T
TheShe
Ziyaretçi
- Konu Sahibi TheShe
-
14 yasındakı kızında maşallahı varmıs demekkı..
pekı ailesı 14 yasında kı bı genc kızın elıne nasıl telefon gectı nasıl kont.gelıyo demezmı?..
14 yasındakı kızında maşallahı varmıs demekkı..
pekı ailesı 14 yasında kı bı genc kızın elıne nasıl telefon gectı nasıl kont.gelıyo demezmı?..
ozaman adam ıcınde bısı denemez tamam hatalı ama ailenınde bı okadar hatası var..Reel hayatta efendi gibi olan adamlar sanalda çok farklı bir tablo çizebiliyorlar daha doğrusu reeelde istediği gibi davranamayanlar ekran karşısına geçince içlerinde 2.cil 3 cül kişilikleri ortaya çıkarıyor. Açıkcası ben artık insanlardan gördüğüm hiç bir duruma şaşırmıyorum . Diğer yandan kzın yaşını bilmediğini söylüyor . bu b,işey değiştirimi ki varsayım kız 25 hatta 30 olsun bu yanlışı doğru yapmazki .oyy oy oyy
canımcım anne babanın kızıyla alaksı var mı acep gerçekten . okadar ilgili kızlarını takip eden bir aile olsaydı olay bu noktaya gelmezdi belkide
bende degınmek ıstemem ...Tepki almamak ve doğru olmayabilir diye düşündüğüm için değinmedim, o kısım da biraz karışık. Doğru cümleleri bulamayabilirim, ağabeyi kızı arkadaşlarıyla falan tanıştırıyomuş, yani o tarz birşeyler söylendi :bbo: Ailenin kızı üzerinden para kazanmaya çalıştığı söyleniyor kısaca.. Ev falan teklif etmişler ama kabul etmemiş kızın ailesi, bilmiyorum ben anlayamadım :1ninca:
Ama ben kızın tarafına hiç girmiyorum bile, yalan doğru bir sürü şey konuşulacaktır. Benim şaşırdığım böyle bir adamın böyle bir işe bulaşmış olması. Ki dediğiniz doğru, kız 14 değil 30 yaşında da olsa kabul edilebilir yanı yok çünkü adam evli. Ama bu kadar çok şey bir araya gelince ben böyle oldum işte :bbo:
Erkeğin efendisi, dürüstü, yapmazı yok demek ki, erkek erkektirlmaz:
Gerçi bununki erkeklikten çok sapıklık ama neyse..
dur sımdı..abısı cevresıyle tanısdırması bence sorun degıl cunku abısının cevresı kardesıne o gozle bakmaz...Tepki almamak ve doğru olmayabilir diye düşündüğüm için değinmedim, o kısım da biraz karışık. Doğru cümleleri bulamayabilirim, ağabeyi kızı arkadaşlarıyla falan tanıştırıyomuş, yani o tarz birşeyler söylendi :bbo: Ailenin kızı üzerinden para kazanmaya çalıştığı söyleniyor kısaca.. Ev falan teklif etmişler ama kabul etmemiş kızın ailesi, bilmiyorum ben anlayamadım :1ninca:
Ama ben kızın tarafına hiç girmiyorum bile, yalan doğru bir sürü şey konuşulacaktır. Benim şaşırdığım böyle bir adamın böyle bir işe bulaşmış olması. Ki dediğiniz doğru, kız 14 değil 30 yaşında da olsa kabul edilebilir yanı yok çünkü adam evli. Ama bu kadar çok şey bir araya gelince ben böyle oldum işte :bbo:
Erkeğin efendisi, dürüstü, yapmazı yok demek ki, erkek erkektirlmaz:
Gerçi bununki erkeklikten çok sapıklık ama neyse..
dur sımdı..abısı cevresıyle tanısdırması bence sorun degıl cunku abısının cevresı kardesıne o gozle bakmaz...
eger para kazanma olsa baska yontemler kullanılır sıkayetcı olarak kızlarının adını cıkartmazlardı bence..evıde kabul ederlerdı adamın esı boşadımı aceba..
adamın bassına belkıde kızın ailesı kızlarını baglamısdır cunku 14 yasındakı bı kız yapmaz boyle bısı...
rabbım boyle ailelere evlat nasıp etmesın!!1Ya tıkandım anlatamıyorum. Abisi tanıştırıyormuş derken.. Birileriyle birlikte olmasını istiyomuş benneyaptımki O yüzden ailesinin de kızlarının üzerinden para kazanmaya çalıştığı düşünülüyor. Şikayetlerini geri almaları için ev teklif etmişler ama kabul etmemiş aile, bu sefer de evden daha fazlasını istiyolar demekki diyolar.
Yani bunlar adamın akrabalarının uydurduğu yada abarttığı şeyler de olabilir o yüzden değinmemiştim.
Adam daha boşanmadı, karısı yeni açmış davayı, o da kocam beni dövüyodu, eve kilitliyodu falan demiş, bunlar da gerçek değilmiş, kadın kocası içerden çıkamasın diye yapmış. Ay ne biliyim beni aşıyo bu olaylar, herkes birbirini suçluyo falan, hangileri doğru hangileri yanlış bilmiyorum ki mirmirmirmir
Çok yakından olmasa da tanıdığım, gayet güzel bir mesleği olan, evli çocuklu, çok efendi bir adam, öyle ki saygısından yüzünüze bakamaz.
Bu adam bir arkadaşlık sitesinden bir kızla tanışıyor, konuşmalarının karşılığında kontör falan yolluyormuş, kıza telefon almış, maddi yardımda falan bulunmuş sanırım, sonra kız evden kaçmış 15 gün birlikte kalmışlar, bu arada evine hiç gitmedimi nasıl oldu bilmiyorum. Sonra kızın ailesi polise başvuruyor tabii, adamın telefon numarasına ulaşıyolar falan, ailenin aradığını öğrenince kızı gidip karakolun önüne bırakıyor adam. Neyse 1 ay falan geçiyor üstünden, kız ifade değiştirip adamdan şikayetçi oluyor, ve asıl şok, kız 14 yaşında :1shok:
Adam şu an cezaevinde, eşi de mahkeme açmış tabii, o da suçlamalarda bulunmuş hiç çıkamasın içeriden diye, meslekten de men edilecek, hayatı kaydı kısaca..
O efendi sessiz sakin adam böyle birşey nasıl yaptı aklım ermiyor yahu, 14 yaşında olduğunu bilmiyormuş güya.. :bbo:
"Yere bakan yürek yakan" ve "Sessiz olandan kork" dedikleri bu mudur :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?