Zikkim yesin bu ne yaaacanım gene şükret ellerine birşey alıp getiriyorlarmış , biz ilk evlediğimzde bütün borcu üzerime yıktılar eve ekmek alacak parmaız yokken bile balkonunuzda kebaba çağırında yiyelim diyorlardı , kasaba borça et aldıkta kebap yedirdik , kp 3-4 kişilik yemek yiyor adamın gözü doymuyor bütün çocukları nefret ediyor yemege düşkünlüğünden , kv mutfagın eşiğine basmaz direk masaya oturur ee ondan sonra kocama avradın bizi istemiyor .. istemem tabiii
Zikkim yesin bu ne yaaa
Alistirmayin arkadaslar
Evlerinde yesin evlerinde otursunlar
Ailenizin yardım ettiğini biliyorlar mi. Belki o zaman biraz utanırlar. Biz de birşeyler yapalım derler.
geldiklerinde çık çocuğunla bi parka gidelim de eşin ne dedi çık komşuna git sözüm vardı dersin böyle olmaz çocuğun herşeyden değerli yada kapıpyı açma eşin sorarsa banyodayım de yada eşin sıkıntı yapmazsa söyle eşinin ailesine getirdiklerinde al kapının önüne koy yada koyma bizim evde var gerek yok dersin siz evinizde yiyin bize gerek yok de
Ben senın yerınde olsam annecım mutfak orda ne ıyı oldu geldiğin bende hiç dinlenemıyorum toruunun sağolsun hiç rahat bırakmıyor deyip pişkinlik yapardım. Böylece zırt pırt gelmezde :))
O zaman şu şekilde avantaja dönüştür. Al boşetleri at buzluğa. Yemeğim vardı şimdi uğraşmayalım de, yemeğini çıkar yoksa da çok yorgunum kahvaltılık yapalım de, koy çayı zeytin peynir. Israrlar yap derlerse, başka zaman yapıp beraber yeriz de. Ertesi gün çıkar pişir, eşinle yiyin. Çok insan muamelesi yapma. Tepene çıkmak üzereler. Biraz çekinsinler yahu, gelin ister mi müsade eder mi rahatsız olur mu diye...
Eşine söyluceksın ozaman ben yapmak ıstemedığim şeyi eşimin kulağına söylüyorum o yapıyo. Annesı anlıyo tabııYapmadimmi zannediyorsunuz yaptim ustune ustluk bana ne soyluyorsun der gibi bakiyor yapiver yiycekseniz yemeğim var dedim eee yapariz ne olmus diyor ama yerinden kipirdamiyor. Ki dusunun tavugu koydu ben cocukla ilgileniyordum yerinden kalkmadi ve yandi hesap edin artik
Seni yıldırmaya çalışıyorlar sende yapma bırak yansın kontrol et tabi anne bu yemeğe baksana yanıcak de geç our. Bir yanar iki yanar sonra ya yemeğeini kendi pişirir yada getirmezler. Burada süreklilik önemi sen bir kere deyip sonra gene kendin yapmaya başlamışsın hata etmişsin.Yapmadimmi zannediyorsunuz yaptim ustune ustluk bana ne soyluyorsun der gibi bakiyor yapiver yiycekseniz yemeğim var dedim eee yapariz ne olmus diyor ama yerinden kipirdamiyor. Ki dusunun tavugu koydu ben cocukla ilgileniyordum yerinden kalkmadi ve yandi hesap edin artik
yapmıcam de açık açık o zaman sende bi annenin evledısın sana böyle yapmaya hakları yok açma kapıyı komşuya gitmiştim de birşey de o sırada gelmişlerdir de sana emir verceklerine girsinler mutfağa yada bigün anneni çağır sizde kalsın o söylesin yada söylemesin rahatsız olurlar belki annen kalsın yanında belki gelmezler bunlar da nasıl insan yaEsimi 1 gun onceden ariyorlar haberim yokmus gibi yapamamki. Kac kere soyledim artik getirmeyin diye sinirlerim bozuluyor artik esimle birsuru kavga ediyoruz okadar sikildimki bu durumlardan
Bu nasıl bir üslup yahu.. Kimse kimseye maddi yardımda bulunmak zorunda değil. Bende bunu anlamıyorum. Kendine güvenmeyen evlenmesin ev almasın ve ya çocuk yapmasın arkadaş. Hiçbir aile para vermeye mecbur değil. Sizi yetiştirmişler bir zahmet ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı bilin. Haa bayanın ailesi yardımcı oluyormuş sağolsunlar. Onlar da mecbur oldukları için değil içlerinden geldikleri için yapıyorlardır.
Çok üslupsuzsunuz....
Sevgili konu sahibesi. Çözüm basit. Yapmayın! Yapmayın yani. Yemeğiniz varken tekrar tekrar yapmışsınız ve tepenize çıkarmışsınız. Alışkanlık haline getirmişler bu durumu. Bir arkadaş daha tavsiye etmiş. Anne ben de hiç dinlenemiyordum ne iyi oldu geldiğin birazcık uzanayım deyip oğlunuzu bırakıp uyuyun. Emin olun çocukla ilgilenmekten yemek yapamaycak ve anlayacaktır zorlandığınızı. En azından azıcık yakınsa bile lafı yapıştırırsınız. Anne hemen sızlanma ben aylardır yemek çocuk temizlik hep birarada yürütüyorum diye.
yılma hiç yansın elleme mutfakta yangında çıksa elleme eşinde anlasın az bazı şeyleri ççocuğu al uyutcam ben de geç yatak odasına kitle kapınıEsimi 1 gun onceden ariyorlar haberim yokmus gibi yapamamki. Kac kere soyledim artik getirmeyin diye sinirlerim bozuluyor artik esimle birsuru kavga ediyoruz okadar sikildimki bu durumlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?