadigin icinde olabilirr

Sabirla okudum bittii eeee rüyalara takilma cnm..tesadüf mu sen aklndan cikartmadigin icinde olabilirr
Aklımdan çımı
Aklımdan çıkmıştı aslında ama işte bilinçaltı – ne sakladığını bilemezsin.

tesadüf yoktut nedrn vardır...
belki de sana bir mesajdır...bir şans ver diur veya
belkide içinde içten içe hep vardı
ve belkş bu onu bitirmen için bir fırsat
şöyleki..ayrıldığını duymuşdur ama bu haber sıradan gibi geldi
nasıl bşr neden olduğunu hislerin söyleyecek..iç sesini dinle...

Bu hayatta en çok yaşamadığım şeyler için pişman olmaktan korkarım. Yaptığın zaman en azından denedim dersin. Ama ben o kıza bu kötülüğü yapmak istemiyorum...
Bencede tesadüf diye bir şey yok. O kız olmasa bir şans olurdu bizim için ama o kız bunu hak etmiyor.

Birşeyleri sezmiş olabilirsin, bundan sonra niyetin ne sen onu de ...

Bence sen bunu bu kadar kafaya taktığına göre niyetin çocuğa yazmak, birlikte olabilir miyiz acaba diye düşünüyorsun.

Bir kaç kişi de olur neden olmasın diyecek içini rahatlatacak herhalde amaç bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…