- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba diyorum eşimi girmişti onun profiliyle. ama eşi kendi profiliyle zaten çoğu resmimizi beğenmişti, eşimin tek olduğu resim dahil.
Bence kesinlikle değilsin.
bide evlimi kadın :S
Ayrıca şöyle bir şey var. Ben yakın arkadaşlarım ne fotoğraf eklese direk beğenirim. Dünya çirkini de olsa her şeyi beğeniyorum yani :) Sizle olanları beğnmemiş olması çok çok tuhaf
bi kaç defa böle bişi olduğunda ousa pat die söledim, içimde tutamıyorum hiçbişeyii
oda her seferinde abartıyosun, işin gücün yok, canın sıkıldığında oturup düşünüyosun acaba napimde gerginlik olsun diye
öyle diyoorr..
ama bence ben haklıyım
evet evet öyle olabilir,bende ilk öyle düşün fakat sonra öyle olsa bunu eklerdi dedim konusuna
hak hukuk işi değil mesele ama şu bir gerçek ki kadınlar zarar verebilecek kadınları hissediyor sen uzaklaştırmaya bak başka bşii yapma eşinin aklına girme
birşey soracam
20-30 tane resimden, sevgiliniz/eşiniz sadece bir tanesinde tek olsa, diğerlerinde hep sizinle olsa ve sizin en yakın arkadaşınız gidip sadece onun o tek olan resmini beğense ne düşünürdünüz?
ben çirkinmiyim yani![]()
Bana sorma beni taşlıyorlar sonra![]()
hangi kadın evli yav, kadın kaynının sevgilisi değil mi :44::44:
Huylanırdım, rahatsız olurdum bende.
Damarıma gelirse onu da bu şekilde rahatsız edecek şeyler bile yapabilirdim nihaha!![]()
Sil gitsin hatta engelle göremesin hiç kafanı yormaya değmez, sorarsa da aa alla alla nası oldu falan dersin![]()
beğenen kişi kıskanç ..seni kıskanıyor muhtemelen. çekemiyor![]()
yok eşim sarışınlardan hoşlanmaz zartt tuuruuu zurtttt kadın sana sinyali vermiş.. çelme tak yere kapaklansın olsun bitsin.korkuyorum kendini beğenmiş insan moduna girecem diye o yüzden eşimi beğenio diye kendimi avutuyorum.
diyemedin mi beni niye beğenmiyon arkadaş diye.![]()