Kekler - Pastalar Sadrazam Lokumu (resimli)

Azeri kizi

Türkiye'mmm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
5.700
12
683
47
Almanya
Bu pastayi bir deneyen mutlaka tarifini istiyor.Gecen gün misafirlerime yapmistim yine ve yine övgüler aldim.
Servis yapmadan hemen önce de muffin kagitlarina koyuyorum.Harika gözüküyor.

KEK İÇİN:4 YUMURTA
1 SU BARDAĞI ŞEKER
2 SU BARDAĞI UN, 1K.TOZU

KREMASI: 2 BARDAK SÜT,
1 BARDAK ŞEKER,
1 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN,
VANİLYA,
3 YEMEK KAŞIĞI UN,
1 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA
ISLATMAK İÇİN BİR MİKTAR SÜT
BULAMAK İÇİN HİNDİSTAN CEVİZİ
2-3 MUZ

Yumurta ve şekeri mikserle çirpalim.un.k.tozu ekleyip yağlanmiş tepsiye dökelim(tepsi ölçüsü büyük firin tepsisi olmasi lazim)pandispanya gibi pişirin
krema için verdiğim malz.margarin hariç kariştirarak pişirin ateşten alip margarini ekleyin.mikserle 5 dk.çirpin soğutun.
Pasta pişip biraz ilininca 12 dilim kesin dilimler eşit ve büyük olacak.dilimleri tekrar 2ye bölün (enlemesine)
şimdi bir parçayi alin.biraz krema sürün.üzeine 2 veya 3 muz dilimi siralayin. Rulo yapin süte batirip islatin.
Elinizle biraz sikip hindistan cevizine bulayin

Son düzenleme:
ama muz koymıcam pudıng kullanırsam
maksat malzemeyı yarıya ındırıp kolayca yapmak:icecream:

Yap canimcim yap,muzlu pudingle yap ama pudingin kivamini koyu yap.Yoksa sararken yanlardan akar.Eger rulo yapamazsan sadece ikiye katla.Heee bide kek hemen pisiyor ve beyaz kalacak.a.s. Kolay gelsin hamarat garuuuuuu..

Yap canimcim yap,muzlu pudingle yap ama pudingin kivamini koyu yap.Yoksa sararken yanlardan akar.Eger rulo yapamazsan sadece ikiye katla.Heee bide kek hemen pisiyor ve beyaz kalacak.a.s. Kolay gelsin hamarat garuuuuuu..

bu aksam kesın yapıcam canım cektı çok
guzel olursa resmını eklıcem tatlicadiarzu

Evet kakaolu krema da olabilir ama cikolata eritip dökmek.HmmmmCADIARZU.O pek yakismayabilir.Ama kakaoya bulayabilirsin.O daha güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…