• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadiyem33' ün Yeni Diyet Günlüğü

kızlar ben de 3 buçuk kilo verdim, 3 kilo bende çok belli olmaz biliyorum ama birileri aaa biraz zayıflamışsın dese dünyalar benim olurdu ama yok:52::52::52::52::52:

kesinlikle olur..o 3 kilo neredeyse 1 beden..neredeyse diyorum cunki kiminde farkli olabiliyor ama kesinlikle fark eder..harika gidiyosunuz kizlar..cizelgeler süper

kızlar ben de 3 buçuk kilo verdim, 3 kilo bende çok belli olmaz biliyorum ama birileri aaa biraz zayıflamışsın dese dünyalar benim olurdu ama yok:52::52::52::52::52:
demeleri lazım ama demiyorlar işteee
kesinlikle olur..o 3 kilo neredeyse 1 beden..neredeyse diyorum cunki kiminde farkli olabiliyor ama kesinlikle fark eder..harika gidiyosunuz kizlar..cizelgeler süper

ozaman ben 2 beden inceldimmi:1: vallahi incelmeseydim olmayan kotumun içine rahatlıkla sığmazdım ve düğmesi kapanmayan çeketimin düğmesi kapanmazdı ama şimdi hepsi rahatlıkla oluyo:21:

kızlar yaa sizinde internetiniz böyle yapıyormu sinir oluyorum :47::47::47::47::47:
menümü bildiriyorum
sabah
1 dilim tahıllıekmek
1,5 patatesli omlet
4 yeşl zeytin
yarm kkdan az lıght peynir
domates salatalık

7fındık
1kurukayısı

4yk pırasa
3 yk kıymalı patates yemegi
1 dilim tahıllı ekmek
yarım kase yoğurt

bırazdan 1 ayva yerim (aldığım ayvalar büyük değil ondan hepsini yiyorum)
akşamada neyapsam bilmiyorum
şimdiyekadar 1buçuk lt den fazla su içtim 2. yeşil mate karışımımı demledim onu içiçem
şuana kadar yarım saat bisiklet sürdüm akşamada leslie yapcam ve sıkılışma hareketleri yaparım

kızlar menüme ek olarak
1 ayva
1 havuç
1 küçük parça salçalı ekmek(2 lokmalıkdı)

akşam
1 kase topalak çorbası
2 parça fısında tavuk
bolbol salata

regl olcam ya canım çok kötü şerbetli tatlı istiyo:41:
bolbol suu yeşil çay

bu beden kavramı da çok değişiklik gösteriyo ya. bazı yerde 44 bol gelirken kimi yerde 44ün içine giremiyorum ben. kaç beden inceldim onu hiç anlamadım zaten :50:

kızlar yaa sizinde internetiniz böyle yapıyormu sinir oluyorum :47::47::47::47::47:
menümü bildiriyorum
sabah
1 dilim tahıllıekmek
1,5 patatesli omlet
4 yeşl zeytin
yarm kkdan az lıght peynir
domates salatalık

7fındık
1kurukayısı

4yk pırasa
3 yk kıymalı patates yemegi
1 dilim tahıllı ekmek
yarım kase yoğurt

bırazdan 1 ayva yerim (aldığım ayvalar büyük değil ondan hepsini yiyorum)
akşamada neyapsam bilmiyorum
şimdiyekadar 1buçuk lt den fazla su içtim 2. yeşil mate karışımımı demledim onu içiçem
şuana kadar yarım saat bisiklet sürdüm akşamada leslie yapcam ve sıkılışma hareketleri yaparım
menün güzel canım afiyet olsun iyii kilo vermişsin baya ne kadar sürede verdin bu kiloları:16:

kızlar menüme ek olarak
1 ayva
1 havuç
1 küçük parça salçalı ekmek(2 lokmalıkdı)

akşam
1 kase topalak çorbası
2 parça fısında tavuk
bolbol salata

regl olcam ya canım çok kötü şerbetli tatlı istiyo:41:
bolbol suu yeşil çay

menüyü begendim tatlimmmmmmmmmmmmm afiyet olsun:16::16:
topalagi sizdemi yapiyorsunuz ben bayilirimmmm:23::1:

menüyü begendim tatlimmmmmmmmmmmmm afiyet olsun:16::16:
topalagi sizdemi yapiyorsunuz ben bayilirimmmm:23::1:

evet canım yapıyoruzz
bugün resmen gözümün önünden gitmedi topalak havada soğuk yaa iyi gider dedim yoğurdum tek başımada yuvarladım limonlu limonlu içtim 1 kase güzeldi 2. yi içmemek için zor tuttum kendimi
akşamları yemek yiyemiyorum 3 akşamdır az fazla yiyince midem bulanıyo menümü tam bitiremiyorum sizce neden olabilir

evet canım yapıyoruzz
bugün resmen gözümün önünden gitmedi topalak havada soğuk yaa iyi gider dedim yoğurdum tek başımada yuvarladım limonlu limonlu içtim 1 kase güzeldi 2. yi içmemek için zor tuttum kendimi
akşamları yemek yiyemiyorum 3 akşamdır az fazla yiyince midem bulanıyo menümü tam bitiremiyorum sizce neden olabilir

bende bayilirimmmmm cok severimmmmmmmmm:16:
bol limonlu süper oluyor:23:
tatlim vallah hic fikrim yok belki havadan olabilir:26::26:

ben geldim :)
sondan basladim okumaya sadiyem. Bugunku menun guzel olmus ama topalagi hic bilmiyorum nasil bisi bu topalak?

ben geldim :)
sondan basladim okumaya sadiyem. Bugunku menun guzel olmus ama topalagi hic bilmiyorum nasil bisi bu topalak?

topalagin özelligi: hamur var icinde, yani hamuru böyle yapiliyor: icine az bulgur koyuyorsun ve salcali. sonra hamuru kücük kücük dogruyorsun findik kadar. corbanin icine geliyor. mercimekte ve kücük dogranilmis patateste var. yani benim annem böyle yapiyor:1: cok lezzetli bisey gercekten:1:

topalagin özelligi: hamur var icinde, yani hamuru böyle yapiliyor: icine az bulgur koyuyorsun ve salcali. sonra hamuru kücük kücük dogruyorsun findik kadar. corbanin icine geliyor. mercimekte ve kücük dogranilmis patateste var. yani benim annem böyle yapiyor:1: cok lezzetli bisey gercekten:1:

vay be lezzetli gibi duruyor :) afiyet olsun hanimlar.
ben ot cop yiyorum yiyemem oyle hamur :P

Back
X