- 27 Aralık 2016
- 1.145
- 5.224
- 158
- Konu Sahibi Bankacihanim07
Konu niçin erkeklere bağlandı yahu?
Ekseninizi erkekten çok kendi yaşamınıza kaydırın.
Ekseninizi erkekten çok kendi yaşamınıza kaydırın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanlardan kazık yiye yiye öğrenirsiniz göz açık olmayı. Herkesi kendiniz gibi bilmeyin, temkinli yaklaşın ki kazık yemeyin.Biliyorsunuz ki toplumumuzda saf insanlar hep dislanir. Hep kurnazlar gözü açıklar el üstünde tutulur. Ama biz ailecek boyleyiz. İnsanlara çok çabuk kanıyor, hemen yardıma koşuyoruz. Sonra da gelsin kazık...
Bi arkadaşım bana erkekler gözü açık kızları severler sen çok saf ve iyi niyetlisin ama senin hoşlandığin tipler bu tarz kızları sevmiyorlar dedi. Haklı aslında. Yillar onceki sevdigim de bu kiz cok saf demis. Bu yuzden reddetmis beni
Ne yaparsam yapayım bu safliktan kurtulamiyorum. Bu yuzden hep yalnız olmayı tercih ediyorum. Çünkü insanlar bununla hep alay ediyorlarBu safliktan kurtulmanın yolu yok mu?
Cikara cikara kkmse kalmadiBirisiyle tanistiginda ona hemen 100 puan verip herseyini ortaya dokme. Once 50 puan ver. Notr ol. Onu tanidikca mesela sana kotuluk yaparsa verdigin puani geri al. Sana iyilik yaparsa da yavas yavas artir puanini.
Bu arada insanlardan kacarak iyiyi kotuyu ogrenemezsin. Herkes kazik yiyie yiye buyuyor. Etrafinda sana kotuluk yapanlari cikar hayatindan. Sepetindeki curuk elmalari ayikla yani. Bir de kurallarin olsun, prensiplerin. Ve gerektiginde de yapmak istemedigin seylerde hayır kelimesini kullanmayi ogrenmelisin.
Sevilmemek çok kötü bir şey. Beni saf diye reddeden erkek eminim ki evlenirken saf koz arayacak. Türk erkeklerinin çoğu böyle. Saf olmak kötü bir şey değil ki? Sevilince saf diye beğenmiyorlar sonra saf kız yok diye agliyorlar.
Şöyle genellemelerin hastasıyım. Türk erkeğinin çoğunun böyle olduğuna nasıl kanaat getirdiniz?
Saf kızdan kasıt nedir ayrıca? Ve neden evlenirken saf birini arasınlar?
Erkeklerin çoğu öyle değil mi? 50 60 kızla gezip tozarlar evlenirken hiç sevgilisi olmamış isterler.
Saflık seviyesi sevgili sayısına göre belirleniyor yani öyle mi?![]()
Saflık tanımınızı keşke konunun başına yazsaydınız da insanlar iyi niyet, kurnazlık, çakallık, temiz kalp arasında debelenip durmasalardı.
Birçok sevgilisi olan kadınlar da -doğal olarak- gayet kolay evleniyor yalnız haberiniz olsun. Ama tabii ki birçok kızla gezip tozduktan sonra "saf" birini isteyen alıklarla değil.
Hayatıma çok fazla erkek girip çıkmıştır. Hayatıma giren kişi de bunu sayı olarak bilmese de bilir. Ama hepsi de çok saf iyi biri olduğumu düşünür.Saflik bu değil tabiki ama bazı erkekler boyle
Hayatıma çok fazla erkek girip çıkmıştır. Hayatıma giren kişi de bunu sayı olarak bilmese de bilir. Ama hepsi de çok saf iyi biri olduğumu düşünür.
Ne kimse safsın dedi beni istemedi ne de çok kişiyle gezmişsin dedi. Sorun sizin erkek seçiminizde olabilir mi acaba?