Sadece uyardım kıskanç, haset oldum

Ashton Kutcher'un Thorn diye bir derneği var, canım yaa bir konuşmasında bu olanlardan bahsederken ağlıyor. Gördünüz mü?

Lanet olsun çocukların küçücük dünyasını yıkan, yaralayan her pisliğee.

bu konu haddim değil durumunu kaldıracak bir konu değil
bir insanın kişilik hakkına tecavüz söz konusu
onun bebek olması bu gerçeği değiştirmiyor
annelerin artık onların oyuncak olmadıklarını bir kişilikleri benlikleri olduğunu anlamaları lazım
tanımadığımız insanların bile uyarılması lazım kaldı ki en yakınlarımızı uyarmak çok normal

Son düzenleme:

Şimdi gördüm.

Helal olsun kendilerine diyorum.

Böyle istismara uğramış çocukları görme, onlarla çalışma fırsatım da oldu.

İnsanlara gerçek gibi gelmiyor, baloncuklarının içinde yaşıyorlar.

Sanıyorlar ki kendilerine olmaz.

Midem kaldırmıyor gerçekten.

Allah tan siz de annesiniz ayni.zamanda anne olmussunuz.
Sizin bebeginiz olmamis olsa
Kimbilir baska baska ne sekilde vurmaya calisacakti sizi
kuzeninizin yetistirecegi yavrucaga uzuluorum.
Sizin ise nasi bir anne olacaginiz ortada bu duyarliliginizla sevgiler...

#cocugunuteshiretme
Ortalık yikiliyor bu hashtaglerle. ..instada çok bilinen bir avukat da bu konunun öncülüğünü yapıyor . Nerde görsem şikayet ediyorum . O zaman benden fesadı , çirkefi yok !!! Tekrarlıyorum :
#cocugunuteshiretme
#pedofilisuçtur
#cocukbedenimedokunma

çocukların menfaati gereği bu konu kamu düzenindendir başkasına laf düşmez diye bir şey söz konusu değil ve bu şekilde paylaşımlar gördüğüm zaman direkt sitede şikayet ediyorum
ve bu konu için özellikle çalışan insanlar var ve onlar tarafından da şikayet ediliyor

o zaman sen de #cocugunuteshiretme etiketli paylaşımlara bi göz at ve onlardan en beğendiğin yazıyı yine bu etiketle paylaş.

benim takip ettiğim bi kadın var hem youtube kanalı var hem de instagramdan takip ediyorum, çocuğuyla vlog çekmişti, gayet sevimli bi videoydu. küçücük kızının omzu açılmıştı bi yerde, ve gelen iğrenç yorumun ekran resmini ekleyeceğim mesajımın sonuna.
kadının yaptığı kötü bi şey değil aslında, gayet masum, yavrusuyla geçirdiği vakitleri çekmiş atmış, ama işte etrafta o kadar pislik insan var ki onlar yüzünden dikkat edilmesi gerekiyor.

tamam kuzenin belki kaldır demene gıcık olmuş, karışamayacağını düşünmüş olabilir, ama ertesi gün laf çarparak öyle bi paylaşım yapması tam bi varoşluk açıkçası.

Avukat Feyza Altun'u aratin instagramdan ve fotoyu ozelden ona yollayin. O ortaligi ayaga kaldirir zaten :) #cocugunuteshiretme hashtag'ini de bizzat kendileri baslatti. Minicik bebek dahi olsa boyle fotograflar paylasilmamalidir fikrimce. Sen ona o gozle bakmiyor olabilirsin ama pedofili gozuyle bakan birsuru insan var. O minicik bebegin iradesi yok, kendini koruyamiyor. Lutfen geregini yapin..

Ayy küçücük cocugun nesini kiskanacan ne tuhaf insanlar var benim daha önce kendimle ilgili bi foto koydum wpp ordan bi psikopat numarami kaydetmis onra 2 ay boyunca ordan beni takip etti bana ask oldugunu soyledi tabi bende ben evliyim fLandiyince basima bela oldu sonra etrafimdaki arkadaslara anlatim boyle sizde foto koymayin diye herkes anlayisla karsiladi hata teşekkür bile ettiler

Keşke uyarmasaymışsın. Senin düşündüğünü o da düşünebilir sonuçta fark; seni rahatsız eden durum onu hiç kasmaz.. boşver napıyorsa yapsın insanlar

Bencede uzak dur..daha medenice bir cevap verebilirdi..ben böyle tercih ediyorum diyebilirdi..kıskançlıkta neymiş ..

Keşke uyarmasaymışsın. Senin düşündüğünü o da düşünebilir sonuçta fark; seni rahatsız eden durum onu hiç kasmaz.. boşver napıyorsa yapsın insanlar

Ne demek napiyorsa yapsin insanlar? Burada soz konusu minicik bir bebegin mahremiyeti.. Yani herkes cocugunu istedigi gibi buyutsun amenna da banyo yaptirirken fotografini paylasmakta nedir? O anne kendi banyo yaparken fotografini paylassin madem? O cocuk kendini koruyamiyor. Eger dili olsa konussa fotografimi koyma dicek. Kim ister ciplak bebeklik fotografinin cumle aleme gosterilmesini? Bu konuda ben anlayisli olamicam yani.. O cocugun gelecegi, mahremiyeti ve guvenligi herseyden onemli !!

Muhtemelen kuzeniniz şuanda sanal dünyada çok rağbet gören 'instaannecik' olmaya heveslendi. Ben aktif bir şekilde çocuklarının bütün özel hayatını deşifre eden,sayısız kıyafet giydirip çocuğa 100 tane poz verdiren kadınları anlayamıyorum,tek başarıları çocuk doğurmak ve bununla övünecek kadar bir acizliğe düşmek kimseye nasip olmasın. Uyarıldıklarında tıpkı kuzeniniz gibi 'kıskanıyoosaaan' tribine girmeleri durumun ne kadar vahim olduğunu bir kez daha gösteriyor. Keşke uyarmasaydınız,çünkü bebeğinin banyo fotoğrafını binlerce kişinin önüne seren birinin böyle bir tepki göstereceğini tahmin etmeniz lazımdı.

Son düzenleme:
Aynısını ben yaptim. Kizim 4 ay buyuk kuzenimin kizindan. 1 aylikken kuzenim oyle guzel bi fotosunu koymustu ko bembeyaz giydirmis masmavi gözler. Masallah cok tatliydi. Hemen msj attim canim cok guzel cikmis nazar falan deger kaldir istersen diye. Kuzenim haklisin canim dedi tel kapatunca kaldirmisti.
Yani niyetin iyi de kuzenin dunyaya soylu bi prenses getirdim saniyor.

tam bir terbiyesiz, görmemişin oğlu olmuş misali... görüşmeyin bencede, ben olsam en fazla "yok canım ya ne olacak, alt tarafı bebek fotosu der geçerdim" insanlar kendi zihniyetleri neyse karşısındakini de öyle sanıyor. canınızı sıkmayın, muhattap olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…