• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadeceee merakk

yok eşim sarışınlardan hoşlanmaz zartt tuuruuu zurtttt kadın sana sinyali vermiş.. çelme tak yere kapaklansın olsun bitsin.:27:

aslında eşimde eşiyle pek arkadaş değil artık. sordum niye diye, onun ortamı bozuk dedi.
rakı meze,karı kız sofraları bana ters böyle şeyler demişti. ama söyleme X ablaya dedi

senin yerinde olsam bende sinir olurdum ama kafana takma, çünkü kadın bayağı sizi kıskanıyor.
ben olsam görüşmez siler engeller, bir daha yüzüne bakmazdım.
kim olursa olsun kocamın gözünün içine yiyecek gibi bakarsa kafasını kırarım.

sen paranoyak falan değilsin, o kadın fesat.

eşinede bahsetme artık, bir tarafı kalkınca indirmek zor oluyor. :34:

ruh hastası, ousun kardeşi herkesle kavga etti onun yüzünden.
eskiden benle uğraşıp dururdu ousa vurdum bile onun yüzünden
niye arıyo seni nie yüz veriyosun diyodum kızda kahkaha atıyodu ousu bendemi kıskanıyosun diye, sonra yine arıyodu.
evden bile arıyodu yaaww

ayrıca şu kaynının sevgilisi bana hiç masum gelmedi, sen iyi sabretmişsin. densiz şeye bak o telefonu yedirirdim ona(gerisini anla sen)
boşver kız bu kadar fesatken kaynında gerçek yüzünü görür, herkes kendi yoluna bakar.

acaba bana gıcıklıkmı yapıyor?
bi keresinde eşi birine benim için güzel demişti, şimdi hatırladım. öyle demişlerdi bana, eşiyle biz aynı etnik kökene aitiz oda demiş Carrie güzel kız.
yoksa eşinimi kıskandırmaya çalışıyor?

al sana sebep işte ,seni çekemediği için yapıyor işte bariz ortada, cidden eşini ayartmak gibi bi niyeti olsa böyle alalen belli edicek bir şey yapmaz aksine hiç belli etmeden yapmaya çalışırdı

hiçbir sıkıntı yok içiniz rahat olsun. ne şanslısınız ki ciddi kafaya takacak bir şeyiniz yok bu ara ondan böyle minik şeyler göze batar olmuş :)

Ben bunu bir proplem olarak görmeyenlere gerçekten şaşırıyorum yani bu nasıl bir rahatlıktır onlar için:53::53::53::53
Kadın tutsun birlikte olduğunuz resimleri beğenmeyip içlerinden tek birtanesi..
Oda eşinizin tek olduğu resmi beğensin..
Ne olursa olsun ben bunda bir artniyet ararım
Hatta gider sorarım bile yani.. bence siz haklısınız bu takıntı felan da değil. yani düşünüyorum da şimdi
Ben olsam çıldırırm:47::47::47::47:

Konuların mı şaka yoksa sen mi şakasın bilmiyorum ama eğlenceli birisi olduğun kesin :81::81:

Ben olsam ben de deli olurdum. Hatta silerdim hayatımdan da çıkartırdım.

kimin dediğine bağlı iyi tanıdığım güvendiğim biriyse takmazdım ama çok samimi olmadığım biri olsaydı bende gıcık olurdum carriecim :ssz: buarada gri olmuşsun :27:

bence azcık bi kıskançlık varrr. ama hepimizde var bu merak etme :44:

valla ben de senin gibi tepki verirdim sanırım.
ama hiç sıkma canını, git altına canım kocacım gibilerinden birşeyler yaz.
neticede koca senin feysbuk senin değil mi şekerim :47:

valla ben de senin gibi tepki verirdim sanırım.
ama hiç sıkma canını, git altına canım kocacım gibilerinden birşeyler yaz.
neticede koca senin feysbuk senin değil mi şekerim :47:

hee yazmıştım onu zaten :)))
bu arada beğenenlerden sadece o beğenmiş bayan olarak, geri kalaların hepsi erkek.

sonra 2 erkek geldiler bizi dışarı çıkardılar pastaneye gittik. masada oturuyoruz ben onun karşısında ousta onun ousun karşısında.bakıyorum ousa dik dik bakıyor gözlerinin içine bakıyor.
o zaman önemsemedim ama şimdi hatırladım.

ama iyi bi kız samimi, severim onu, aklıma kötü bişi getirmek istemiyorum.
ama kızdım, nasıl benim resimlerimi beğenmez.neden????

Cariee sendeki güven beni öldürecek.Kızı zerre kadar tehdit görmüyosun:))
Bana LIKE yapmadı diye kafa yoruyorsun.At şuraya afilli bir poz.Hepimiz LIKE verelim ...

Şu senin maymunu sevmedigimi demiştim.Şimdi biz ne desek te senin yaranı sarsak:))
Önce ikna olmamız lazım...Ous tan daha AFİLLİ olduguna:))

KIZA GELİNCE BEN ÇOK DA İYİ NİYETLİ BULMADIM.BOŞ TENEKE MİSALİ.ADAMIN SADECE DIŞINA MI BAKIYORMUŞ???

Sanırım kızda güzel degil.Öyle masada oturcak kocamın yüzüne gözüne dik dik bakıcak.Ben kıskanç olucam.Daha önceki dedikleriyle 120.000 volt çarpman gerekirdi...

Sen harbiden kızı önemsemiyorsun...eğlence istiyorsun...Ousu özledin dimi yine ???

bişey daha hatırladım.
ben sarışınım renkli gözlü, bana durup dururken dediki eşimi hayatta sarışından kıskanmam, eşim hiç sevmez sarışınları, dünyada tek bi kadın kalsa oda sarışın olsa hayatta bakmaz, esmer hastasıdır (kendide esmer) demişti

Puuuhahah ahhahaha...Hatun sana acayip gıcık Carrie...Sen daha eglen...Bir fırsatını bulsa ESMERİN TADI diye HERKESE YETERİM diye dolancak nara ata ata...Komplex yapmış canım bariz...

Senin hayatın bayağı hareketli yaa...Biri de vardı yalancı diyodun maskesini düşürsem mi felan.eşinden önce ne fındıklar kırdı vs ...

Elini sallasan dövülesi biri var...işin zor:))

Bir gün evire çevire dövdüm,o duvar senin bu duvar benim sektirdim top gibi başlığında bir şey okusam bana süpriz olmuyacak:))

Cariee sendeki güven beni öldürecek.Kızı zerre kadar tehdit görmüyosun:))
Bana LIKE yapmadı diye kafa yoruyorsun.At şuraya afilli bir poz.Hepimiz LIKE verelim ...

Şu senin maymunu sevmedigimi demiştim.Şimdi biz ne desek te senin yaranı sarsak:))
Önce ikna olmamız lazım...Ous tan daha AFİLLİ olduguna:))

KIZA GELİNCE BEN ÇOK DA İYİ NİYETLİ BULMADIM.BOŞ TENEKE MİSALİ.ADAMIN SADECE DIŞINA MI BAKIYORMUŞ???

Sanırım kızda güzel degil.Öyle masada oturcak kocamın yüzüne gözüne dik dik bakıcak.Ben kıskanç olucam.Daha önceki dedikleriyle 120.000 volt çarpman gerekirdi...

Sen harbiden kızı önemsemiyorsun...eğlence istiyorsun...Ousu özledin dimi yine ???

ben süperim yaaaaaa :3::3::3:
ben oustanda güzelim o arkadaştanda güzelim :3::3:
ama diyorum ya ben normalde çok kıskancım bazen ousu çıldırtıyorum resmen.
tehdit olarak gördüğümden değil gururuma yediremediğimden yapıyorum öyle.
benim malıma kimse yan gözle bakamaz.
ousu özledim zaten bu gece geliyor uçaktadır şimdi onu bekliyorum :1:

Puuuhahah ahhahaha...Hatun sana acayip gıcık Carrie...Sen daha eglen...Bir fırsatını bulsa ESMERİN TADI diye HERKESE YETERİM diye dolancak nara ata ata...Komplex yapmış canım bariz...

Senin hayatın bayağı hareketli yaa...Biri de vardı yalancı diyodun maskesini düşürsem mi felan.eşinden önce ne fındıklar kırdı vs ...

Elini sallasan dövülesi biri var...işin zor:))

Bir gün evire çevire dövdüm,o duvar senin bu duvar benim sektirdim top gibi başlığında bir şey okusam bana süpriz olmuyacak:))

etrafımda çok dövülesi insanlar var
ya ben onları bi gün dövecem
ya bi gün dövülmüş bi halde yara bere içinde buraya gelicem :27:

Back
X