- 30 Kasım 2019
- 12.415
- 39.836
- 598
- Konu Sahibi Bankacihanim07
Yediğin kazigin ölçeğine göre level atliyosun.Angelstan devile doğru basamak basamak.Ben henüz ortalardayim bir gün big boss olucam inş.:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yediğin kazigin ölçeğine göre level atliyosun.Angelstan devile doğru basamak basamak.Ben henüz ortalardayim bir gün big boss olucam inş.:)
Konuyu takipteyim.Biliyorsunuz ki toplumumuzda saf insanlar hep dislanir. Hep kurnazlar gözü açıklar el üstünde tutulur. Ama biz ailecek boyleyiz. İnsanlara çok çabuk kanıyor, hemen yardıma koşuyoruz. Sonra da gelsin kazık...
Bi arkadaşım bana erkekler gözü açık kızları severler sen çok saf ve iyi niyetlisin ama senin hoşlandığin tipler bu tarz kızları sevmiyorlar dedi. Haklı aslında. Yillar onceki sevdigim de bu kiz cok saf demis. Bu yuzden reddetmis beni
Ne yaparsam yapayım bu safliktan kurtulamiyorum. Bu yuzden hep yalnız olmayı tercih ediyorum. Çünkü insanlar bununla hep alay ediyorlarBu safliktan kurtulmanın yolu yok mu?
Canim saflık değil o.tamamiyle terbiye iyi niyet temizlik.insanlar edepsizligi marifet sandığı için sana garip bakiyirlardir.degeri bilinmeyen ama azınlık olarak kalan bir gruptansin.bence çok değerlisinBiliyorsunuz ki toplumumuzda saf insanlar hep dislanir. Hep kurnazlar gözü açıklar el üstünde tutulur. Ama biz ailecek boyleyiz. İnsanlara çok çabuk kanıyor, hemen yardıma koşuyoruz. Sonra da gelsin kazık...
Bi arkadaşım bana erkekler gözü açık kızları severler sen çok saf ve iyi niyetlisin ama senin hoşlandığin tipler bu tarz kızları sevmiyorlar dedi. Haklı aslında. Yillar onceki sevdigim de bu kiz cok saf demis. Bu yuzden reddetmis beni
Ne yaparsam yapayım bu safliktan kurtulamiyorum. Bu yuzden hep yalnız olmayı tercih ediyorum. Çünkü insanlar bununla hep alay ediyorlarBu safliktan kurtulmanın yolu yok mu?
Benim yükselen akrep :) Bende tasiyorum çoğu özelliğini.Ana burcum yengeç anlamiyorlarda iyi miyim kötü muyumburcun akrep değil ama doğum haritasında bir sürü akrep burcu niteliği olan biri olarak her türlü ketumluk, sinsilik özellikle de iş hayatında benden sorulur :)
ama sinsilik dediğim kimseyi işten etme gibi değil de, bişey çaktırmadan kim ne demek istiyor falan ağızlarından laf alma da iyiyimdir :)
Kandırıla kandırıla bir hal oldum.Görüyorum ki piyasada açık varmış. Saflıktan cinliğe doğru diye kurs açsam köşeyi dönerim galibaİşi bi de ponzi piramidine çevirirsem ohh gelsin paracıklar.... Hedef kitle zaten saflar olduğu için zorlukta çıkmaz. Çiftlikbank Tosundan sonra yeni gözdeniz olmaya geliyorum. Bekleyin beni Saflar ve kendini daima saf hissedenler
![]()
Herkes yüzüne söylüyorsa ,özümsemiş olabilir :)Ya asıl saflık, bunun farkında olmamak değil midir?
Ben çok safım diyenler bana pek saf gelmez.![]()
Ya asıl saflık, bunun farkında olmamak değil midir?
Ben çok safım diyenler bana pek saf gelmez.![]()
Benim yükselen akrep :) Bende tasiyorum çoğu özelliğini.Ana burcum yengeç anlamiyorlarda iyi miyim kötü muyum![]()
Sende bana takıl çekirgeKandırıla kandırıla bir hal oldum.
Bana Saflıktan kurtaranın kırk yıl kölesi olurum![]()
Ne gibi saflık? Biraz örneklendirseniz?Biliyorsunuz ki toplumumuzda saf insanlar hep dislanir. Hep kurnazlar gözü açıklar el üstünde tutulur. Ama biz ailecek boyleyiz. İnsanlara çok çabuk kanıyor, hemen yardıma koşuyoruz. Sonra da gelsin kazık...
Konu bana iş mülakatlarini hatırlattı,
-Zayif noktalariniz nelerdir?
=dürüst, iyi niyetli ve işkolik olmam.
Konu sahibi iyi niyetli bir insan zaten sevgilim olsun da nasıl olursa olsun motivasyonuyla iyi niyetli olmaktan vazgeçmeyi düşünmez, zaten bu vazgeçilebilecek bir özellik de değildir, ya iyi niyetlisindir ya değilsindir. Tecrübelerle insanlara daha objektif bakmayı öğrenebilirsin ve iyi niyetini suistimal ettirmemeyi öğrenirsin.
Nasi bi saflik derecen ne alik alik baka kaliyonmu yani kendini gelistirmeyle basla ise kitap oku youtubedan video bak kendini egit safliga gelince iyi kalpli ol ama hakkini yedirme kendini savunBiliyorsunuz ki toplumumuzda saf insanlar hep dislanir. Hep kurnazlar gözü açıklar el üstünde tutulur. Ama biz ailecek boyleyiz. İnsanlara çok çabuk kanıyor, hemen yardıma koşuyoruz. Sonra da gelsin kazık...