• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadeceee merakk

hööönnnnkkk??? Ya seninn koca çok afilli,ya sen hakkaten kıskançsın yahu?
Bu kadar tesadüf olur mu? Rahatla biraz...
Onu da bırak kaynın düşünsün gerçekse durum...
çok sürmez,harbiden sen birilerini yolarsın:))
iyi ki adamı memlekete yolladın...gözden ırak,karantinaaaa.))

yok yok sebepsiz yere kıskanç değilim
eşim saftır

neyseee zaten onun ağzının payını verdim uzaklaştırdım
kaynanamıda dolduruş getirdim bütün sülaleyide :27:

bence bu daha önemli bir dert. nihayetinde daha yakında:) ama şu an sadece çıkıyorlarmış bence hiç kafana takma. en önemlisi bu düşüncelerini asla eşinle paylaşma. geçerli mantıklı bahanelerle uzak durmayı başarabilirsin bence

eşim biliyor çünkü kaç defa kızı yerin dibine soktum :27:

Gerçekten çok saçma olmuş ben olsam sorardım böyle şakasına gibi ne o kız bnim olduğum fotoğrafları neden beğenmedin de X in tek olduğunu beğendin diye ne var yani o kendine güvenip beğeniosaa bende sorardım hiç çekinmem :1:

görmedim ki ondan sonra onu
ne telefonda ne internette :1:

resmen bilinçli yapılmış bişey bence...
aslında sizi beğenmediğinden değil, ama başka bişey var gibi, ...

haklısın arkadaşım, bizde nişanlıyken eşimle olan bi dünya fotolarımızı değilde eşimin yalnız olduğu fotoyu beğenmişti bi kız kim olduğunu bilmiyorum, eşim bakıodu o görmüodu ama ben bakınca görüodm, sonra arkadaşıının sayfasından girip baktı görmüş tanımıyorum vs dedi, hesapta fake ti zaten, ama kudurmuştum valla :27::27: hahah aklıma geldi bak,

sonuna kadar haklısın canim , öylesi durumda insan art niyet illaki arar. eşimden hoşlanan akrabası bile nişan fotomuzu beğenip yorum yapmıştı tebrik msjıyla , normali budur , ilgisini biliyordum da duymuştum da ama dozunda ve olması gereken o olduğu için kızılmaz böylesine,kıskanmadım bile ama herkes bi haddini bilsin demi ama , SENİN HAKLI OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM TATLIM arkadaşına ya mesafe koy yada bi laf koy yani bi şekilde içinde kalmasın :1::1:

diğer kızı da kaale alma , görüşme bi şekilde, eşine de deme aklına düşürme , sen ayarlarsın bir arada olmamayı :34:

resmen bilinçli yapılmış bişey bence...
aslında sizi beğenmediğinden değil, ama başka bişey var gibi, ...
ne gibi bişey mesela sence?

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Allah senin gibi elti vermesin.kızın dibine filizlenmeden kibrit suyu dökmüşsün...eheheheh...
benim tarafa da gelsene Carrie...yoluncak o kaa kaz var ki...

vallahide döktüm billahide döktümmm
öyle bir yolarım kiii ben kendimi kaybediyorum ona göre :27: yükselenim akrep :27:

demışsındır sen ınanırım :9::9: kaynana tabı şoook

şok oldu tabi.
kayınımada patladım. dedim ona o kızla karşıma çıktım s......sin gitsin ne hali varsa görsün gebertirim onu dedim :47:

haklısın arkadaşım, bizde nişanlıyken eşimle olan bi dünya fotolarımızı değilde eşimin yalnız olduğu fotoyu beğenmişti bi kız kim olduğunu bilmiyorum, eşim bakıodu o görmüodu ama ben bakınca görüodm, sonra arkadaşıının sayfasından girip baktı görmüş tanımıyorum vs dedi, hesapta fake ti zaten, ama kudurmuştum valla :27::27: hahah aklıma geldi bak,

sonuna kadar haklısın canim , öylesi durumda insan art niyet illaki arar. eşimden hoşlanan akrabası bile nişan fotomuzu beğenip yorum yapmıştı tebrik msjıyla , normali budur , ilgisini biliyordum da duymuştum da ama dozunda ve olması gereken o olduğu için kızılmaz böylesine,kıskanmadım bile ama herkes bi haddini bilsin demi ama , SENİN HAKLI OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM TATLIM arkadaşına ya mesafe koy yada bi laf koy yani bi şekilde içinde kalmasın :1::1:

diğer kızı da kaale alma , görüşme bi şekilde, eşine de deme aklına düşürme , sen ayarlarsın bir arada olmamayı :34:

e yaanii art niyet aranacak kadar bi durum zaten, durup dururken öle
ama bnm resimlerimi beğenmez
az önce face de gördüm yazdım ama cvp vermedi :ssz:

bence hiç te tenezzül edip yazma, hiç beklemediği bi anda başka bi lafı yeri gelince yapıştır anlasın , öyle bi baglaki nedemek istediğini anlasın yani, beni nie beğenmedin die şımartma , o kim yani beğenmese ne, amaç o hareketi yedirtmek , olmadı sende ona aynısını yaparsın .

bu hatun eşinizi beğeniyor bu belli. ama sizi ve ilişkinizi de çok kıskanıyor bence. eşinize söyleyip te bi tarafını kaldırmayın. herkes beni beğeniyo kahretsin çok yakışıklıyım moduna girmesin hiç gerek yok

bence hiç te tenezzül edip yazma, hiç beklemediği bi anda başka bi lafı yeri gelince yapıştır anlasın , öyle bi baglaki nedemek istediğini anlasın yani, beni nie beğenmedin die şımartma , o kim yani beğenmese ne, amaç o hareketi yedirtmek , olmadı sende ona aynısını yaparsın .

o zaman kendisi beni arayana dek ben aramiyim onu hiç

bu hatun eşinizi beğeniyor bu belli. ama sizi ve ilişkinizi de çok kıskanıyor bence. eşinize söyleyip te bi tarafını kaldırmayın. herkes beni beğeniyo kahretsin çok yakışıklıyım moduna girmesin hiç gerek yok

çirkin bilse kendini daha çok hoşuma gidicek

birşey soracam
20-30 tane resimden, sevgiliniz/eşiniz sadece bir tanesinde tek olsa, diğerlerinde hep sizinle olsa ve sizin en yakın arkadaşınız gidip sadece onun o tek olan resmini beğense ne düşünürdünüz?

ben çirkinmiyim yani :14:
Ben olsam garipserdim açıkçası. Bence onun begendigi resmi sil sonra o dusunsun acaba 30 resimden niye benim begendigimi sildi diye:DDD

Back
X