LadyPenny Deliyim ben deliyim Kayıtlı Üye 19 Ocak 2010 743 153 123 2 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi LadyPenny #1 Sacma sapan birsey. Sadece yazip rahatlym istedim. Eski ciddi sevglim. Beraber tatile gitme planlari yapiyorduk ama ayrildik. Simdi tesadufen videosuna rastladim arabada tatle giderken cekmis arkada bir kiz gorunuyor. Hani buruk bir durum. Sevmiyorum ama. Ne biliyim. Tuhaf oluyor insan. Yazmak istedim sadece. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sacma sapan birsey. Sadece yazip rahatlym istedim. Eski ciddi sevglim. Beraber tatile gitme planlari yapiyorduk ama ayrildik. Simdi tesadufen videosuna rastladim arabada tatle giderken cekmis arkada bir kiz gorunuyor. Hani buruk bir durum. Sevmiyorum ama. Ne biliyim. Tuhaf oluyor insan. Yazmak istedim sadece. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Almanyada1turkkizi AyLiN Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2013 696 192 23 Almanya 2 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi LadyPenny #2 Aman canim bosver.. Hic uzulme,cehennemin dibine de.