- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Anlatım tarzınız burada gayet iyi...Merhaba..
Eşim bugün sınır olmuş anlattı bi akrabasıyla konuşurken bi konuyla ilgili ay canım benim o anlamaz böyle şeylerden demiş eşime ama eşim de konuyu unutmuş nolduğunu bilmiyorum ama gicik olmus sen ondan bin kat akıllısın seni saf sanıyor dedi . Ben biraz fazla saygılı, insan içinde daha böyle iyimser ve kibarimdir. Yanı kimseyi kırmam. Düşüncelerimi söylerim ama anlamadım nedense bu saf olarak algılanmış.
Saf derken o çok temiz filan diyorlarmış. Ben öyle çok boyle asiri temiz kalpli oldugumu dusunmuyorum . Iyi biriyim tmm ama o kadar da saf olacak kadar değil her şeyi iyi bilirim , hayattaki kararlarım hep doğrudur. Insanlara olan bakış açım, insanları tanımam, olaylara bakış açım çözümlemelerim fikirlerim mantıklı ve doğrudur.
Eşim de konuşman ses tonun biraz öyle sunmalarına sebep oluyor olabilir kibarsın sessizsin ondan dedi. Ama eşim de bu duruma gıcık olmuş.
Tek eksiğim birşeyleri anlatırken çok iyi anlatamam , birseyi savunurken çok fazla bilgi içeriği verememek. Bunlar için ne yapmalıyım? Boyle ddrler ya cok kurnaz . Kurnaz da degilim saf da . Asil kendimi nasil yansitabilirim ?
Anlamaz o filan demiş ya ona sınır oldumSaf derken salak anlaminda degil de iyi niyetli kotuluk dusunmez anlaminda demis sanirim.bu kotu bir sey degil ki neden gicik oldunuz anlamadim.
O anlamaz böyle şeyleri ne demek .Anlamaz o filan demiş ya ona sınır oldum
kitab yerine kitap okusa kelime dağarcığı daha doğru yönde genişler sankiAnlatım tarzınız burada gayet iyi...
Ama kitab okuyun derim...
Kelime dağarcığınız genişler...
Evet yazım hatası olmuş aynen öyle...kitab yerine kitap okusa kelime dağarcığı daha doğru yönde genişler sanki
Oyle denilmisse haklisiniz tabiki sinir olmakta.Anlamaz o filan demiş ya ona sınır oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?