- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.182
- 798
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Ashton Kutcher'un Thorn diye bir derneği var, canım yaa bir konuşmasında bu olanlardan bahsederken ağlıyor. Gördünüz mü?Kuzenin çok saf.
İnternete çocuklarınızın normal fotoğraflarını hem de gizli olmayan şekilde koymak bile tehlike arz ediyorken bir de çıplak şekilde koymak pedofili psikopatlarına buyrun demek.
Koca ve iğrenç bir sektörden bahsediyoruz.
Sizin düşunebildiklerini herkes düşünebiliyor. Iyi niyetinizi kendinize saklayın ve susun. Sizin gibi "iyi niyet elćileri" uyaranlardan nefret geldi.. iyi niyetle birilerini uyarmayi "is" edinmis işsiz bir nesil geldi. Evet her anıni, her şeyini, her özelini paylaşanları ben de sevmiyorum. Ama beni ilgilendirmez haddim değil. Agźimı acamam .. Karışmayın kimseye.
Ashton Kutcher'un Thorn diye bir derneği var, canım yaa bir konuşmasında bu olanlardan bahsederken ağlıyor. Gördünüz mü?
Lanet olsun çocukların küçücük dünyasını yıkan, yaralayan her pisliğee.
Başkasının çocuğunu paylaşmasına müdahale hakkınız yok.
Annesi düşünür. Annesi düşünmese babası düşünür. Başkasına laf düşmez.
Ha çıplak fotoğraf doğru mu, değil. Ama yine de düşmez.
Not. Her gün 3500 kere falan paylaşıyorum kızımıçevremden biri laf edecek olsa direk ağzının payını veririm laf sokmam.
dava edeceğini söylemişti ama bi daha haber vermedi, umarım adam bulunup cezasını almıştır, pek umudum olmasa da.
İnanamıyorum gerçekten.
Keşke uyarmasaymışsın. Senin düşündüğünü o da düşünebilir sonuçta fark; seni rahatsız eden durum onu hiç kasmaz.. boşver napıyorsa yapsın insanlar
Kuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?