• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadeceee merakk

sen işi şakaya vurmuşsun ama ben olsam yavaştan irtibatımı keserdim o edepsiz kadınla :20:

şakaya vurmadım, aklımın bi kenarında
ama bi sıkıntım daha var
başka bi konuda yazmıştım.
yine ousla alakalı
bu aralar kızlar arasında baya popüler kendisi ve bir gün elimde kalacak

düşünebileceim tek şey senin manyak olduğun :27: güzelim eşini değerlendiriyolar sen niye çirkin olasın

sanırım menstrual dönemdesin :37:

düşünebileceim tek şey senin manyak olduğun :27: güzelim eşini değerlendiriyolar sen niye çirkin olasın

sanırım menstrual dönemdesin :37:

yok değilimm :37:
ne olduğunu anlatsamm hepiniz bana hak vericeksiniz :47:

şakaya vurmadım, aklımın bi kenarında
ama bi sıkıntım daha var
başka bi konuda yazmıştım.
yine ousla alakalı
bu aralar kızlar arasında baya popüler kendisi ve bir gün elimde kalacak

o başka, o konuyu ayrıca incelersin :34:
ama bu kocasından yana dertli, boylu poslu sakin adam düşkünü kadın pek tehlikeli geldi bana.

kısaca özetlicem.
bi tane kız vardı.deşifre olmamak için bazı detayları sölemiyorum. bi şekilde ousun telefon numarası onda vardı. durup dururken ousu arıyodu, gece bile arıyodu, mesaj çekiyodu.ben kavga ettim onla ama hala ısrarla aynı şeyleri yapıodu şimdide ousun kardeşiyle çıkmaya başladı 2 dakkada onlada kavga ettirdi beni

ne demişler face beğenilerine inanma,facesizde kalma... :60:

bende çok dikkat ederim,mutlaka birlikte çekilen fotolarını beğenirim..aslında senin yerinde bende olsam bende takardım.. :37:

sen yinede çok sallayıp kendini strese sokma,densiz belki seni çekemiyordur. :27:

merak etme sende bu çılgınlık varken hiç beklemediği ama senin beklediğin biranda kadını taşın gediğine otutturursun.. :ssz:

ne demişler face beğenilerine inanma,facesizde kalma... :60:

bende çok dikkat ederim,mutlaka birlikte çekilen fotolarını beğenirim..aslında senin yerinde bende olsam bende takardım.. :37:

sen yinede çok sallayıp kendini strese sokma,densiz belki seni çekemiyordur. :27:

merak etme sende bu çılgınlık varken hiç beklemediği ama senin beklediğin biranda kadını taşın gediğine otutturursun.. :ssz:

bi şekilde bunun hesabını sorarım elbet
ben hiçbirşeyi unutmam kii

benim olan benimdir, ya benimdir ya kara toprağın

Kız adama ne yaptın öle kadınların gözdesi haline gelmiş. Şeytan tüyünü mü bıraktı ne yaptı ousa..

Kız adama ne yaptın öle kadınların gözdesi haline gelmiş. Şeytan tüyünü mü bıraktı ne yaptı ousa..

bilmiyorum ne oldu iştee
beni hasta etmek için ellerinden geleni yapıyolar
bu aralar öylee
:ssz:

benim şeytan tüyüm koptu bu arada
bi tane kolumda vardı :14:

kısaca özetlicem.
bi tane kız vardı.deşifre olmamak için bazı detayları sölemiyorum. bi şekilde ousun telefon numarası onda vardı. durup dururken ousu arıyodu, gece bile arıyodu, mesaj çekiyodu.ben kavga ettim onla ama hala ısrarla aynı şeyleri yapıodu şimdide ousun kardeşiyle çıkmaya başladı 2 dakkada onlada kavga ettirdi beni

$kusan.gif ıyyyy ne vıcık bir kızmış,haklısın bebem...

eşin ve ailesine takmış yüzsüz kafayı Eki Görüntüle 798951 $TATLIIIIIIIIIII2.gif Allah yardımcın olsun işin zor müstakbel eltinle.. kendi ruh sağlığın için duyma,görme,bilme :51:

Eki Görüntüle 798950 ıyyyy ne vıcık bir kızmış,haklısın bebem...

eşin ve ailesine takmış yüzsüz kafayı Eki Görüntüle 798951 Eki Görüntüle 798952 Allah yardımcın olsun işin zor müstakbel eltinle.. kendi ruh sağlığın için duyma,görme,bilme :51:

ruh hastası, ousun kardeşi herkesle kavga etti onun yüzünden.
eskiden benle uğraşıp dururdu ousa vurdum bile onun yüzünden
niye arıyo seni nie yüz veriyosun diyodum kızda kahkaha atıyodu ousu bendemi kıskanıyosun diye, sonra yine arıyodu.
evden bile arıyodu yaaww

Arkadaşım/Arkadaşlarım,herkesin beğenisine sunulmuş,resmin altında beğeni butonu olan her resmi,herkesinde görebileceği bir sayfada beğenebilir.Resmi koyarken sadece benle olanları beğenin,eşimin yalnız koyduğum resmini beğenmeyin diye bir ibare yazmadıysam eğer.Ben de face te arkadaşlarımın resimlerini beğenirim.Eşleriyelede arkadaşım onların da resimlerini beğenirim.Bazen komik,bazen artistik resimlerde koyarlar.Hiç düşünmem,hiç aklımın ucundan geçmez,bunun eşinin yalnız resmini beğenirsem yanlış anlaşılırmıyım diye.Yanlış anlaşılmayacak kadar tanırlar arkadaşlarım ahlakımı,yanlış anlayacağım,acabalarım olan insanla da arkadaşlık yapmam.Arkadaş çünkü adı üzerinde.Dertleştiğin,birşeyleri paylaştığın,yeri geldiğinde kocaları çekiştirdiğin arkadaş.Her yakışıklı olana da kızlar atlamıyor.Zekayla,yaşantıyla,konumla birleşirse yakışıklılık para eder.

suratsız patronum geldi
yarım saate kalmaz dönerim
gitmeyin bi yeree :3:

sen napardın peki tam olarak bnm yerimde olsaydın?

paronayak değilim ya da ölümcül kıskanç. ama biri onca fotoğraf arasında eşimin tek olduğu resmi beğeniyorsa ben bunun altında artniyet ararım. yani hepimizin arkadaşları var. onlarda gerek tek tek gerek eşleriyle fotoğraflar paylaşıyolar. benim asıl arkadaşım erkek olmasına rağmen tek fotoğrafını asla beğenmem, hep eşiyle olanları beğenirim ya da yorum yaparım. normali de budur zaten..

ayrıca daha önce eşinle ilgili sana söyledikleri, eşini övmesi falan..

peki sen ne düşünüyorsun? sence bu kadın benim düşündüğüm gibi kötü niyetliyse ve masum kadın ayaklarıyla eşine inceden yanaşmaya başlarsa, sezdirmeden yavaş yavaş.. eşin ne yapar? bence onu en iyi sen tanırsın. bu kadının masum hallerine, yanaşmasına kanar mı? karşılık verir mi?

her ne olursa olsun;

dedim ya ben olsaydım yavaştan irtibatımı keserdim bu kadınla..

çüşş :53: sen bu kızı şimdiye kadar niye paylamadın ki ?

niye face adresinde var ilişki kesilemeyecek bi kız mı ?

çüşş :53: sen bu kızı şimdiye kadar niye paylamadın ki ?

niye face adresinde var ilişki kesilemeyecek bi kız mı ?

patron bakmadan yazıyoum haa
hızlı hızlı

bu kıza bi iş yaptırıyodu eşim, ona ihtiyacı vardı bi nevi.
ama bozdum herşeyi, attırdım heryerden
kızıda doğduğuna pişman ettim ama bu sefer yine kız karşıma çıktı bu sefer kayınımın sevgilisi olarak

paronayak değilim ya da ölümcül kıskanç. ama biri onca fotoğraf arasında eşimin tek olduğu resmi beğeniyorsa ben bunun altında artniyet ararım. yani hepimizin arkadaşları var. onlarda gerek tek tek gerek eşleriyle fotoğraflar paylaşıyolar. benim asıl arkadaşım erkek olmasına rağmen tek fotoğrafını asla beğenmem, hep eşiyle olanları beğenirim ya da yorum yaparım. normali de budur zaten..

ayrıca daha önce eşinle ilgili sana söyledikleri, eşini övmesi falan..

peki sen ne düşünüyorsun? sence bu kadın benim düşündüğüm gibi kötü niyetliyse ve masum kadın ayaklarıyla eşine inceden yanaşmaya başlarsa, sezdirmeden yavaş yavaş.. eşin ne yapar? bence onu en iyi sen tanırsın. bu kadının masum hallerine, yanaşmasına kanar mı? karşılık verir mi?

her ne olursa olsun;

dedim ya ben olsaydım yavaştan irtibatımı keserdim bu kadınla..

yanaşsa bile eşim bişey yapmaz ki . ama banada söylemez, bilir delice davranacağımı
eşimin tipi değil bi kere, benim tam zıttım

yanaşsa bile eşim bişey yapmaz ki . ama banada söylemez, bilir delice davranacağımı
eşimin tipi değil bi kere, benim tam zıttım

olsun sen yine de eşeğini sağlam kazığa bağla :1::1::1:
yani hiç bişey olmasa, eşin yanaşmasa bile hoş mu bu durum Allasen :19:

edepsiz yahu, gözünün içine baka baka yaptığı hadsizliğe bak :41:

Back
X