- Konu Sahibi Azeri kizi
-
Hüzün'cüm,kekleri biraz kalin kesmissin ve saraken alt tarafi disa gelsin.O zaman beyaz beyaz daha hos duruyorlar.Bir de yukarida dedigim gibi olmuyorsa önce süte batir hafiften,kremayi sür ve sarip tekrar hafif süte batir.Hindistan cevizide az olmus gercekten.Ama bu ilk denemn.Bir dahaki seferde cok daha iyi tutturacaksin.
Olsun olsun.Ilk denemeler her zaman süper olmayabiliyor.Ama size birsey söyleyeyim mi,ben nedense yeni bir tarif yapsam ilklerim muhtesem olur.Ama 3. 4. den sonra begenmemeye baslarim.
Tuce harika olmus kizzzz.:lepi:Vallahi cok güzeller.Ellerine saglik. Peki tarifi birebir mi yaptin yoksa degistirdigin falan oldumu.
Ayrica birsey söyleyeyim arkadaslar,muz sevmeyen sade kremali da yapabilir.Hatta ben bazen yari yariya öyle yapiyorum.Tepsinin yarisini muzlu yarisi sade.Hatta gecen kizkardesim konserve visne koymus icine.O da bu pastayi yeyip tarifi alanlardan.:CüvCüv:
tuceeeee harıka olmusssss ellerıne saglıkk
ben bunun bir benzerini yapiyorum muzsuz cilek ve frambogaz recelli cok neifs oluyor....
Kizlar bende yaptim bunu..Ama tugceninkindende buyuk oldu sanirim...:bbo: :bbo:
Sararken cok zorlandim hatta islattimda once sonra sardimama sadece ikiye katlayabildim..Tadi cok guzel hatta bir tanidik ugramisti ilk ona nasip oldu...Cok begendi gidferkedne yanina aldi gitti bir tabak.. :))) Ama ben sekline takidim...Cok zorlandim yaa sute batirirken falan sikarken...Cok islakolmasin diye...Resimleri eklemiyorum valla utaniyorum...Huzununkiler gibi oldu yani....Anlayin isteeeeee....
ya ne zamandır aradığım pasta idi eline sağlık..
ama ben resmini göremiyorum
nasıl kesip yapacağımı yazabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?