Sadece yemek yemeye programli kayinvalide ve kayınpeder.

benim aklıma maddi olarak size yardım etmek için alışveriş yapıp geldikleri geldi ama.

tabi sultan sofrası kurduruyorlarsa çocuklu kadına, hoş değil.

ev sizin eviniz, ne yemek pişeceğine siz karar verirsiniz.
istedikleri çok şey olursa da kalana yazık oluyor diyerek yapmazsınız.
o gün yemeğiniz varsa yapmazsınız, atacak mısınız sonuçta.
olur mu hiç.

onların mantıksız hareketlerine hiç bir şekilde prim vermeyin.

sızın alamadıgınızı dusunup belkı bu sebeple , rencıde etmemek adına hep beraber yıyelım falan dıyor olabilirler..

Kayın validenin yardım etmesi gerekliydi tabi o da ayrı.

Sizde evde ne varsa koyun onlerıne...

Yemek yapmayın, zaten getiriyorlar diyorsunuz.
Yine bir emri vakiyle geldilerse hasta numarası yapın, eşiniz sizi yatırsın annesiyle mutfağa girsin.

Veya yemek yaptıysanız malzemeleri koyun dolaba yemek vardı deyin.

Aslında arayıp geliyoruz diyorlarmış, geri çevirin gitsin.

Iyi ama gelirken bi ciger bi balik bi mantar almasi maddi acidan ne kadar destek saglar bana. Ki zaten yiyip bitiriyorlar

Hususi yemek yapmiyorum zaten artik. Ama basa cikamiyorum kp imin karismadigi hicbisey yok offff

Ailenizin yardım ettiğini biliyorlar mi. Belki o zaman biraz utanırlar. Biz de birşeyler yapalım derler.

geldiklerinde çık çocuğunla bi parka gidelim de eşin ne dedi çık komşuna git sözüm vardı dersin böyle olmaz çocuğun herşeyden değerli yada kapıpyı açma eşin sorarsa banyodayım de yada eşin sıkıntı yapmazsa söyle eşinin ailesine getirdiklerinde al kapının önüne koy yada koyma bizim evde var gerek yok dersin siz evinizde yiyin bize gerek yok de

Reactions: anu
Ben senın yerınde olsam annecım mutfak orda ne ıyı oldu geldiğin bende hiç dinlenemıyorum toruunun sağolsun hiç rahat bırakmıyor deyip pişkinlik yapardım. Böylece zırt pırt gelmezde :))

istemem yan cebime koy hesabı. sonuçta babandan parayı alıyo yani. maddi yardımda bulunmayan o köpekleri( kaynana ve kayınbaba) evimden direk atardım
Ne kadar cirkin ve saygısızca bir laf bu köpekleri mi? Inanın siz onlardan daha çok midemi bulandirdiniz....Ne olursa olsun insan bir anne babaya köpek dermi ya insaf....pes

Iyi ama gelirken bi ciger bi balik bi mantar almasi maddi acidan ne kadar destek saglar bana. Ki zaten yiyip bitiriyorlar

O zaman şu şekilde avantaja dönüştür. Al boşetleri at buzluğa. Yemeğim vardı şimdi uğraşmayalım de, yemeğini çıkar yoksa da çok yorgunum kahvaltılık yapalım de, koy çayı zeytin peynir. Israrlar yap derlerse, başka zaman yapıp beraber yeriz de. Ertesi gün çıkar pişir, eşinle yiyin. Çok insan muamelesi yapma. Tepene çıkmak üzereler. Biraz çekinsinler yahu, gelin ister mi müsade eder mi rahatsız olur mu diye...

Peygember efendimiz bile misafirlikte bunu uygun görmez müsade istenir ilk kim olursa olsun böyle videolar var kayda al izlet hocayı dinleyemedim kyda aldım dersin

istemem yan cebime koy hesabı. sonuçta babandan parayı alıyo yani. maddi yardımda bulunmayan o köpekleri( kaynana ve kayınbaba) evimden direk atardım
Bu nasıl bir üslup yahu.. Kimse kimseye maddi yardımda bulunmak zorunda değil. Bende bunu anlamıyorum. Kendine güvenmeyen evlenmesin ev almasın ve ya çocuk yapmasın arkadaş. Hiçbir aile para vermeye mecbur değil. Sizi yetiştirmişler bir zahmet ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı bilin. Haa bayanın ailesi yardımcı oluyormuş sağolsunlar. Onlar da mecbur oldukları için değil içlerinden geldikleri için yapıyorlardır.
Çok üslupsuzsunuz....

Guya dusunceli davranip kendi yemeklerini kendileri getiriyorlar da sana daha cok yorgunluk
Bu yemek meraki nedir yahu ille geleceklerse de bir kahve icip gitsinler
Eve kabul etmeyin, kucuk bebeginiz var onunla ilgileniyoruz durmuyor deyin
Ay su erkeklerin ailelerinden ne yaka silktik ya bi oturamadilar evlerinde

canım gene şükret ellerine birşey alıp getiriyorlarmış , biz ilk evlediğimzde bütün borcu üzerime yıktılar eve ekmek alacak parmaız yokken bile balkonunuzda kebaba çağırında yiyelim diyorlardı , kasaba borça et aldıkta kebap yedirdik , kp 3-4 kişilik yemek yiyor adamın gözü doymuyor bütün çocukları nefret ediyor yemege düşkünlüğünden , kv mutfagın eşiğine basmaz direk masaya oturur ee ondan sonra kocama avradın bizi istemiyor .. istemem tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…