• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadeceee merakk

Ayrıca şöyle bir şey var. Ben yakın arkadaşlarım ne fotoğraf eklese direk beğenirim. Dünya çirkini de olsa her şeyi beğeniyorum yani :) Sizle olanları beğnmemiş olması çok çok tuhaf

acaba diyorum eşimi girmişti onun profiliyle. ama eşi kendi profiliyle zaten çoğu resmimizi beğenmişti, eşimin tek olduğu resim dahil.

evet evet öyle olabilir,bende ilk öyle düşün fakat sonra öyle olsa bunu eklerdi dedim konusuna

Ayrıca şöyle bir şey var. Ben yakın arkadaşlarım ne fotoğraf eklese direk beğenirim. Dünya çirkini de olsa her şeyi beğeniyorum yani :) Sizle olanları beğnmemiş olması çok çok tuhaf

hıhı, beğenmedi. genel olarak benim resimlerimi beğenmiyor.küçüklük resimlerimi beğenmişti bi ara, o kadar

bi kaç defa böle bişi olduğunda ousa pat die söledim, içimde tutamıyorum hiçbişeyii
oda her seferinde abartıyosun, işin gücün yok, canın sıkıldığında oturup düşünüyosun acaba napimde gerginlik olsun diye

öyle diyoorr..
ama bence ben haklıyım

hak hukuk işi değil mesele ama şu bir gerçek ki kadınlar zarar verebilecek kadınları hissediyor sen uzaklaştırmaya bak başka bşii yapma eşinin aklına girme

evet evet öyle olabilir,bende ilk öyle düşün fakat sonra öyle olsa bunu eklerdi dedim konusuna

yok çünkü eşi beğendi zaten niye iki defa beğensin.hem beğendiği saatte eşi evde bile değildi

hak hukuk işi değil mesele ama şu bir gerçek ki kadınlar zarar verebilecek kadınları hissediyor sen uzaklaştırmaya bak başka bşii yapma eşinin aklına girme

benim kalp gözüm açık, hemen hissederim
hem cinlerimde var benim :27:

şaka bi yana fal baktırdım, falcı senin cinlerin var dedi

birşey soracam
20-30 tane resimden, sevgiliniz/eşiniz sadece bir tanesinde tek olsa, diğerlerinde hep sizinle olsa ve sizin en yakın arkadaşınız gidip sadece onun o tek olan resmini beğense ne düşünürdünüz?

ben çirkinmiyim yani :14:

Bana sorma beni taşlıyorlar sonra :1:

Huylanırdım, rahatsız olurdum bende.

Damarıma gelirse onu da bu şekilde rahatsız edecek şeyler bile yapabilirdim nihaha! :23:

Sil gitsin hatta engelle göremesin hiç kafanı yormaya değmez, sorarsa da aa alla alla nası oldu falan dersin :35:

Huylanırdım, rahatsız olurdum bende.

Damarıma gelirse onu da bu şekilde rahatsız edecek şeyler bile yapabilirdim nihaha! :23:

acaba bana gıcıklıkmı yapıyor?
bi keresinde eşi birine benim için güzel demişti, şimdi hatırladım. öyle demişlerdi bana, eşiyle biz aynı etnik kökene aitiz oda demiş Carrie güzel kız.
yoksa eşinimi kıskandırmaya çalışıyor?

Sil gitsin hatta engelle göremesin hiç kafanı yormaya değmez, sorarsa da aa alla alla nası oldu falan dersin :35:

bişey daha hatırladım.
ben sarışınım renkli gözlü, bana durup dururken dediki eşimi hayatta sarışından kıskanmam, eşim hiç sevmez sarışınları, dünyada tek bi kadın kalsa oda sarışın olsa hayatta bakmaz, esmer hastasıdır (kendide esmer) demişti

korkuyorum kendini beğenmiş insan moduna girecem diye o yüzden eşimi beğenio diye kendimi avutuyorum.
yok eşim sarışınlardan hoşlanmaz zartt tuuruuu zurtttt kadın sana sinyali vermiş.. çelme tak yere kapaklansın olsun bitsin.:27:

Back
X