bunu 9-18 bolumunde yazıcamerkekler için dedim kız.ben bir erkeğin 2. eşi olmak istemem.karısı begenseydi boşamazdı zaten
ıkınızıde aynı anda ıdare edecek yanı
erkekler için dedim kız.ben bir erkeğin 2. eşi olmak istemem.karısı begenseydi boşamazdı zaten
belki de 4 e tamamlayacaktı
cok pardonda neyıne guvenerek zaten kartlamıs adam otursun yuvasına baksın ne heycan arıyor
erkekler için dedim kız.ben bir erkeğin 2. eşi olmak istemem.karısı begenseydi boşamazdı zaten
bende benimkinin 2. eşi olucam ama her boşanmış defolu olmuyor bence.
herkes herkesle sonsuza kadar anlaşacak diye bir şey yok.
hem her zaman erkekler sorunlu olmuyor ki.
ben hala ısrarcıyım. evliliği bitirmek kolay bir şey değil, bitiyorsa tarafların içindeki herşey tükenmiştir de ondan bitiyordur. bu yüzden eski eşe olan sevgi anlaşılabilecek bir şey değil kendi adıma...
normalde hiç demem onaylamam da ama böylelerini boşayıp, nafakasını alıp çatır çatır harcayacan.
4 tamamalayacak galiba demiş ya bence 6 ya tamamalasın.
2 eski eş + 4 çocuk baksın.
haline bakmadan bu işlere kalkışana acımayacaksın.
Ne yapacağmı şimdi en ufak bir fikrim yok.Psikolojim alt üst olmuş vaziyette.Gece azıcık uyayabildim onu da kabuslarla uyandım.En güvendiğim insan vurdu sırtımdan.Şu an sanki zehirli oklarını çıkarmış bir kirpiyi canlı canlı yutmuşum ve içime tüm oklarını fırlatmış gibi acı hissediyorum.
bızım ılk dava cekısmelı sonrakı bıten dava anlasmalı oldu gercekten ıyı hersey sılınıyor gıdıyor mahkemedeben hala ısrarcıyım. evliliği bitirmek kolay bir şey değil, bitiyorsa tarafların içindeki herşey tükenmiştir de ondan bitiyordur. bu yüzden eski eşe olan sevgi anlaşılabilecek bir şey değil kendi adıma...
demek kendi hatalı ki eşine hisseleri hala devam ediyor.kim bilir neler yaptı
bızım ılk dava cekısmelı sonrakı bıten dava anlasmalı oldu gercekten ıyı hersey sılınıyor gıdıyor mahkemede
hatta eskı esımd aha kınlıdırkı colugu combalagıda aramıyor aman aramasın zaten dahada arasa sıkar bıraz cocugu gormekeskı esımı sevmıyorum hıc ozlemıyorum cocugum dısında onunlada evlendıgım ıcın 3 senemı gecırdıgım ıcın cok pısmanım sımdıkı esımede bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?