Saf sanıyorlar...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Merhaba..
Eşim bugün sınır olmuş anlattı bi akrabasıyla konuşurken bi konuyla ilgili ay canım benim o anlamaz böyle şeylerden demiş eşime ama eşim de konuyu unutmuş nolduğunu bilmiyorum ama gicik olmus sen ondan bin kat akıllısın seni saf sanıyor dedi . Ben biraz fazla saygılı, insan içinde daha böyle iyimser ve kibarimdir. Yanı kimseyi kırmam. Düşüncelerimi söylerim ama anlamadım nedense bu saf olarak algılanmış.
Saf derken o çok temiz filan diyorlarmış. Ben öyle çok boyle asiri temiz kalpli oldugumu dusunmuyorum . Iyi biriyim tmm ama o kadar da saf olacak kadar değil her şeyi iyi bilirim , hayattaki kararlarım hep doğrudur. Insanlara olan bakış açım, insanları tanımam, olaylara bakış açım çözümlemelerim fikirlerim mantıklı ve doğrudur.
Eşim de konuşman ses tonun biraz öyle sunmalarına sebep oluyor olabilir kibarsın sessizsin ondan dedi. Ama eşim de bu duruma gıcık olmuş.
Tek eksiğim birşeyleri anlatırken çok iyi anlatamam , birseyi savunurken çok fazla bilgi içeriği verememem. Bunlar için ne yapmalıyım? Boyle ddrler ya cok kurnaz . Kurnaz da degilim saf da . Asil kendimi nasil yansitabilirim ?

Son düzenleme:
Anlatım tarzınız burada gayet iyi...
Ama kitab okuyun derim...
Kelime dağarcığınız genişler...

Başkası için değişiceksen hiç değişme. Ama kendim daha mutlu olucam değişirsem diyorsan aklından geçen herşeyi pat pat pat söyle böyle diyenlere :) o saf kız yok karşınızda sizin de :))

Olduğunuzdan farklı görünmeye çalışmayın bence, anlattığınız tavırlar zaten doğru olan ,siz kendinizi bildikten sonra insanların ne düşündüğünün cokda önemi yok.

Eşiniz de cevabını verebilirmis o an ama yapamamış ve icine dert olmuş belli ki. O anlamaz dediğinde, benim karım gayet zeki bir insandır herşeyi anlar ama kimseyi kırmaz nerede nasıl konuşacağını iyi bilir sadece.. deseymis.. ama olmuyor işte insan o an söyleyemiyor sonra icinde ukte kalıyor

Şimdi konu var konu var ama o anlamaz demek ayıp. Üç kağıtsa konu anlamaz o demeleri iyi birşey ama esiniz alındığına göre normal bir konu da sizi küçümsemiş olabilirler. Amaan kibar olunca hakikaten ciddiye almıyor insanlar. Ama bu daha çok saf görünme değilde, cahil görünme sanırım. Eskiden bende de oluyordu o:) yeni girdiğim ortamlarda oluyor daha çok. Neden? Çünkü çekingen, kibarcık bir insan izlenimi veriyorum ilk. Sonra bakıyorlar ben tam yaka silkinecek bir cazgırım olmuyor o gariplikler nedense. Ne yapmak gerekiyor, tabi önce, siz kendinizi nasıl tanımlarsınız bu önemli! Eksik olduğunuz ya da ilgi duyduğunuz konular neler? Bunlara öncelik tanıyıp, kendinizi geliştirmeye çalışabilirsiniz. Bazen de sorun bilgi, birikim değildir de sadece özgüven eksikliğidir. Asla kendinizi küçümsemeyin, herkes her şeyi bilemez ki! Ama öğrenebiliriz.

bende oyleydım bır zamanlar.mıllet car car saydırıyor guya dobralar,guya düşüncelerını soyluyolar bende kıbar şekılde soyluyorum ama zorlarına gıdıyor artık..tabı yaşla da alakası vardı o zamanlar.27 yaş olgunlaştırıyor.bazen burda yorum yaparken bıle çekınıyorumdum o derece ama oyle yorumlar oluyorkı onları gördükçe kıbarlığımdan ödun verıyorum artık =D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…