merabalar.Forumu uzun zamandır takip ediyordum fakat gün gelip de böyle bir konuyu açacağımı hayal bile etmezdim.6 aylık evliyiz 3 aylık hamileyim,eşimin ikinci evliliği ve 3 çocuğu var.Ben her şeye sabır gösterdim,kabullendim,iyi bir eş olmaya çalıştım.Sanıyorum ki mutlu bir evliliğim var,üzerime titreyen bir eşim var.DÜn tevafuk facebook sayfası açık kalmış ben de karıştırdım biraz.1 hafta önce eski karısına yazdığı aşk dolu mesajı gördüm.Neler neler yazmış.Ben onun ikinic eşiymişim,ondan hiö kopmamış,ne yana baksa onu görüyomuş ve daha bir sürü şey...Ben onun için okulumu,ailemi bırakıp bulunduğu şehre geldim.Çocuklarına baktım,maddi manevi her fedakarlığı gösterdim.Bu muydu mükafatı? Şimdi arkamı dönüp gitsem karnımda bebeğim var.Ben babasız büyüdüm,acısı hala içimde.Şimdi çocuğumu daha doğmadan nasıl bırakacağım?Kalsam yüzünü dahi görmek istemiyorum kocamın.Kaldım iki arada bir derede....
2. eş olmak biraz böyle bir şey sanırım
ay abla ne alakası var benım kocamda benım 2.kocamda
1.kocama karsı bısey hıssetmıyorum ya aklıma gelenlerde hep olumsuz seyler
olurmu oyle sey sende ya
Bana hiçbir şey hissettirmedi,çok ilgiliydi hem benle hem bebeğimle.Hiç şüphelenmedim o yüzden.gördüğümde aradım,geldi hemen eve.Dün akşama kadar yalvardı öncesi ve sonrası olmadı o mesajın,görüşmüyoruz.Ben sadece çocuklarıma ve ona ev açmak istiyodum,sıkıntılarını gidermek istiyodum diyo.Kaldı ki eşim maddi manevi her şeyleriyle ilgileniyor zaten çocuklarının.Mağdur değiller ki şu an...
konu sahıbının esı kendısınden 16 yas buyukmus bayan sanırsam 25-26 yaslarında kocasıda 40-41-42
yaptıgı bır yorumdan bunu cıkardım
kocasıda kart yanı gozu doymamıs adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?