ay ne ağırı ya hem babası para versin hemde hizmetçi ol yumuşatarak söyledim daha
Yaksın bir kere bakalım geliyorlar mı:)Kötü yap yemeği, bir daha yemek yapmanı istemezler.
benim aklıma maddi olarak size yardım etmek için alışveriş yapıp geldikleri geldi ama.
tabi sultan sofrası kurduruyorlarsa çocuklu kadına, hoş değil.
ev sizin eviniz, ne yemek pişeceğine siz karar verirsiniz.
istedikleri çok şey olursa da kalana yazık oluyor diyerek yapmazsınız.
o gün yemeğiniz varsa yapmazsınız, atacak mısınız sonuçta.
olur mu hiç.
onların mantıksız hareketlerine hiç bir şekilde prim vermeyin.
sızın alamadıgınızı dusunup belkı bu sebeple , rencıde etmemek adına hep beraber yıyelım falan dıyor olabilirler..
Kayın validenin yardım etmesi gerekliydi tabi o da ayrı.
Sizde evde ne varsa koyun onlerıne...
yapmayın en baştan sürekli yapmakla hata etmişsiniz zaten..
Mesafemiz 1 saat 12 gibi gelip aksam 7 gibi gidiyorlar napiyim ac mi bekleteyim
geldiklerinde çık çocuğunla bi parka gidelim de eşin ne dedi çık komşuna git sözüm vardı dersin böyle olmaz çocuğun herşeyden değerli yada kapıpyı açma eşin sorarsa banyodayım de yada eşin sıkıntı yapmazsa söyle eşinin ailesine getirdiklerinde al kapının önüne koy yada koyma bizim evde var gerek yok dersin siz evinizde yiyin bize gerek yok deYa kizlar,
Dogum iznindeyim ve bebegime bakacagim bir sure. Esim maddi anlamda cok sikintili. Biraz buyuk olsa krese verecegim oglumu. Ben kendi ailemden destek goruyorum. Esimin ailesi hic umursamiyor. Krediyle ev aldik satmak uzereyiz neredeyse.
Esimin ailesi Geldiklerinde tek dusundukleri sey yemek yemek. Onlar geldiğinde inanin butun gun mutfaktan cikamiyorum. Cunku habersiz geliyorlardi bir sure.
Bi kac kez bizi evde yakalayamadilar oyle haber vermeye basladilar.Esimi arayip geliyoruz gelirken sunu sunu getircem diyorlar. Ki haberim oldugundan yemegim hazır olmus oluyor. Butun gunum yine mutfakta geciyor.
Ha bir iki derken aliskanlik haline getirdiler. Dun geldiler en sonunda anne yemegim var neden getiriyorsun diyorum. Israrla yapmami bekliyor. Istemiyorum yani zaten ogluma ayri kendimize ayri mutfağa giriyorum birde getirdiklerini hazırlamak icin giriyorum.
Ki oglum cok zor bi bebek uyuyan bir cocuk degil. Gecenin yorgunlugu var üstümde.
Kendiside girmiyor benim yapmami bekliyor inanin biktim okadar seyin üstune.
Bizim zaten sikintimiz derdimiz buyuk ne sikisikliklarla aldigim ev elden gidecek dertleri tek canlari ne istiyorsa o yensin.
En sonunda esime dedimki annenler aradiginda soyle benim yemegim var ne bu surekli birseyler getirip yemek yahu. Bir kere ac mi kalkmislar dedim. Ben kimsenin evinde karismiyorum ne yapildiginda ne yendigine.
Yapmadigi gibi surekli karisip duruyorlar kari koca. Geldiklerinde oyle bir sofra kuruluyorki sanirsiniz ozel davet veriyorum ne alaka yaa maksat karin doyurmak degilmi. Gittiklerinde 2 makina bulasik yikiyorum.
Yani tek derdim bu degil tabiiki bunu simdi adet halina getirmeye basladilar.
Ne kadar cirkin ve saygısızca bir laf bu köpekleri mi? Inanın siz onlardan daha çok midemi bulandirdiniz....Ne olursa olsun insan bir anne babaya köpek dermi ya insaf....pesistemem yan cebime koy hesabı. sonuçta babandan parayı alıyo yani. maddi yardımda bulunmayan o köpekleri( kaynana ve kayınbaba) evimden direk atardım
Iyi ama gelirken bi ciger bi balik bi mantar almasi maddi acidan ne kadar destek saglar bana. Ki zaten yiyip bitiriyorlar
Peygember efendimiz bile misafirlikte bunu uygun görmez müsade istenir ilk kim olursa olsun böyle videolar var kayda al izlet hocayı dinleyemedim kyda aldım dersinYa kizlar,
Dogum iznindeyim ve bebegime bakacagim bir sure. Esim maddi anlamda cok sikintili. Biraz buyuk olsa krese verecegim oglumu. Ben kendi ailemden destek goruyorum. Esimin ailesi hic umursamiyor. Krediyle ev aldik satmak uzereyiz neredeyse.
Esimin ailesi Geldiklerinde tek dusundukleri sey yemek yemek. Onlar geldiğinde inanin butun gun mutfaktan cikamiyorum. Cunku habersiz geliyorlardi bir sure.
Bi kac kez bizi evde yakalayamadilar oyle haber vermeye basladilar.Esimi arayip geliyoruz gelirken sunu sunu getircem diyorlar. Ki haberim oldugundan yemegim hazır olmus oluyor. Butun gunum yine mutfakta geciyor.
Ha bir iki derken aliskanlik haline getirdiler. Dun geldiler en sonunda anne yemegim var neden getiriyorsun diyorum. Israrla yapmami bekliyor. Istemiyorum yani zaten ogluma ayri kendimize ayri mutfağa giriyorum birde getirdiklerini hazırlamak icin giriyorum.
Ki oglum cok zor bi bebek uyuyan bir cocuk degil. Gecenin yorgunlugu var üstümde.
Kendiside girmiyor benim yapmami bekliyor inanin biktim okadar seyin üstune.
Bizim zaten sikintimiz derdimiz buyuk ne sikisikliklarla aldigim ev elden gidecek dertleri tek canlari ne istiyorsa o yensin.
En sonunda esime dedimki annenler aradiginda soyle benim yemegim var ne bu surekli birseyler getirip yemek yahu. Bir kere ac mi kalkmislar dedim. Ben kimsenin evinde karismiyorum ne yapildiginda ne yendigine.
Yapmadigi gibi surekli karisip duruyorlar kari koca. Geldiklerinde oyle bir sofra kuruluyorki sanirsiniz ozel davet veriyorum ne alaka yaa maksat karin doyurmak degilmi. Gittiklerinde 2 makina bulasik yikiyorum.
Yani tek derdim bu degil tabiiki bunu simdi adet halina getirmeye basladilar.
Bu nasıl bir üslup yahu.. Kimse kimseye maddi yardımda bulunmak zorunda değil. Bende bunu anlamıyorum. Kendine güvenmeyen evlenmesin ev almasın ve ya çocuk yapmasın arkadaş. Hiçbir aile para vermeye mecbur değil. Sizi yetiştirmişler bir zahmet ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı bilin. Haa bayanın ailesi yardımcı oluyormuş sağolsunlar. Onlar da mecbur oldukları için değil içlerinden geldikleri için yapıyorlardır.istemem yan cebime koy hesabı. sonuçta babandan parayı alıyo yani. maddi yardımda bulunmayan o köpekleri( kaynana ve kayınbaba) evimden direk atardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?