- 28 Ekim 2019
- 73
- 80
- 38
- 30
- Konu Sahibi gocmenkizi16
Aslında sormak istediğim birşey yok sadece bir yerlere birşeyler yazmak istiyorum tanımadığım birilerine içimi dökmek belki.. Hayat bazılarımıza neden bu kadar zor bilmiyorum bugün abimin düğün bohçası geldi ne annemiz var ne babamız.. Annem dünya iyisi biriydi ölmesin bu hastalıktan kurtulsun diye yapmadığım şey etmediğim dua kalmadı.. o kadar hevesli o kadar becerikli bir kadındı ki bugün burda olsaydı biliyorum çok mutlu olacaktı ama malesef hiç birimizin murüvetini göremeyecekler , bugün "olurda bir gün biriniz evlenecek olur dünürler gelirse" diye aldığı tüm o tabak çanak tencereleri kullandım ona yakışır herşeyi yaptım ama onsuz çok eksiğim onun yaşamadığı göremediği o kalan tüm heveslerine öyle üzülüyorum ki.. Bu dünya kirli acımasız bir dünya henüz bir ilişkim yok korkuyorum çünkü biliyorum ki anne baba olmayınca sana davranacakları hal belli ama biliyorum ki iyi insanlarda belki bir yerlerde vardır bizim gibi... ehline denk gelirmiyim bu kadar şanssız biriyken onuda bilmiyorum.. Hep neşeli görünmek için uğraştım durdum başardım da belli ama aynada gözlerimdeki ışığı kaybettiğimi görmek beni çok yaralıyor sevilmek istiyorum para mal mülk hiçbirini istemiyorum sadece salt sevgi sevilmek değilde sevmek korkutuyor beni birini sevmek önemli çünkü insani duygular
-duygular oysa ben kaybetmistim onları.. hala birşeyler duruyormu öğrenmek istiyorum... Ölü bedenler tekrar diriltilemez biliyorum ama ya ölü ruhlar? anlatsam roman olur derler ya öyle bir klişe bendekide ama gerçekten yaşanıyor... Size bir tavsiye yaşadığınız anın değerini bilin annenizin değerini bilin ve onu çok sevin öpün koklayın benim yerimede...
-duygular oysa ben kaybetmistim onları.. hala birşeyler duruyormu öğrenmek istiyorum... Ölü bedenler tekrar diriltilemez biliyorum ama ya ölü ruhlar? anlatsam roman olur derler ya öyle bir klişe bendekide ama gerçekten yaşanıyor... Size bir tavsiye yaşadığınız anın değerini bilin annenizin değerini bilin ve onu çok sevin öpün koklayın benim yerimede...