Gelin çalışıyor gelemedi oda çocuklara değişiklik olsun hem babaneleride buradayken görsün diye çıktı geldi
Var böylede olmayacaktı bir iki hafta kalıp gidecekti sonra kardeşim biraz daha kal ben ayarlayıp geliyorum deyince onu bekledi..benimde içim darlanıyor artıkneden sizdeler neden geldiler
evleri düzenleri bekleyenleri yokmu
okurken içim darlandı ,
Şuan hiç bir gün belirtmediler bu hafta giderler diye düşünüyordum bugün hafta sonu programını duydumUzun sure yatılı misafir çok zor evin düzeni bozuluyor. Gitmeye düşünmüyorlar mi?
Sağlayamıyorum zaten eşim çok mutsuzİki ay sanki uzun bir süre herhangi bir zorunluluk yok ise bu sefer de siz psikolojik daralacaksınız, öncelik çekirdek ailemiz olmalı tabiki de annemiz kardeşimiz önemli ama sizin bedensel ve ruhsal yorgunluğunuz olduğunda çocuklarınıza ve eşinize nasıl sağlıklı bir ortam sağlayabilirsiniz ki?
Erkek kardeşim dükkanı var yerine bakacak birileri var yani çocuklardan biri kreşe yazıldı diğeri küçük 4 yasında olan kreş diye önemsemiyorlar herhalde şuan gitmiyor annem uzakta erkek kardeşi 2 saatlik mesafede oturuyor babaneyi görmeye geldiler özetlekardesiniz calismiyor cocuklar okula gitmiyor mu? enteresan.
neyse onlar gidince annenizi siz getirmissiniz, siz goturursunuz. iste seni goturelim de esimin ailesini davet edicem falan dersiniz eger ki bir bahane lazim geliyorsa.
Bir evi var babam da var ama ne denir ki gitmiyor anlamsız saçma biliyorum gitmiyor aralarında bir sorunda yok hergün özledim diye birbirleriyle konuşuyorlarPeki anneniz'in bir evi var mı yoksa bir kardeşinize bir sizde mi kalıyor
Benim eşim biraz yumuşak huyludur büyükleri kırmaz ama artık yüzü gülmüyor o ayrıHayret doğrusu genelde anneler benimkide dahil damat evinde fazla kalınmaz mantığındadırlar şaşırdım
Bilsem bugün dışarıda program yaptılar bende regl oldum sancım var diye evde kaldım..inanın burada yazacak vaktim olmazdıGidecekleri tarih neden belli değil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?