• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadeceee merakk

arkadasim hic uzulme hic art niyetli deilsin.o kadar resimin arasindan sadece esimin tek oldugu bi resmi begenirse arkadasim bende ayni seyi dusunurum.bence sen hemen mesafe koy yoksa sonra kotu bi sekilde gorusmeyebilirsiniz.ayrica hic sorma bile neden boyle yaptin diye kendini onemsemesin.mesafe koyarsanda kesinlikle esine soyleme sebebini.belliki kadin esinden hoslaniyo.ama esinde ona karsi bisey yok essegin aklina karpuz kabugu sokma yani..

olsun sen yine de eşeğini sağlam kazığa bağla :1::1::1:
yani hiç bişey olmasa, eşin yanaşmasa bile hoş mu bu durum Allasen :19:

edepsiz yahu, gözünün içine baka baka yaptığı hadsizliğe bak :41:

EEE herhalde erkek buu
ben yaptığım araştırmalar sonucu erkekler karılarının/sevgililerinin tam zıttıyla aldatıyomuş :ssz:

arkadasim hic uzulme hic art niyetli deilsin.o kadar resimin arasindan sadece esimin tek oldugu bi resmi begenirse arkadasim bende ayni seyi dusunurum.bence sen hemen mesafe koy yoksa sonra kotu bi sekilde gorusmeyebilirsiniz.ayrica hic sorma bile neden boyle yaptin diye kendini onemsemesin.mesafe koyarsanda kesinlikle esine soyleme sebebini.belliki kadin esinden hoslaniyo.ama esinde ona karsi bisey yok essegin aklina karpuz kabugu sokma yani..

o çok mutsuz hep anlatıyo bana eşini. bi ara boşanmayı bile düşünüyodu.bana iltifat etmiyo diyodu, benle zaman geçirmiyor beni önemsemiyor, ben yokmuşum gibi davranıyo dio hep.
geçen sordu bana eşin napıyo arıyomu seni konuşuyomusunuz özlemişmi seni, ee herhalde dedim yakında gelicek yanıma özlemiş, bi günlüğünede olsa gelicem diyo dedim , ne güzel dedi...X bana hiç öle yapmıyo hiç sevildiğimi hissetmiyorum dedi

Canım benim abartmıyosun ayrıntıları da okudum, fazla iyisin sanırım :) Eşine bu şüphenden bahsettin mi belki onun da sezdiği bir şeyler vardır sana söylemiyodur. Dikkat o kadına. Samimi falan değil :)

arkadaşım.....aynı zamanda eşimin arkadaşının karısı........
bi zamanlar bana çok şanslısın boylu poslu yakışıklı kocan var demişti..........
hobaa :44: şüphe yapma kendi mutluluğunu düşün böyle insanlara taviz verme, kafanda kurma ahlaklı kadınsa öyle şeylere yeltenmez herhalde kötü niyetine söylememiştir belki bilemedm :44:

Son düzenleme:
Canım benim abartmıyosun ayrıntıları da okudum, fazla iyisin sanırım :) Eşine bu şüphenden bahsettin mi belki onun da sezdiği bir şeyler vardır sana söylemiyodur. Dikkat o kadına. Samimi falan değil :)

yok bahsetmedim
zaten öle bişey dediğimde direkt senin hayal gücün pek genişmiş diyor.

hobaa :44: şüphe yapma kendi mutluluğunu düşün böyle insanlara taviz verme, kafanda kurma ahlaklı kadınsa öyle şeylere yeltenmez herhalde kötü niyetine söylememiştir belki bilemedm :44:

niye beğeniyor o zaman resmi?
bi tanecikkkkk daha beğenseydi böyle olmazdı...........

niye beğeniyor o zaman resmi?
bi tanecikkkkk daha beğenseydi böyle olmazdı...........

için raht değilse o kadınla kocanı aynı yere birdaha getirme eşininde aklına sakın böyle düşüncenden bahsetme aklında yokken aklına girmiş olursun kadında yüz vermeye meraklı biriyse işler değişir maazallah ondan sen dikkat et yuvandan huzurunu eksik etme o kadını hayatınızdan çıkar bir sebeb bir şey yarat görüşmeye engel ol sitedende engelle gitsin :) takma kafana be kuzucum

için raht değilse o kadınla kocanı aynı yere birdaha getirme eşininde aklına sakın böyle düşüncenden bahsetme aklında yokken aklına girmiş olursun kadında yüz vermeye meraklı biriyse işler değişir maazallah ondan sen dikkat et yuvandan huzurunu eksik etme o kadını hayatınızdan çıkar bir sebeb bir şey yarat görüşmeye engel ol sitedende engelle gitsin :) takma kafana be kuzucum

bi kaç defa böle bişi olduğunda ousa pat die söledim, içimde tutamıyorum hiçbişeyii
oda her seferinde abartıyosun, işin gücün yok, canın sıkıldığında oturup düşünüyosun acaba napimde gerginlik olsun diye

öyle diyoorr..
ama bence ben haklıyım

valla ben işkillenirdim.söylediklerine de bakarak.ama bunu paylaşmayın eşinizle ( sözüm meclisten dışarı eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi)

birşey soracam
20-30 tane resimden, sevgiliniz/eşiniz sadece bir tanesinde tek olsa, diğerlerinde hep sizinle olsa ve sizin en yakın arkadaşınız gidip sadece onun o tek olan resmini beğense ne düşünürdünüz?

ben çirkinmiyim yani :14:

kadının kötü niyeti işte seni çekemediğini bi kadın bu kadarmı alalen belli eder pes

resim normalde böyle birşeydi o yüzden kırptım kendimi :9:
$5-f8b300d1df3e790609193d45353f17d3.webp

kadının kötü niyeti işte seni çekemediğini bi kadın bu kadarmı alalen belli eder pes

acaba diyorum eşimi girmişti onun profiliyle. ama eşi kendi profiliyle zaten çoğu resmimizi beğenmişti, eşimin tek olduğu resim dahil.

Back
X