Saf yerine konuldum resmen!

uktispor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
74
0
86
Bursa
merabalar.Forumu uzun zamandır takip ediyordum fakat gün gelip de böyle bir konuyu açacağımı hayal bile etmezdim.6 aylık evliyiz 3 aylık hamileyim,eşimin ikinci evliliği ve 3 çocuğu var.Ben her şeye sabır gösterdim,kabullendim,iyi bir eş olmaya çalıştım.Sanıyorum ki mutlu bir evliliğim var,üzerime titreyen bir eşim var.DÜn tevafuk facebook sayfası açık kalmış ben de karıştırdım biraz.1 hafta önce eski karısına yazdığı aşk dolu mesajı gördüm.Neler neler yazmış.Ben onun ikinic eşiymişim,ondan hiö kopmamış,ne yana baksa onu görüyomuş ve daha bir sürü şey...Ben onun için okulumu,ailemi bırakıp bulunduğu şehre geldim.Çocuklarına baktım,maddi manevi her fedakarlığı gösterdim.Bu muydu mükafatı? Şimdi arkamı dönüp gitsem karnımda bebeğim var.Ben babasız büyüdüm,acısı hala içimde.Şimdi çocuğumu daha doğmadan nasıl bırakacağım?Kalsam yüzünü dahi görmek istemiyorum kocamın.Kaldım iki arada bir derede....

Allahın cezası
ne demeye evlenmıs o zaman sızınle? Esınız bılıyormu gorduklerınızı daha 6 aylık evlısınız sızın daha bırbırınıze bakmaya kıyamıyor olmanız lazım
ne dıye bosanmıs karısından :S

la! Ne diyeceğimi şaşırdım keşke bebek için biraz bekleseydin diyeceğim ama iş işten de geçmiş Adama söyledin mi peki bu yazılanları gördüğünü??

küfür etmek serbest mi?

başka bi kadına mı yazmış olsaydı daha çok üzülürdüm, eski karısına mı onu düşündüm bir an için...

adam olsaymış elindeki karıyı kaçırmazmış zaten...

..
Şu mübarek günlerde Rabbim sizi bu çıkmazdan en hayırlı şekilde çıkarsın inşaAllah
çok çok üzüldüm gerçekten
Çok zor bir durum eşiniz denen o adama diyecek kelime bulamıyorum ahlaksız terbiyesiz adam ...
Madem aklı eski eşindeydi ne halt yemeğe evlendi ..

offf çok acı. siz ne düşünüyorsunuz peki, eşinize tepkiniz ne olacak?

2. eş olmak biraz böyle bir şey sanırım

böyle biri için sen çok fazlasın bence.
babsız büyüdüm evladım büyümesin demişsin: mahkeme eşşek gibi yaptırır ona babalığını.
hakkını ara han derler ya donuna kadar alıcam buna don bile bırakma.
o kadar fedakarlığa böyle bir ihanet.
çocuğun olduğundan olacağından haklarından oluyor bildiğim kadarıyla nafaka vs.
yol yakınken hem okulunu da okursun.
facete gördüğün tüm her şeyi kopyalasaydın.
elinde delil olurdu.

Tövbe ya RABBİM. Ne oluyor bu erkeklere yaa.. Ne doyumsuzlar tövbe yaaa..

Ne diye eski eşini seviyorsa sizinle evlenmiş o zaman. Sinirlerim bozuldu..

Eşiniz size karşı bu 6 ayda eğer soğuk değilse ve yazdığınıza göre üstünüze titriyorsa.

Eski eşine numaradan mesela az nafaka vermek için yalandan aşk mesajları atmış olabilir mi? Eğer eski eşine düşman olursa kadın çok şey talepte bulunur diye korkuyor olabilir.

2. eş olmak biraz böyle bir şey sanırım

ay abla ne alakası var benım kocamda benım 2.kocamda
1.kocama karsı bısey hıssetmıyorum ya aklıma gelenlerde hep olumsuz seyler
olurmu oyle sey sende ya

Bana hiçbir şey hissettirmedi,çok ilgiliydi hem benle hem bebeğimle.Hiç şüphelenmedim o yüzden.gördüğümde aradım,geldi hemen eve.Dün akşama kadar yalvardı öncesi ve sonrası olmadı o mesajın,görüşmüyoruz.Ben sadece çocuklarıma ve ona ev açmak istiyodum,sıkıntılarını gidermek istiyodum diyo.Kaldı ki eşim maddi manevi her şeyleriyle ilgileniyor zaten çocuklarının.Mağdur değiller ki şu an...

konu sahıbının esı kendısınden 16 yas buyukmus bayan sanırsam 25-26 yaslarında kocasıda 40-41-42
yaptıgı bır yorumdan bunu cıkardım
kocasıda kart yanı gozu doymamıs adamın

ay abla ne alakası var benım kocamda benım 2.kocamda
1.kocama karsı bısey hıssetmıyorum ya aklıma gelenlerde hep olumsuz seyler
olurmu oyle sey sende ya

erkekler için dedim kız.ben bir erkeğin 2. eşi olmak istemem.karısı begenseydi boşamazdı zaten

ıkınızıde aynı anda ıdare edecek yanı

Tabi ki yalanlayacak
Sırf bu yüzden olsa duygu yüklü mesajlar yazmaz ki

konu sahıbının esı kendısınden 16 yas buyukmus bayan sanırsam 25-26 yaslarında kocasıda 40-41-42
yaptıgı bır yorumdan bunu cıkardım
kocasıda kart yanı gozu doymamıs adamın

bence hasta bunun adı hastalık.kadın bunun kıçına tekmeyi vurunca kıymete binmiş belki de evliyken onu da başkalarıyla aldatıyordu

Bugüne kadar çok şaşırtıcı konular okudum ama sizinkinde şok geçirdim resmen Ya bu erkekleri ipe dizecen arkadaş deli oluyorum yapılanlara söylenenlere. Eşiniz olcak adam hiç mi utanmamış yüzünüze bakarken heleki karnınızdaki bebeğinizden. Kesinlikle konuşun eşinizle ne olursa olsun konuşun olmaz böyle yoksa allah korusun bebeğiniz var bişey olmasın ikinizede. Bugün bunu yapan yarın kim bilir neler yapar, allah ıslah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…